Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
Lav din egen fotokalender

Lav en personlig fotokalender med dine egne fotos.

Alle kalendertyper

Lav en individuel familiekalender med Pixum

Små gaver bevarer venskabet. Store gaver blamerer nogle gange gavemodtageren. Individuelle gaver er et vedvarende minde. Gavegiveren har gjort sig tanker om selve gavemodtagerens person og specielt udsøgt eller lavet gaven. Det mærker gavemodtageren også.

I løbet af et år laver de fleste af os mange flotte fotos. De første forårsbudbringere, familiebesøg, den vellykkede fest bliver dokumenteret med digitalkameraet eller med smartphone. Hermed bliver det for de fleste let ud af sit eget repertoire at sammensætte de bedste fotos. Disse fotos afspejler ikke kun årstiderne, men fortæller også lidt om selve fotografen. Selvom billederne vises frem i familien eller vennekredsen, ses de fleste billeder ikke af andre. Der kan købes kalendere, hvor du kan indsætte dine egne fotos. For det meste har de ingen årsangivelse og kan derfor anvendes år efter år og billederne kan udskiftes. Vil du have dato- og ugeangivelse griber du til en kalender, som du kan anvende et år. Du har, hvis kalenderen købes i god tid, tid nok til at finde de passende fotos hertil inden det nye år begynder. Vælg tolv fotos, som limes ind i kalenderen. Du skal her vælge en passende lim (er limen for flydende, bølger papiret). Det færdige resultat er ikke altid tilfredsstillende. Lettere er det derfor med en kalender, som du laver online.

*inkl. moms, ekskl. porto

Her finder du tips & tricks til design af kalenderen

Pixum fotokalenderen: Tips og tricks

Opdag her de mange muligheder, du har til at lave en Pixum fotokalender.

Vores kundeservice hjælper dig gerne

Har du spørgsmå til vores produkter, så kig forbi vores serviceområde eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Pixum - altid flotte billeder

Individuelle fotos til din kalender

Resultatet virker meget professionelt. Alligevel ser man ved valget af motiver at der er én, der har gjort sig umage. I modsætning til en færdig købt blank kalender har du her mange forskellige designs, som du kan vælge mellem. Et blomstrende motiv er fx til haveelskeren et godt valg eller et mere neutralt design til kalenderen, der skal hænge på kontoret. Kalenderen laves ganske enkelt hjemme på computeren og du kan lade hvert kalenderblad se anderledes ud. Kølige farver dominerer vinteren, varme farver behersker sommermånederne. Der kan tilføjes små historier til billederne. Der kan også indsættes fødselsdage og meget andet. Det kan anbefales at anvende karton i en tykkelse, som din printer kan arbejde med. På det farvede karton printes kun selve kalendermåneden. Fotos beholder deres lysende kraft, hvis de blot printes på hvidt papir. Fotopapir er til fotos helt sikkert det bedste valg. Er siderne først lavet færdig, skal kalenderen bindes sammen med en spiral. Og færdig er den enestående gave. Om du vælger en færdig kalender, hvor du blot limer billederne ind, laver en kalender online eller laver en kalender helt fra bunden af - uanset hvad, så er en individuel kalender noget helt specielt. Den vil under alle omstændigheder ikke findes i flere eksemplarer og modtageren ved, hvad kalenderen betyder.

Kun det bedste til dine fotos: Det mener vores kunder om Pixum fotokalenderen
Her er dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav dit Pixum fotoprodukt hurtigt og direkte online på vores hjemmeside.

  • Vores anbefaling:

   Når du hurtigt vil lave Pixum fotoprodukter uden anvendelse af Pixum fotounivers softwaren.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag selv fordel af de mange muligheder til at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt og mangfoldigt design af dine Pixum fotoprodukter.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend dine fotos direkte fra din mobile enhed til at designe dit fotoprodukt.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, selv når du ikke er hjemme.

  fåes også til
  Android