Vennegaver
Vennegaver

Find passende vennegaver til venner og bekendte med Pixum gaveguiden

Find fotogaver til vennerne

Find også inspiration til gaven i vores øvrige gaveguidekategorier

Valentinsdag

Valentinsdag

Påske/forår

Påske/forår

Konfirmation

Konfirmation

Fødselsdag

Fødselsdag

Mors dag

Mors dag

Bryllup

Bryllup

Rejsegaver

Rejsegaver

Skolestart

Skolestart

Til hende

Til hende

Til ham

Til ham

Vennegaver

Vennegaver

Eksklusiv

Eksklusiv

Vennegaver

Et venskab kan vare hele livet, og med talrige fælles øjeblikke og minder fra oplevelser man har haft sammen. Venskaber skal også fejres og holdes ved lige, så der er gode grunde til at give en lille opmærksomhed i ny og næ, for at vise hvor vigtige diene venner er for dig.

Pixum fotogaveartikler egner sig fremragende til venner, for her kan du skabe noget helt individuelt, personlige minder kombineret med praktiske egenskaber: Vælg en Pixum fotogave, design den med jeres bedste fælles minde, og eller med en lille tekst om hvor meget jeres venskab betyder for dig.

Gaveidéer: til vennerne

*inkl. moms, ekskl. porto

Stort udvalg af Pixum fotogaveartikler til vennerne

Klassikeren blandt Pixum fotogaveartiklerne er Pixum fotobogen, hvor du kan samle alle de sjove anekdoter og fastholde de skønne betydningsfulde øjeblikke sammen. Den fås i forskellige størrelser, formater og papirvarianter. Derudover finder du i den gratis Pixum fotounivers software utallige designmuligheder, som gør det let at lave en helt individuel venskabsbog.

Men ikke bare en Pixum fotobog egner sig som vennegave, vi har mange flere spændende Pixum fotoprodukter, der egner sig til at forære væk:

  • Fotokrusd med et erindringsbillede
  • Kollegieblok med selvdesignet cover
  • Foto-spillekortsæt
  • Selvdesignede mobilcovers til enhver smartphonemodel
  • Køleskabsmagneter
  • Musemåtter

Pixum har endnu flere fotogaveartikler: tjek også det øvrige sortiment, når du er på udkig efter den helt rigtige vennegave. For hvem kender ikke dine venner bedre end dig selv?

Kreative muligheder og dejlig inspirationen

I Pixum temaverdenerne finder du gode idéer til dine Pixum fotogaver. Ud fra kundeeksempler og produktpræsentationer får du bedre indtryk over, hvor alsidigt de forskellige produkter kan laves.

Forær fx et vendespil med sjove fotomotiver fra oplevelser I har haft sammen, eller lav et puslespil som gavekort til en fælles oplevelse ude i fremtiden. En magnettavle med billeder fra den fælles rejse er også en god idé. I vores idésamlinger finder du endnu mere inspirationen, hvordan du kan bevare jeres venskab med dejlige billeder.

Personlige fotogaver - kategorier