DIY: Gaveindpakning med fotos

Gør dine kære glade allerede ved udpakningen af gaverne.

Læs mere her

Pak julegaverne personligt ind med foros fra Pixum

Så snart du har fundet den helt rette gave, er det tid til at få den pakket ind. Til dem, der mangler en idé, har vi her et tip til, hvordan du hurtigt og nemt kan få pakket gaven kreativt ind.

Med brunt gavepapir og et personligt billede (enten square-print eller retro-print) kan du gøre din gave endnu mere personlig. På den måde er det ikke kun indholdet er pakken, der er særligt udvalgt.

Pak gaverne kreativt ind: Sådan gør du!

Tip 1# Lav dit eget gavepapir

I dette tip viser vi dig, hvordan du ganske enkelt og med få midler kan gøre kedeligt gavepapir til unikt gavepapir med eget DIY-stempel.

Tip #2 Pak gaver ind til børn

Vi viser dig på få skridt, hvordan du med hjemmelavede pomponer får din gave til at skille sig ud under juletræet og give julelys i børnenes øjne.

Tip #3 Gavemærker af strygeperler

Er pakker med papir og gavebånd for kedeli9gt for dig? Vi har løsningen og viser dig, hvordan man med wie man mit wenigen Accessoires und selbstgebastelten Anhängern aus Bügelperlen, Geschenke kreativ, und mit viel Spaß, verpackt.

Pynt dit gavepapir med et DIY-stempel

Du vil gerne give dit julegavepapir et helt personligt fif? I vores trin-for-trin vejledning er lærer du hvordan du ganske let kan lave dine egne motivstempler af mosgummi. Bagefter er det bare så let at dekorere dit gavepapir.

<p>I vores video viser vi dig, hvordan du med mosgummi ganske enkelt kan lave dine egne stempler til at dekorere dit gavepapir med.</p>

I vores video viser vi dig, hvordan du med mosgummi ganske enkelt kan lave dine egne stempler til at dekorere dit gavepapir med.

Pixum tip

Pak først gaven ind i indpakningspapiret. Bentyt dobbeltsidet tape for at sikre dig en ren overgang uden sigtbare taperester.

Det skal du bruge:

 • Brunt indpakningspapir
 • Et sæt Pixum retro-prints
 • Mosgummi
 • Fnugrulle
 • Stempelpuder i hvid & grøn
 • Blyant med viskelæder
 • Gavebånd til sløjfe
 • Saks
 • Trin 1:

  Tegn først dit motiv med blyanten på en plade mosgummi. Afhængigt af hvor stor motivet skal være, behøver du 4-5 eksemplarer af det samme motiv. Herefter klipper du dem ud med saksen.

  Trin 2:

  Nu tager du fnugrullen i brug. Klæb de udklippede motiver efter hinanden på fnugrullen. Klem dem godt fast, så mosgummiet bliver siddende på rullen.

  Trin 3:

  Din stempelrulle er nu klar til brug. Rul den flere gange kaftigt over stempelpuden, så mosgummiet har sværte over hele overfladen. Overfør motiverne (her juletræerne) på indpakningspapiret. Vær opmærksom på, at rulle langsomt og med let tryk henover papiret. Sådan opnår du det bedste resultat.

  Trin 4:

  Så let er det at overføre dit motiv. Motivrullen kan selvfølgelig også bruges på stof. Ud over mosgummi, kan du fx. også benytte et viskelæder som DIY-stempel. Med viskelæderet på blyanten og en hvid stempelpude har vi her lavet juletræerne om til et vinterligt snelandskab.

  Trin 5:

  Lad nu papiret tørre et lille stykke tid, inden du binder en flot sløjfe med gavebåndet omkring pakken. Helt individuel bliver pakken så med en personlig hilsen i form af et billede. Retro-prints kan du designe helt individuelt og også tilføje navnet til gavens modtager på den hvide kant under motivet. God fornøjelse med at overrække gaven!

  Vi ønsker dig god fornøjelse med overrækkelsen af din personlige gave!