Pixums fotokonkurrence: Magic Moments 2021

Indsend dit bedste billede, og vær med i konkurrencen om præmier til en samlet værdi af over 150.000 kr. Hovedpræmien er en drømmerejse til Alentejo-regionen i Portugal for 2.

Pixums fotokonkurrencer: flotte fotos, fede præmier!

Pixum afholder løbende fotokonkurrencer, hvor du kan deltage med dine pletskud, og deltage i konkurrencen om flotte præmier. Besøg siden regelmæssigt for at se, hvornår vi afholder den næste fotokonkurrence.

Magic Moments 2021

Deltag i fotokonkurrencen i perioden 01.06.-31.12.2021, og vind fede præmier!

I årets fotokonkurrence, "Magic Moments: Let's celebrate life!" er fokusset, som navnet antyder, på magiske og unikke øjeblikke. Selv i særligt udfordrende tider opstår der kostbare øjeblikke, der er værd at fastholde på fotos - netop disse øjeblikke søger vi i vores fotokonkurrence, Magic Moments 2021.

Du kan indsende op til 10 fotos i de følgende 4 kategorier:

  • Happy Photos: Good vibes only.
  • Nature Photos: Into the wild.
  • Pet & Animal Photos: Cute, wild and fluffy.
  • Wedding Photos: Happily ever after.
Vi ønsker dig god fornøjelse samt held og lykke!

Vind en drømmerejse for 2 til Portugal inkl. lejebil

I samarbejde med Turismo do Alentejo udlodder vi en 7-dages drømmerejse til Alentejo-regionen i Portugal inkl. lejebil for 2 personer til en værdi af ca. 25.000 kr. Alentejo ligger i det sydlige Portugal, mellem floden Tejo og Algarve. Alentejo-regionen grænser mod Spanien i øst, og mod Atlanterhavet i vest. Alentejo-regionen udgør en tredjedel af det portugisiske fastland, og her er god plads, da den landlige region er tyndtbefolket. Landskabets skønhed og kvaliteten af den arkæologiske, arkitektoniske og etnografiske arv giver regionen sin ekstraordinære charme. Derudover sikrer Alentejos køkken samt vine en unik kulinarisk oplevelse.

<p>Fantastiske strande, masser af plads samt unik gastronomi: Der er rigeligt at udforske og nyde i Alentejo!</p>

Rig mulighed for afslapning såvel som oplevelser:
Opdag den portugisiske region Alentejo

Fantastiske strande, masser af plads samt unik gastronomi: Der er rigeligt at udforske og nyde i Alentejo!

Detaljer vedr. drømmerejsen fra Turismo do Alentejo

Rejse for 2 personer (6 nætter) til Portugal inkl. flyrejse samt lejebil

  • Overnatning på det familieejede, 5-stjernede boutiquehotel "Torre de Palma" inkl. halvpension (værelseskategori "Superior")
  • Fly tur/retur
  • Inkl. lejebil
  • Rejsegavekortet er gyldigt til og med slutningen af 2022

I Alentejo finder du overalt borge, fæstninger, vagttårne og befæstede byer og landsbyer, der vidner om Portugals begivenhedsrige historie. Der er masser at opleve for de aktive og naturinteresserede. Landskabet egner sig perfekt til vandreture, cykling og ridning. Floderne, reservoirerne og - sidst, men ikke mindst - havet er idelle til alle former for aktiviteter på og i vandet.

Sådan deltager du

Du kan deltage via nedenstående link, hvor du kan indsende dine fotos. Deltag med op til 10 fotos, og vind fede præmier, såsom en iPhone 12 Pro, en e-scooter og et systemkamera.

Pixum, din partner ved fotokonkurrencer

Er du, din organisation eller din virksomhed på udkig efter en samarbejdspartner til din eller jeres næste fotokonkurrence? Tøv ikke med at kontakte Pixums presseafdeling .

Kun den bedste kvalitet til dine fotos

Pixum tilbyder et væld af individuelt designede fotoprodukter. Udover altid at tilbyde produkter af høj kvalitet, tilstræber vi også at tilbyde den bedst mulige service, deraf også vores 100 % tilfredshedsgaranti. Pixum fotobog blev kåret som "bedste fotobog" af magasinet FOCUS i 2016, i 2018 blev Pixum kåret som testvinder blandt branchens førende fotoservices i magasinet Digital FOTO, og har derudover vundet diverse andre tests. Ved os finder du en lang række fotoprodukter, der opfylder forskellige behov - fællesnævneren for alle produkter er fremragende fotokvalitet. Skulle du have nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Pixums kundeservice.