Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 20:00
Søndag:                kl. 14:00 - 20:00

Menu
Design og forær et fotopuslespil

Design med Pixum et helt personligt fotopuslespil online!

Lav her

Et fotopuslespil som kreativt gavekort

Gavekort til fælles oplevelser er dejlige at få, men for det meste er udformningen kedelig. Der findes tusinde forskellige kort, som man kan købe, men så står man alligevel bare med en lille flad kuvert, som man vil overrække som gave. Hvorfor ikke bare gøre gavekortet til en gave, som bringer glæde og skaber nysgerrighed?

En rejse til Paris? En shoppingtur i byen med god mad? Vælg et passende motiv til dit puslespilsgavekort - måske fra den sidste Frankrigsferie eller et sjovt billede med dig foran et bjerg af fyldte bæreposer - Kun din fantasi sætter grænser. Og således kan modtageren allerede begynde at gætte, hvad gaven måtte være mens han eller hun lægger puslespillet. Det er sjovt for begge parter.

Da et billede ikke altid er selvforklarende, kan man med en ekstra tekst på motivet være med til at løse gåden og gøre gavekortet mere konkret. Så let har du et helt enestående gavekort til at forære væk.

*inkl. moms, ekskl. porto

Pixum - altid flotte billeder

Design helt individuel og fra hjertet

For at lave puslespillet skal du uploade dit ønskemotiv i Pixum-editoren og med "Drag & Drop" trække det hen på forhåndsvisningen. Her kan du så efterbearbejde billedet, ved at ændre indstillingerne for farver, konstrast og lysstyrke. Ønsker du kun et udsnit af billedet? Så zoomer du bare ind i motivet og rykker det på plads, så du har de ønskede udsnit i forhåndsvisningen. Tilføj et tekstfeld og skriv her hvilken oplevelse modtageren kan få med gavekortet - her kan du vælge mellem forskellige skrifttyper, størrelse på skriften og tekstfarven.

Vær venligst opmærksom på kvaliteten af billedet, især hvis du zoomer ind i motivet. Hvis billedets opløsning bliver for lav, vil du se et advarselssymbol og evt. vil deet være tilrådeligt at vælge et andet billede med højere opløsning.

Overbring glade budskaber - i det skjulte

Også til andre lejligheder kan et fotopuslespil overraske og overbringe glade budskaber eller pakke de romantiske spørgsmål indn. Således kan måske det allervigtigske spørgsmål stilles med fælles pusseln - forlovelsesringen skal du selvfølgelig også have klar ved hånden! eller et billede af et par babystrømper og en sut? med en kort tekst: "Godt gået farmand!" eller: "Tillykke Bedste!

Lige meget til hvilken anledning - som gavekort eller til at overbringe glade budskaber - med et fotopuslespil kan du opbygge en god stemning og spænding mens modtageren løser hemmeligheden - God fornøjelse!

Her finder du inspiration og hjælp til design

Meget mere end bare fotogaver

Lav dine kreative fotogaver hos Pixum - om til bryllup, til påske eller til fødselsdagen.

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Forevig dine minder på kreativ vis

Lav dit puslespil

Find et passende puslespil i vores fotogavebutikog vælg fx et kvalitetspuslespil fra Ravensburger.

Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Vores anbefaling:

   Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag selv fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige designmuligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers appen

  • Nemt design:

   Upload dine fotos direkte fra din mobile enhed til appen.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, selv når du ikke er hjemme.

  fåes også til
  Android