Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 20:00
Søndag:                kl. 14:00 - 20:00

Menu
Fasthold rejseminderne i en Pixum fotobog

Fasthold rejseminderne i en Pixum fotobog

Fotos er naturligvis hovedtemaet ved din Pixum fotobog fra den sidste rejse. Dog med de flotte designmuligheder ændrer det ikke det fact, at dine rejseminder ikke alene afdækkes med billederne. I din ferie oplever du så mange uforglemmelige øjeblikke, deltager i udflugter og samler diverse souvenirs. Integrér også disse med i fotobogen, så du er sikker på ikke at glemme noget.

Ferier & rejser

Har du en masse skønne billeder fra din sidste rejse eller en dag med familien? Her finder du tips og idéer til, hvordan du bedst muligt kan præsentere dem.

Fotografering

I denne temaverden kan du lære mere om fotografering, de enkelte områder inden for fotografiens kunst, og om hvordan du designer Pixums forskellige fotoprodukter.

Pixum - altid flotte billeder

Det rigtige produkt til dine ferieminder

Når alt kommer til alt er det en ren smagssag, om du helst vil mindes din ferie i høj- eller tværformat eller i et stort som småt format. Vil du også klistre minder ind i bogen, så har den med de flade sider i modsætning til et fotoalbum sine begrænsninger. Her vil hvert integrerede minde tynge siderne og få bogen til at virke tykkere. Derfør bør du her undgå fotobøgerne på fotopapir med layflatindbindingen, da de dobbeltlagede sider vil virke endnu kraftigere. Her er den limede ryg et bedre alternativ, da siderne ikke er så faste og trykt på enkeltlaget papir.

Derudover anbefaler vi dig at vælge et større fotobogsformat, som fx XL kvadratisk eller XXL i højt- eller tværformat. Da bogen her i sin helhed virker større og de enkelte souvenirs ikke vil virke så ekstremt i bogen.

Kreative idéer til din Pixum fotobog

Her finder du kreative idéer til din Pixum fotobog - sådan bliver din fotobog noget helt særligt og personligt.

Inspiration fra tilfredse kunder

Lad dig inspirere af bøgerne i vores fotobogsbibliotek, hvor vores kunder har delt deres personlige fotobøger med dig.

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
Forevig dine minder på kreativ vis

Idéer til designet af din helt egen rejsemindebog

Der er så mange muligheder for at gøre din rejsemindebog til noget helt specielt, for eksempel:

  • Klistre de originale billetter med ind fra de besøgte attraktioner.
  • Vikle coveret til din strandferiebog ind i lidt fiskenet og dekorer med muslingeskaller du selv har samlet.
  • En dag på stranden kan også anskueliggøres med en smørre lim på siden og så strø løst sand fra stranden hen over, så det klæber fast på papireret.
  • Klistre bykortet med dine orininale markeringer og notater ind forest i bogen.

Pixum tip

Det passende bogmærke til din Pixum fotobog
Bind et stykke sejlgarn fast omkring de lidt større souvenirs, og lad sejlgarnet være en anelse længere end bogens ryg. Læg sejlgarnet ind i bogen og lad souveniret hænge ud foroven - så let har du et flot bogmærke.

Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Tips og tricks til Pixum fotobog

Du har et væld af muligheder, når du designer din Pixum fotobog: Læs mere om dem, og få en masse kreative idéer og inspiration til design af din personlige fotobog med på vejen!

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Vejen til din Pixum fotobog