DIY: Gaveindpakning med fotos
DIY: Gaveindpakning med fotos

Gør dine kære glade allerede ved udpakningen af gaverne.

Læs mere her

Pak julegaverne personligt ind med fotos fra Pixum

Så snart du har fundet den helt rette gave, er det tid til at få den pakket ind. Til dem, der mangler en idé, har vi her et tip til, hvordan du hurtigt og nemt kan få pakket gaven kreativt ind.

Med brunt gavepapir og et personligt billede (enten square-print eller retro-print) kan du gøre din gave endnu mere personlig. På den måde er det ikke kun indholdet er pakken, der er særligt udvalgt.

Pak gaverne kreativt ind: Sådan gør du!

Tip 1# Lav dit eget gavepapir

Tip 1# Lav dit eget gavepapir

I dette tip viser vi dig, hvordan du ganske enkelt og med få midler kan gøre kedeligt gavepapir til unikt gavepapir med eget DIY-stempel.

Tip #2 Pak gaver ind til børn

Tip #2 Pak gaver ind til børn

Vi viser dig på få skridt, hvordan du med hjemmelavede pomponer får din gave til at skille sig ud under juletræet og give julelys i børnenes øjne.

Tip #3 Gavemærker af strygeperler

Tip #3 Gavemærker af strygeperler

Er pakker med papir og gavebånd for kedeligt for dig? Vi har løsningen og viser dig, hvordan man med ganske få accessoires og hjemmelavede til- og frakort af strygeperler, kreativt, og med masser af sjov kan pakke gaven ind.

Pynt dit gavepapir med et DIY-stempel

Du vil gerne give dit julegavepapir et helt personligt fif? I vores trin-for-trin vejledning er lærer du hvordan du ganske let kan lave dine egne motivstempler af mosgummi. Bagefter er det bare så let at dekorere dit gavepapir.

<p>I vores video viser vi dig, hvordan du med mosgummi ganske enkelt kan lave dine egne stempler til at dekorere dit gavepapir med.</p>

I vores video viser vi dig, hvordan du med mosgummi ganske enkelt kan lave dine egne stempler til at dekorere dit gavepapir med.

Pixum tip

Pak først gaven ind i indpakningspapiret. Benyt dobbeltsidet tape for at sikre dig en ren overgang uden synlige taperester.

Det skal du bruge:

 • Brunt indpakningspapir
 • Et sæt Pixum retro-prints
 • Mosgummi
 • Fnugrulle
 • Stempelpuder i hvid & grøn
 • Blyant med viskelæder
 • Gavebånd til sløjfe
 • Saks
 • Trin 1:

  Tegn først dit motiv med blyanten på en plade mosgummi. Afhængigt af hvor stor motivet skal være, behøver du 4-5 eksemplarer af det samme motiv. Herefter klipper du dem ud med saksen.

  Trin 2:

  Nu tager du fnugrullen i brug. Klæb de udklippede motiver efter hinanden på fnugrullen. Klem dem godt fast, så mosgummiet bliver siddende på rullen.

  Trin 3:

  Din stempelrulle er nu klar til brug. Rul den flere gange kaftigt over stempelpuden, så mosgummiet har sværte over hele overfladen. Overfør motiverne (her juletræerne) på indpakningspapiret. Vær opmærksom på, at rulle langsomt og med let tryk henover papiret. Sådan opnår du det bedste resultat.

  Trin 4:

  Så let er det at overføre dit motiv. Motivrullen kan selvfølgelig også bruges på stof. Ud over mosgummi, kan du fx. også benytte et viskelæder som DIY-stempel. Med viskelæderet på blyanten og en hvid stempelpude har vi her lavet juletræerne om til et vinterligt snelandskab.

  Trin 5:

  Lad nu papiret tørre et lille stykke tid, inden du binder en flot sløjfe med gavebåndet omkring pakken. Helt individuel bliver pakken så med en personlig hilsen i form af et billede. Retro-prints kan du designe helt individuelt og også tilføje navnet til gavens modtager på den hvide kant under motivet. God fornøjelse med at overrække gaven!

  Pak gaver ind med hjemmelavede pomponer

  Børn elsker gaver! Og vi elsker at se glimtet i deres øjne! Med denne børnevenlige gaveindpakning er din gave et absolut blikfang under juletræet.

  <p>Med få trin viser vi dig, hvordan du med hjemmelavede pomponer får din gave til at skille sig ud under juletræet..</p>

  Pak gaver ind til børn | DIY-pomponer

  Med få trin viser vi dig, hvordan du med hjemmelavede pomponer får din gave til at skille sig ud under juletræet..

  Det skal du bruge:

 • Indpakningspapir
 • Pixum fotostrimler
 • Rødt garn
 • Rødt gavebånd
 • Hvid stempelpude
 • Sort tusch
 • Blyant med viskelæder
 • Saks
 • Trin 1:

  Pak først gaven ind med indpakningspapiret. Mangler du gaven? Hvad med fx et helt personligt puslespil? Puslespillets stabile karton er en god basis for vores indpakningstip.

  Trin 2:

  Vælg nu et sødt motiv, som du du tegner på indpakningspapiret med tuschen. Her har vi valgt at tegne et rensdyr med en rød pompon-næse. Du kan fx også tegne en snemand og så fremhæve knapperne med sorte pomponer. Her sætter kun dine fantasi grænserne.

