Fotopuslespil som gavekort

Specielt og alligevel så enkelt: Lær her hvordan du kan lave overraskende gavekort med et fotopuslespil.

Til idéen

Et fotopuslespil som kreativt gavekort

Gavekort til fælles oplevelser er dejlige at få, men for det meste er udformningen kedelig. Der findes tusinde forskellige kort, som man kan købe, men så står man alligevel bare med en lille flad kuvert, som man vil overrække som gave. Hvorfor ikke bare gøre gavekortet til en gave, som bringer glæde og skaber nysgerrighed?

En rejse til Paris? En shoppingtur i byen med god mad? Vælg et passende motiv til dit puslespilsgavekort - måske fra den sidste Frankrigsferie eller et sjovt billede med dig foran et bjerg af fyldte bæreposer - Kun din fantasi sætter grænser. Og således kan modtageren allerede begynde at gætte, hvad gaven måtte være mens han eller hun lægger puslespillet. Det er sjovt for begge parter.

Da et billede ikke altid er selvforklarende, kan man med en ekstra tekst på motivet være med til at løse gåden og gøre gavekortet mere konkret. Så let har du et helt enestående gavekort til at forære væk.

Vælg & design dit helt personlige puslespil

Design helt individuel og fra hjertet

For at lave puslespillet skal du uploade dit ønskemotiv i Pixum-editoren og med "Drag & Drop" trække det hen på forhåndsvisningen. Her kan du så efterbearbejde billedet, ved at ændre indstillingerne for farver, konstrast og lysstyrke. Ønsker du kun et udsnit af billedet? Så zoomer du bare ind i motivet og rykker det på plads, så du har de ønskede udsnit i forhåndsvisningen. Tilføj et tekstfeld og skriv her hvilken oplevelse modtageren kan få med gavekortet - her kan du vælge mellem forskellige skrifttyper, størrelse på skriften og tekstfarven.

Vær venligst opmærksom på kvaliteten af billedet, især hvis du zoomer ind i motivet. Hvis billedets opløsning bliver for lav, vil du se et advarselssymbol og evt. vil deet være tilrådeligt at vælge et andet billede med højere opløsning.

Lav puslespil med eget billede

Der opstod desværre en fejl ved produktkonfigurationen. Forsøg venligst igen senere.

Har du brug for en pause? Vær kreativ!

Læg et fotopuslespil

Lav dit eget fotopuslespil til afslappende timer derhjemme - med helt op til 1500 brikker

Vendespillet - træn din hukommelse!

Fordriv tiden med familien og vennerne med det klassiske huskespil. Lav biledparrene med vores onlinedesigner.

Lav din egen kogebog

Du er vild med at lave mad? Så er det tid til at samle dine allerbedste opskrifter i din helt personlige kogebog - Det' så let, og sådan kan du give dine "hemmelige" opskrifter videre til familie og venner.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Vores onlinedesigner

  • Simple funktioner
  • Design direkte online
  • Ingen installation af software
 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
  Populær blandt vores kunder

  Pixum fotounivers software

  • Adskillige designmuligheder
  • Design offline
  • Flotte effektlakker samt guld- & sølvtryk
 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum App

  • Hurtigt design
  • Upload billeder direkte fra din smartphone
  • Intelligente forslag til design af fotobogen

  fåes også til
  Android

Det synes vores kunder om Pixum fotopuslespil