Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Udvidede telefonåbningstider før jul
Ma. - Sø.: kl. 9:00 - 22:00

Menu
Kreative idéer til dine korthilsener

Find inspiration - og design dine personlige fotokorthilsener ved Pixum.

Lav dine Pixum korthilsener

Pixum fotokortprodukter: Idéer

Pixum fotokortene egner sig fremragende til at sende til familie og venner - med rejseerindringer, impressioner af byggeprocessen af det nye hus, eller jeres barns fødsel. Men her er mulighederne endnu ikke alle udnyttede. Her på denne side finder du talrige idéer til hvordan du kan lave dine helt egne og meget kreative fotokorthilsener.

Forædlede fotokort

Med vores Pixum fotounivers software kan du give dine kortprodukter en ganske særlig glans. Vælg mellem guld- og sølvtryk eller de følbare kulørte effektlakforædlinger. Installer softwaren og sæt dine kortprodukter særligt i scene.

Bordkort som gavemærke

Hvem var det nu, der kom med hvilken gave? Gør det lettere for brudeparret ved at binde et gavemærke omkring gaven - designet på et bordkort.

Pixum korthilsener som påskeoverraskelse

Du vil gerne forbløffe familie og venner med individuelle korthilsener, der tryller smilene frem i påskedagene

Postkort med opskrift

Du vil gerne overraske familie og venner med personlige julehilsener i tiden op til jul eller leder efter en passende idé til en usædvanlig hilsen til dine forretningsforbindelser.

Postkort til vinkendere

Overrask dine kære med et særligt vinkort..

Perfekt afstemt!

Overvej at lave alle kortprodukterne til dit bryllup i det samme design? Vælg dit favoritdesign blandt de mange designmuligheder.

Benyt kortprodukterne til bryllup eller gaver

Naturligvis bliver Pixum kortprodukterne ved bryllup hovedsageligt brugt som indbydelser. Men hvad med fx at afstemme et perfekt bryllupsdesign, som skal gå som en rød tråd gennem hele brylluppets planlægning, og hvor du benytter dig af de mange forskellige kortformater?

Her tænker vi på at starte med et "Save the Date"-kort til den fastlagte dato for brylluppet, derefter et indbydelsekort til at åbne. Til selve bryllupsfesten menu- og bordkortene i det selvsamme design. Det hele afrundes med skønne takkekort selvfølgelig også i det flotte og genkendelige design - På denne måde sparer du også tid og nerver, da du ikke mere skal tænke i hvilket layout du nu vil bruge, og du laver et flot personligt look som det er til at genkende.

Også som gæst til festen kan du benytte dig ag Pixum kortprodukterne - som fx kan du lave en individuel gaveetiket til den medbragte gave, hvorpå dit navn og en lille hilsen og ønsker for bruddeparret fremgår.

Kreative designidéer til Pixum fotokortprodukterne

Ikke bare til festlige lejligheder, men også i dagligdagen kan man bruge kortene: Lav fx din egen opskriftssamling på postkort, som du også let kan sende, hvis der skulle være behov for det, eller bare have stående i køkkenet.

Eller du laver en kortsamling til vinkendere - her kan du placere billeder af dine yndlingsvine på forsiden og på bagsiden trykke vinens særlige karakterer og kombinationsmuligheder, hvad den den bedst passer sammen med.

De klassiske lejligheder må selvfølgelig ikke glemmes: Send personlige hilsener til familie og vender, til påske, til fødselsdagen og til jul. Informer også hele verden om jeres nyfødte baby - kreativitetem kender ingen grænser. Lad dig inspirere af vores idéer på denne side - eller følg dine egne forestillinger!

Opdag vores temaverdener

Bryllup

Kreative idéer til dekoration, indbydelser og minder fra jeres drømmebryllup.

Familie

Lad dig inspirere af Pixums idéer til, hvad du kan lave sammen med familien, som du samtidigt kan få uforglemmelige fotogaver ud af.