Vi er her stadig for dig

På vores side finder du alle aktuelle og vigtige informationer omkring din bestilling hos Pixum i den nuværende situation.

Læs mere her

Kréer og forær dine fotoprodukter fra Pixum helt normalt

Fotos af fælles oplevelser vækker de skønneste minder og forbinder os med vores yndlingsmennesker. Det at designe og forære personlige fotoprodukter er derfor i enhver situation noget helt særligt. Og det kan du fortsat gøre med Pixum.

I øjeblikket er der ingen indskrænkninger i forhold til din bestilling hos Pixum.

Vi sørger for, at dine personlige gaver og souvenirs sendes sikkert til dig og dine kære. Vi har i den forbindelse gjort alt det nødvendige for at beskytte vores medarbejderes sundhed samtidig sikre produktionen og leveringen til dig - vores kunde.

FAQs - Svar på de hyppigst stillede spørgsmål

Kan jeg stadig bestille hos Pixum?

Vores produktion er i hele Europa godt forberedt. Selv hvis en produktion ikke kan producere i det fulde omfang, kan ordrene elektronisk sendes videre til andre produktioner og sendes derfra. Derudover arbejder vi i vores produktioner med skiftehold for at minimere risikoen for vores medarbejdere.

Alle Pixum fotoprodukter kan du som altid bestille hjemmefra uden indskrænkninger: via hjemmesiden, vores gratis fotounivers software eller med Pixum App'en med din smartphone. Vi anbefaler dig at få sendt din pakke direkte hjem til dig.

Vil leveringen tage længere tid?

Lige nu kan vi fremstille dine ordrer i normalt tempo. Ved leveringen gennem vores leveringspartner kan der i visse tilfælde opstå ca. en dags forsinkelse. Alle leveringsfirmaer gør lige nu alt, hvad de kan for at levere din bestilling til tiden.

Kan jeg blive smittet via produkterne?

Hverken vores produkter eller vores emballage udgør nogen fare. Hygiejnetiltagene i forbindelse med produktionen og leveringen er blevet skærpet, og der bliver regelmæssigt kontrolleret, at de bliver overholdt. Modtagelsen af pakkerne bliver af eksperter betragtet som helt sikker.

Hvordan bekytter Pixum sine medarbejdere og produkterne?

Størstedelen af vores medarbejdere, der arbejder foran computeren, har mulighed for at arbejde hjemmefra. På vores kontorer er vi opmærksomme på at holde fysisk afstand til hinanden. I vores produktion arbejder vi med adskilte skiftehold for at minimere smitterisikoen for vores medarbejdere. Med disse og andre tiltag gør vi alt det nødvendige for at beskytte vores medarbejdere samt producere og levere dine fotoprodukter til tiden.

Har du flere spørgsmål? Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig.

Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne!

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09.00 - 20.00
Søndag: kl. 14.00 - 20.00

Kontaktformular