Plakat tryk
40 kr rabat
40 kr rabat på dit plakattryk

For eksempel:
plakat glans 50×75cm til nu kun kr. 59,00 - Normalpris kr. 99,00

Til plakatoversigten »

Din rabatkode*:

B82BA32F25BA8ED
Lav her
Fotoplakat 20×20-30 cm (glans)

Fotoplakat 20×20-30 cm (glans) fra kr. 17,00**

Plakattryk på ædelt højglanspapir med intensive og lysende farver.

Til fotoplakaterne
Fotoplakat 20×30cm (mat)

Fotoplakat 20×30cm (mat) fra kr. 49,00**

Tryk plakater på ædelt premiumpapir (240g/m²) i silkemat optik.

Til fotoplakaterne
Fotocollage 40×60cm (højglans)

Fotocollage 40×60cm (højglans) fra kr. 89,00**

Personlig fotocollage med mange egne billeder og individuel tekst på 40×60 cm.

Til fotocollagerne
Fotoplakat 60×90cm (mat)

Fotoplakat 60×90cm (mat) fra kr. 169,00**

Ædelt premiumpapir i silkemat optik med strålende farver i 60×90 cm (240g/m²).

Til fotoplakaterne

Få dit yndlingsfoto lavet som plakat trykt hos Pixum

Hvis fotos af dine børn, fra den sidste sommerferie eller den sidste familiefest hober sig op på din computer, så tag og overvej, om ikke et af de særlig flotte fotos ville egne sig til at hænge som plakat på din væg.

Det er ingen kunst at hænge et kunsttryk fra et møbelhus op i dagligstuen og det fremtryller aldrig et individuelt flair, som hvis du får din søns storgrinende ansigt lavet som plakat tryk.Til fotolærrederneDet er let at trykke en individuel plakat og prisen er fordelagtig

Når du har bestemt dig for det mest velegnede foto, er det en ren formsag at få det lavet som plakat tryk og hængt op i din stue. Man finder hurtigt hjælp hos Pixum til at lave en plakat eller collager. Du skal bare klikke dig frem til fotoplakater og vælge det ønskede format.

Udvalget i formater er kæmpe stort og går fra mål 20×30 op til 100×300 cm. Prisforskellene er derfor også store og man kan allerede få en plakat på højglans fotopapir fra kr 7,95. Fotoplakaterne leveres enten på mat papir eller på premium papir, og det i professionel kvalitet.

Når du vil bestille den ønskede plakat, skal du blot uploade det valgte foto og i editoren trække det over på den dertil beregnede flade. Du kan hele tiden ændre plakatens format, indtil du har fundet den perfekte størrelse. Den aktuelle pris for varen vises hele tiden. Læg derefter bare den færdige plakat i indkøbsvognen, indstil eventuel billedoptimering og bestil, så let kan det være at få lavet plakat tryk!

Du kommer ikke til at vente længe på din plakat

Leveringstider og omkostninger til forsendelse afhænger af plakatens størrelse. Du kan dog regne med, at forsendelsen ikke kommer til at koste mere end 47 kr.

Produktionstiderne for plakaten ligger mellem 2 og 5 hverdage, så at du i alt må regne med en ventetid på maksimalt 7 hverdage. Overbevis dig selv om, at det ikke varer længe at lave plakat tryk, og du kan snart beundre dit yndlingsbillede som plakat på væggen.

Pixum Vægbilleder eller plakater er ganske lette at lave hos Pixum. De bliver trykket på kvalitets materiale og er veldig holdbare. På Trustpilot har vi 1705 anmeldelser og et gennemsnit på 7,9 stjerner ud af 10. Få dit eget tryk på din foto plakat for kun kr. 17,00

Pixum bedst i test

Se bedømmelserne her »

Pixum kvalitetsgaranti

  • Højkvalitative materialer
  • Brilliante farver
  • Permanent kvalitetskontrol

Hurtig levering

din bestilling bliver leveret hurtigt og sikkert med vores partner PostDanmark.

PostDanmark

Sikker betaling (SSL)

  • Kreditkort
  • Dankort
Alle betalingsmetoder »

* Rabatkoden giver dig 40 kr rabat på vareværdien af plakater i din bestilling og gælder kun for nye kunder til og med d. 31.05.2019. Porto beregnes med fra 47 kr ved bestilling af plakater, storformater og fotogaveartikler. Der kan kun indløses én rabatkode pr. husholdning, leverings- og regningsadresse. Det er ikke muligt at kombinere tilbuddet med andre rabatordninger. Rabatten kan ikke efterfølgende fradrages i løbende eller allerede afviklede bestillinger.

** incl. moms, excl. porto