Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu

Hvad er indbakken?

Indbakken er det sted, hvor dine uploadede billeder automatisk lander, når du ved upload er logget ind i din kundekonto hos os. Her kan du forvalte, bearbejde og bestille dine fotos.

Hvad betyder...

  • ...den blå ramme ved mine fotos : Disse fotos har du valgt. Foretager du dig noget (fx tilføjer billederne til din indkøbsvogn, sletter billeder eller opretter et album ect.) vil den samme handling ske for alle valgte billeder.

  • ...stjernen ved mit foto: Stjernen giver dig information om kvaliteten af dit foto for det valgte format. Er stjernen gul er kvaliteten meget god. Ved en grå-gul stjerne er kvaliteten god, mens en grå stjerne ikke vil give en god kvalitet.

  • ...advarselstrekanten ved mit foto: Gør dig opmærksom på at dette billede har en lav opløsning og/eller ikke egner sig til det valgte format. Når du har en advarselstrekant kan vi ved produktion ikke garantere dig at det endelige produkt bliver optimalt!

  • ...den lille indkøbsvogn på mit foto: Dette foto befinder sig allerede i din indkøbsvogn.

  • Express upload til fotos: Dit billede vil blive komprimeret og uploaded i en opløsning som bedre egner sig til at blive uploaded. OBS! Vi kan ikke anbefale at bruge vores express upload til fremkaldelser over 13cm formatet

Hvad bruges indbakken til?

Fra din indbakke kan du ganske let og enkelt bestille fotos. Ved flere spørgsmål skal du være velkommen til at kontakte vores kundeservice i toppen af siden under "Service"

  • Ved design af et af vores produkter kan du uden videre hente et foto fra din indbakke i din kundekonto. Du behøver ikke at uploade dine billeder på ny og spare derved tid og arbejde.

  • Du kan ganske enkelt tilføje yderligere fotos. (Klik på den orangefarvede knap "upload foto" eller plustegnet ved siden af det første foto i indbakken.)

  • Læg dine fotos fra din indbakke over i et album, for at gemme dem på ubestemt tid. Hvordan opretter jeg et online-album? Her finder du flere informationer.

  • Slet dine fotos fra din indbakke: Vælg de fotos, som du vil slette og klik derefter på "slet". De slettede fotos ligger til din sikkerhed 7 dage i din papirkurv i din kundekonto. For at slette billederne permanent skal du efterfølgende gå ind i din papirskurv og slette dem.

Hvad betyder de forskellige knapper omkring mit foto?:

  • "i" - Giver dig mulighed for at se mere information om billedet. Dit billede vil blive forstørret op så at du kan se nærmere på det. Du har samtidig mulighed for at bladre igennem de forskellige billeder som du har liggende i indbakken uden at skulle klikke på info knappen flere gange.

  • "Billedinfo" giver dig muligheder for at gemme vigtige informationer omkring billedet. Fx Dato, Lokation eller sammenhæng.

    • Giv dit foto en titel (fotoets første 8 tegn bliver trykt på bagsiden af fotoet) og du kan tilføje en beskrivelse.

    • Fx: "Toskana 2012 - Den bedste pizza i Firenze"

    • TIP:En super funktion hvis du ønsker at dele kort information med familie eller venner i albums de har adgang til!

  • "Drej" giver dig mulighed for at rotere dit billede, især hvis dit billede står på hovedet eller er taget med kameraet drejet."

  • "Billeddata" giver dig adgang til at se de tekniske informationer omkring dit billede." Fx:

  • "Luppen" i venstre side for at zoome ind på dit billede, samt for at kunne bladre igennem dine billeder

    • Dato- og tidspunkt
    • Pixel størrelse (antal pixel)
    • Filstørrelse (MB)
    • Blitz: ja/nej
     

    Sådan bestiller du dit billede

    1. Upload dine billeder til din indbakke
    2. Marker de ønskede billeder ved at markere dem (venstre klik), du kan kende de valgte billeder ved at der en blå firkant omkring dem
    3. Tryk på den orange knap oppe til højre med "Bestil billeder"
    4. I højre side skal du vælge størrelse på dine billeder. (Bemærk at hvis du ønsker både 9, 10 OG 11 cm i samme bestilling, skal du tilføje de enkelte størrelser til indkøbsvognen hver for sig!
    5. Vælg om du ønsker at have en kant rundt omkring dit billede
    6. Vælg mængde af de valgt billeder. OBS! Hvis du fx ønsker at bestille 2 billeder af barnebarnet, men kun ét billede fra selve dåben skal du gøre dette enkeltvis!
    7. Tilføj dine billeder til indkøbsvognen når du er klar
    8. Hvis du trykker på Videre kan du tilføje andre størrelser, billeder, eller produkter til din indkøbsvogn. Hvis du vælger at gå til indkøbsvognen kan du færdiggøre dit køb samt indløse en rabatkode hvis du har én.

Hvor længe gemmes mine billeder i indbakken?

Billederne i din indbakke gemmes i 21 dage. Herefter lægges de automatisk over i papirkurven og gemmes der i yderligere 7 dage.

Vil du have slettet dine billeder fuldstændigt?

Så bedes du slette dem i papirkurven.

Vil du gemme dine fotos i længere tid, kan du lægge dine fotos over i et online-album. Her gemmes dine billeder så lang tid, du ikke selv sletter dem.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem her.