Kreative idéer til Pixum fotogaver
Kreative idéer til Pixum fotogaver

På jagt efter puder, krus eller noget helt tredje? Pixum har et stort udvalg af fotogaver, du kan sætte dit personlige præg på.

Læs mere her

Inspiration til dine fotogaver

Hos Pixum kan du designe en personlig gave til enhver andledning - gå her på opdagelse blandt de mange kreative gaveidéer:

Spred glæde med personlige Pixum fotogaver

Leder du efter en særlig gave? Den finder du hos os! Pixum fotogaver er alle personlige og af høj kvalitet.

Med dine billeder kan du bl.a. designe følgende produkter:

Alle produkter får med dine personlige billeder en særlig emotional værdi, fordi de valgte billeder viser, hvor godt du kender og værdsætter modtageren.

Flotte fotogaver

Legende let kan du kreere unikke gaver, der vækker minder.

Pixum fotogaver - gaver fra hjertet til enhver anledning

Pixum har et bredt udvalg af fotogaver, hvorfor du kan designe en personlig gave til både dåbsbarnet, jubilaren, din bedste veninde eller en helt fjerde.

Bag hver af de ovennævnte fotogaver finder du en produktbeskrivelse såvel som et downloadlink til vores gratis Pixum fotounivers software, hvormed du også kan designe produktet.

Fremgangsmåden er altid den samme: udvælg et motiv, upload det på siden eller træk det hen på produktet i editoren. Derefter er det muligt at efterbehandle billedet ved eksempelvis at anvendelse af filtre, tilføje tekst eller foretage kontrastændringer. Sammenlagt behøver designet af fotogaveproduktet ikke at tage mere end ganske få minutter, men den vil med garanti sprede glæde mange år frem!