Et fotopuslespil som kreativt gavekort

Gavekort til fælles oplevelser er dejlige at få, men for det meste er udformningen kedelig. Der findes tusinde forskellige kort, som man kan købe, men så står man alligevel bare med en lille flad kuvert, som man vil overrække som gave. Hvorfor ikke bare gøre gavekortet til en gave, som bringer glæde og skaber nysgerrighed?

En rejse til Paris? En shoppingtur i byen med god mad? Vælg et passende motiv til dit puslespilsgavekort - måske fra den sidste Frankrigsferie eller et sjovt billede med dig foran et bjerg af fyldte bæreposer - Kun din fantasi sætter grænser. Og således kan modtageren allerede begynde at gætte, hvad gaven måtte være mens han eller hun lægger puslespillet. Det er sjovt for begge parter.

Da et billede ikke altid er selvforklarende, kan man med en ekstra tekst på motivet være med til at løse gåden og gøre gavekortet mere konkret. Så let har du et helt enestående gavekort til at forære væk.

*inkl. moms, ekskl. porto

Design helt individuel og fra hjertet

For at lave puslespillet skal du uploade dit ønskemotiv i Pixum-editoren og med "Drag & Drop" trække det hen på forhåndsvisningen. Her kan du så efterbearbejde billedet, ved at ændre indstillingerne for farver, konstrast og lysstyrke. Ønsker du kun et udsnit af billedet? Så zoomer du bare ind i motivet og rykker det på plads, så du har de ønskede udsnit i forhåndsvisningen. Tilføj et tekstfeld og skriv her hvilken oplevelse modtageren kan få med gavekortet - her kan du vælge mellem forskellige skrifttyper, størrelse på skriften og tekstfarven.

Vær venligst opmærksom på kvaliteten af billedet, især hvis du zoomer ind i motivet. Hvis billedets opløsning bliver for lav, vil du se et advarselssymbol og evt. vil deet være tilrådeligt at vælge et andet billede med højere opløsning.

Lav dit puslespil

Find et passende puslespil i vores fotogavebutikog vælg fx et kvalitetspuslespil fra Ravensburger.

Overbring glade budskaber - i det skjulte

Også til andre lejligheder kan et fotopuslespil overraske og overbringe glade budskaber eller pakke de romantiske spørgsmål indn. Således kan måske det allervigtigske spørgsmål stilles med fælles pusseln - forlovelsesringen skal du selvfølgelig også have klar ved hånden! eller et billede af et par babystrømper og en sut? med en kort tekst: "Godt gået farmand!" eller: "Tillykke Bedste!

Lige meget til hvilken anledning - som gavekort eller til at overbringe glade budskaber - med et fotopuslespil kan du opbygge en god stemning og spænding mens modtageren løser hemmeligheden - God fornøjelse!

Vejen til dine fotoprodukter: Nem, hurtig & kreativ

Pixums onlinedesigner

Hurtigt og let design af din Pixum fotobog, direkte online på hjemmesiden.

Du kan designe og bestille dit fotoprodukt fra hvilken som helst enhed - computer, mobil, tablet osv.

Pixum fotounivers softwaren

Når du virkeligt vil have muligheden for at udfolde dine kreative evner! De talrige baggrunde, cliparts og designs giver dine fotoprodukter det sidste pift. Du kan også designe dine fotoprodukter i softwaren, når du er offline.

Pixums apps

Lav din Pixum fotobog og andre fotoprodukter, når og hvor det passer dig - hent en af Pixums apps.

Vores apps fås til iOS, Android og Apple TV, og de er naturligvis helt gratis at bruge.

Din tilmelding til Pixums nyhedsbrev

Med tilmeldingen til det personaliserede Pixum nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig via afmeldingslinket i alle e-mails eller ved at sende en besked til service@pixum.com.