DIY-tip: Gaveindpakning med fotos

Forhøj spændingen ved udpakningen af dine personlige gaver med helt individuel gaveindpakning.

Læs mere her

Pak dine gaver ind med fotos fra Pixum

Hvordan skal gaven pakkes ind?

Så snart valget af den rigtige gave er truffet kommer spørgsmålet, hvordan skal den pakkes ind. For dem som har det svært med indpakningen, eller som bare mangler den kreative idé, har vi her et tip til, hvordan du ganske enkelt kan opnå et flot resultat. Så pakken også i indpakket stand bringer endnu mere spænding på hvad der kan være i den.

Med et helt normalt naturfarvet ubleget indpakningspapir og med et personligt billede som square-print eller retro-print kan du du gøre din gave endnu mere personlig. Så modtageren ikke bare får en særligt udvalgt gave men også en kærligt dekoreret indpakning.

Kreativ indpakning af gaver: Sådan gør du!

Lav dit eget gavepapir

I vores tip viser vi dig, hvordan du ganske enkelt og med få midler kan gøre et kedeligt indpaknigspapir til det flotteste gavepapir med dit eget DIY-stempel.

Pynt dit gavepapir med et DIY-stempel

Du vil gerne give dit julegavepapir et helt personligt fif? I vores trin-for-trin vejledning er lærer du hvordan du ganske let kan lave dine egne motivstempler af mosgummi. Bagefter er det bare så let at dekorere dit gavepapir.

<p>I vores video viser vi dig, hvordan du med mosgummi ganske enkelt kan lave dine egne stempler til at dekorere dit gavepapir med.</p>

I vores video viser vi dig, hvordan du med mosgummi ganske enkelt kan lave dine egne stempler til at dekorere dit gavepapir med.

Pixum tip

Pak først gaven ind i indpakningspapiret. Bentyt dobbeltsidet tape for at sikre dig en ren overgang uden sigtbare taperester.

Det skal du bruge:

 • Brunt indpakningspapir
 • Et sæt Pixum retro-prints
 • Mosgummi
 • Fnugrulle
 • Stempelpuder i hvid & grøn
 • Blyant med viskelæder
 • Gavebånd til sløjfe
 • Saks
 • Trin 1:

  Tegn først dit motiv med blyanten på en plade mosgummi. Afhængigt af hvor stor motivet skal være, behøver du 4-5 eksemplarer af det samme motiv. Herefter klipper du dem ud med saksen.

  Trin 2:

  Nu tager du fnugrullen i brug. Klæb de udklippede motiver efter hinanden på fnugrullen. Klem dem godt fast, så mosgummiet bliver siddende på rullen.

  Trin 3:

  Din stempelrulle er nu klar til brug. Rul den flere gange kaftigt over stempelpuden, så mosgummiet har sværte over hele overfladen. Overfør motiverne (her juletræerne) på indpakningspapiret. Vær opmærksom på, at rulle langsomt og med let tryk henover papiret. Sådan opnår du det bedste resultat.

  Trin 4:

  Så let er det at overføre dit motiv. Motivrullen kan selvfølgelig også bruges på stof. Ud over mosgummi, kan du fx. også benytte et viskelæder som DIY-stempel. Med viskelæderet på blyanten og en hvid stempelpude har vi her lavet juletræerne om til et vinterligt snelandskab.

  Trin 5:

  Lad nu papiret tørre et lille stykke tid, inden du binder en flot sløjfe med gavebåndet omkring pakken. Helt individuel bliver pakken så med en personlig hilsen i form af et billede. Retro-prints kan du designe helt individuelt og også tilføje navnet til gavens modtager på den hvide kant under motivet. God fornøjelse med at overrække gaven!

  Vi ønsker dig god fornøjelse med overrækkelsen af din personlige gave!

  Din tilmelding til Pixums nyhedsbrev

  Med tilmeldingen til det personaliserede Pixum nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig via afmeldingslinket i alle e-mails eller ved at sende en besked til service@pixum.com.

  Jul hos Pixum

  Kreative julegaver

  Design, bestil og forær helt unikke og personlige julegaver: Pixum tilbyder et væld af fotoprodukter, som med dine personligt udvalgte fotos udgør den perfekte gave.

  Pixums onlinejulekalender

  Tid til forkælelse, vilde dyr, fede rygsække samt mange andre spændende præmier, gode tilbud og inspiration til din jul og dine fotoprodukter. Besøg onlinejulekalenderen hver decemberdag til og med d. 24. december, og åbn en ny låge. Hovedpræmien er et forkælelsesophold for 2 personer på en dansk kro eller et dansk hotel!