Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
Gaver til ham

Find med Pixum gaveguiden passende gaver til ham

Find fotogaven

Find passende fotogaveartikler og kreative idéer

Julegaver

Pixum's gaveguide

Valentinsdag

Påske

Konfirmation

Fødselsdag

Mors dag

Bryllup

Rejsesouvenirs

Første skoledag

Til hende

Til ham

Vennegaver

Ædel & eksklusiv

Sådan gør du ham glad

Pixum har et stort sortiment af fotogaveartikler, som du kan designe helt individuelt og dermed hav den helt personlige gave, der vil overraske modtageren! Her drejer det sig om gaver til "ham", altså til din ven, kæreste eller mand, men måske også til din far eller bedstefar. Tjek de følgende gaveideer - der er helt sikkert også noget som inspirerer dig til din perfekte gave til "ham".

Gaveidéer: til ham

*inkl. moms, ekskl. porto

Passer fordommene?

Skal man tro på alle klichéer, så er mæmd lette at stille tilfredse. Forær et eller andet til bilen, konsollen, eller en billet til hjemmekampen i bold, så kan du ikke gøre noget forkert. Men passer det virkeligt? De følgende eksempler kan måske kaste mere lys på sagen:

  • Tilbage i firserne sang musik- og komikergruppen Totalpetroleum en sang med titlen: "Øl er Gud" og øl må selvfølgelig ikke mangle i vores opremsning, for hos Pixum finder du det enestående ølkrus, som du kan designe med fx et stadionfoto eller med et billede af din partner og hans allerbedste venner. Øl, fodbold og kammeratskab er nemlig en treenighed som for nogen er en gåde men for andre bare er det vigtigste.
  • Til tekniknørden, som altid har den nyeste smartphonemodelden rammer man sikkert plet med et individuelt mobilcover til hans værdifulde følgesvend. Sådan kombineres god beskyttelse med personligt design. Har I fx en hund, så kan coveret prydes med et flot billede af Trofast. Din partner vil sikkert os glæde sig over altid at kunne se dit smilende ansigt, også når du ikke er i nærheden.
  • Mænd er kendt for at sidde længere foran computeten end kvinder. For at skåne musen - og skrivebordet - er en musemåtte alletiders. Hos Pixum har du mulighed for at lave og give en helt personlig musemåtte med dit yndlingsmotiv påtrykt! Særligt populært er her flotte landskaber eller arkitekturbilleder. Din kæreste elsker billedet af Golden-Gate-broen, som i tog da I rejste gennem USA, så er det klart, billedet skal på musemåtten!
  • Et kaffekrus er uerstattelig i dagligdage på konteret. For at undgå, at kollegaerne altid tager dit yndlingskrus, anbefaler vi dit helt eget personlige krus. Fx med logoet fra din fodboldklub, for at vise dit fantilhørsforhold også på kontoret. Vær dog opmærksom på, at du bruger dine egne billeder til designet, det gør kruset mere personligt, og du risikerer ikke at få problemer med retiigheds- eller licenshaverne til billedet.
  • Planlægningskalendere er både på arbejde men også derhjemme særligt praktiske, optisk er de måske ikke så flotte men de er overskuelige. Det kan du ændre med Pixum! om det er en årskalender til væggen eller en praktisk bordkalender i tværformat: Med hjælp af din fantasi og din kreativitet opstår en såvel praktisk men også rigtig flot gave. Og du kender ja mandeklichéen: Mænd kan godt li', at tingene ikke bare ser godt ud, men først og fremmest er nyttige.

Gavekategorier