Lav en årskalender ved Pixum - spar lige nu 20 %
Lav en årskalender ved Pixum - spar lige nu 20 %

For eksempel:

Vægkalender A4 til kr. 143,20 (normalpris kr. 179,00).

Din rabatkode*:
257C4C2B58882C4
Lav din årskalender nu

Lav en personlig årskalender hos Pixum i dag

Med en årskalender glemmer du ikke de vigtige mærkedage der er i løbet af året. Hos Pixum kan du lave en årskalender, hvor du selv vælger din startmåned, så selvom du er sent ude, kan du stadig bestiller en fotokalender som er aktuel i et helt år. Du kan pynte din kalender med op til 4 personlige billeder og kalenderen bliver selvfølgelig fremkaldt på ægte fotopapir.

Hos Pixum har du mange muligheder for at individualisere din årskalender. Udover at du kan udsmykke den med dine egne billeder, så kan du også vælge imellem 8 forskellige designs, 10 forskellige farver og 3 forskellige størrelser (10cm, 13cm eller 20cm ). Så udsmyk din væg eller køleskab og gør hverdagen mere overskuelig, bestil en årskalender fra Pixum i dag.

Bestil en årskalender eller en af de mange andre fotokalendere fra Pixum

Pixum har et bredt udvalg af fotokalendere, så mulighederne er mange, hvis du vil lave en personlig kalender til dig selv, eller måske give væk som gave. Du kan blandt andet vælge imellem vægkalendere, køkkenkalendere, bordkalendere og selvfølgelig den uvurderlige årskalender. Alle fotokalenderene kan du selvfølgelig dekorere med dine bedste billeder.

Lav din årskalender ved 3 lette trin, vælg dit ønskede design, upload dine billeder og bestil, nemmere bliver det ikke at udsmykke sit hjem, med et praktisk planlægnings redskab. Bestil dine fotokalendere hos Pixum, hvor du er sikker på at få et fotoprodukt i bedste testvinderkvalitet.

Dét mener vores kunder om Pixums fotokalendere