  Trin 3:

  Vi sætter så et ekstra highlight på gaven med en rød sløjfe under rensdyrets ansigt og udfylder dermed gaven overflade bedre. Det er så let at binde en sløjfe. Hvordan du gør kan du læse i tippet herunder.

  Trin 4:

  Nu mangler naturligvis den røde pompon næse. Afhængigt af hvor stor du vil have din pompon, skal du bruge to, tre eller endda fire fingre. To fingre er nok til en mellemstor pompon. Start med at lægge et stykke garn på ca. 20 cm mellem din pegefinger og langfinger.

  Trin 5:

  læg nu garnet over din pege- og langfinger, og begynd at vikle tråden omkring begge fingre flere gange, indtil du får en tyk knold. Jo tykkere din knold er, desto tykkere bliver din pompon.

  Trin 6:

  Tag begge ender af den første tråd og bind en knude den omkring den anden ende af knolden. Træk knolden forsigtigt af fingrene og stram knuden til med begge hænder. Det holder løkkerne tæt sammen i midten. Det er bedst at sikre løkkerne med endnu en knude.

  Trin 7:

  Klip garnløkkerne op med saksen og klip din pompon efterfølgende i form. Du kan nu fastgøre sløjfen og pomponen på gaven med dobbeltsidet tape.

  Trin 8:

  Med blyantens viskelæder og den hvide stempelpude kan du nu lade det sne rundt om dit rensdyr. For at gøre dette skal du trykke viskelæderet ned i en stempelpuden og bruge det som et DIY-snefnugstempel. Med en fotostrimmel og en kærlig julehilsen til modtageren er din gave færdig og venter bare på at blive overrakt.

  Hvordan binder jeg en sløjfe?

  Trin 1:

  Med dette tip vil du også kunne lave dine sløjfer helt perfekt i fremtiden. For at gøre dette skal du klippe et stykke gavebånd, der er ca. 40 cm langt.

  Trin 2:

  Anbring nu båndet over din pege- og langfinger, og hold enden fast med tommelfingeren.

  Trin 3:

  Vikl nu gavebåndet ca. 2-3 gange omkring dine fingre.

  Trin 4:

  Træk derefter den anden ende af båndet fra venstre mod højre gennem din pege- og langfinger og lav en knude med enderne foran. Så let er det at binde en sløjfe!

  Lav gavemærker af strygeperler

  De kølige efterårsdage er perfekte til at gå i gang med at lave flotte figurer med de populære strygeperler og smelte dem sammen i smukke individuelle former. De kan nu bruges som vedhæng både som til-og-fra-mærker til julegaven eller som juletræspynt.

  <p>Er pakker med papir og bånd for kedeligt for dig? Vi har løsningen og viser dig, hvordan man med få remedier kan pakke julegaverne kreativt ind. </p>

  Kréer gavemærke af strygeperler | DIY-perleplade

  Er pakker med papir og bånd for kedeligt for dig? Vi har løsningen og viser dig, hvordan man med få remedier kan pakke julegaverne kreativt ind.

  Det skal du bruge:

  • Indpakningspapir
  • Pixum fotostrimler
  • Jutegarn
  • Strygeperler
  • Bagepapir
  • Strygejern
  • Perleplade
  • Eukalyptus
  • Eukalyptus
  • Hullemaskine
  • Saks
  • Kuglepen

  Trin 1:

  Tænk først på det motiv, som du vil lave. I vores tip valgte vi enkle stjerner i sort, grå og hvid. Der er en række skabeloner på internettet, der kan hjælpe dig med at træffe din beslutning.

  Trin 2:

  Når du har placeret dit perlerne til dit design på perlepladen, skal du placere det genanvendelige bagepapir på det færdige design. Dette forhindrer dine perler i at klæbe til strygejernet, mens du smelter perlene sammen.

  Trin 3:

  Du kan nu smelte perlerne sammen med strygejernet. For et godt resultat er det bedst at indstille strygejernet til mellemste varme og flytte det over motivet i cirkulære bevægelser.

  Trin 4:

  Fjern nu bagepapiret forsigtigt fra motivet. Lad dit design køle af i et kort øjeblik, og fjern det så fra perlepladen.

  Trin 5:

  Gentag processen for de øvrige vedhæng. Varier med forskellige former og størrelser for et spændende samlet look.

  Trin 6:

  Tag nu dine fotostrimler med julemotiver og lav et hul øverst med hullemaskinen. Læg dine fotostrimler oven på hinanden, og fastgør dem med et soldaterben(prøveposeklemme).

  Trin 7:

  Nu er det tid til at anbringe gavemærkerne på gaven. For at gøre dette skal du vikle jutegarnet omkring gaven 5-10 gange afhængigt af størrelsen. med den sidste omvikling kan du nu fastgøre dine håndlavede vedhæng og så binde en knude på jutegarnet bagpå pakken.

  Trin 8:

  Din gaveindpakning blier helt personlig med dine individuelle fotostrimler som en julehilsen til modtageren og noget grønt. Brug lidt julegran eller eukalyptus til dette.

  Vi ønsker dig god fornøjelse med overrækkelsen af din personlige gave!

  Vi ønsker dig god fornøjelse med overrækkelsen af din personlige gave!