Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 22:00
Søndag:                kl. 14:00 - 22:00

Menu

Om virksomheden

Siden Pixum blev grundlagt i 2000, har vi været en af de førende fotoudviklere i Europa. Vi er specialister indenfor høj-kvalitets fotoprodukter såsom Pixum fotobøger, Pixum vægbilleder, fotokalendere, diverse kort og mobilcovers - alle produkter kan individuelt designes med egne digital billeder.

Vi er blandt de mest innovative og succesfulde internet virksomheder og huser en masse kreative og internationale talenter. Vi har omkring 100 medarbejdere fra forskellige baggrunde der dagligt arbejder på at forbedre vores e-handelsplatform, markedsføre vores produkter og kundeservice. Det som forener os er vores passion for at opnå den bedste købs-oplevelse og hurtigste service.

Ledelsen hos Pixum

Daniel Atallah - CEO

Født i 1963, stifter og CEO hos Pixum. Som administrerende direktør er han ansvarlig for international marketing, business development, finansiering og personale. I 2000 grundlagde Daniel Pixum AG, og har siden da udviklet Pixum til en af de førende fototjenester i Europa. Han har tidligere arbejdet som salgsdirektør for Bay Network / Nortel Networks og vicedirektør for europæisk salg & marketing hos firmaet Enterprise Communications.

Marc Rendel - CTO

Født i 1974 og hos Pixum siden 2010 som CTO og medlem af ledelsen. Har mange års erfaring indenfor international software udvikling og ledelse af udvikling-teams. Marc er ansvarlig for hele teknologi området indenfor Pixum og med sin erfaring sørger han for en hurtig, robust og innovativ web-platform. Han har tidligere arbejdet som chef for udvikling og web-trafik monetarisering hos Sedo GmBH

Thomas Alscheid - Online Marketing & Controlling

Født i 1976 og medlem af ledelsen hos Pixum siden 2012. Thomas er ansvarlig for Online marketing og Controlling i virksomheden. Siden 2008 har han besat forskellige positioner indenfor Pixum blandt andet leder af Online Marketing holdet. Før Pixum arbejde Thomas hos agenturer, hvor han har samlet mange års erfaring indenfor Søgemaskine optimering, Affiliate marketing, Email marketing og webanalytics.

Holger Plorin - Brand Marketing

Født i 1973, medlem af ledelsen siden 2014 og er ansvarlig for brand marketing af virksomheden. Dette omfatter blandt andet udvikling af egne varemærker, udvidelse af produkt portfolien samt kontrol over virksomhedens eksterne kommunikation. Før Pixum var Holger blandt andet leder af marketing hos OnVista og Ad2Net AG, hvor han var ansvarlig for B2B marketing.
Tag med Daniel Attallah, grundlægger og CEO hos Pixum på tour hos firmaet. Lær os at kende og hør mere om vores 15 års success historie. Vi håber at du nyder det.

Pixum - En film om virksomheden

Tag med Daniel Attallah, grundlægger og CEO hos Pixum på tour hos firmaet. Lær os at kende og hør mere om vores 15 års success historie. Vi håber at du nyder det.

Bliv en del af teamet

Kunne du tænke dig at arbejde hos Pixum? Find vores ledige stillinger her (bemærk: Alle stillinger er på Tysk da dette er vores koncernsprog.)