Gaven til ham

Find den helt rigtige gave til ham med Pixums gaveguide.

Gaver til ham

Den helt personlige gave til ham

Pixum har et stort sortiment af fotogaveartikler, som du kan designe helt individuelt. Lav en ultimativt personlig gave til ham, der slår benene væk under ham!

Her finder du masser af gaver til ham: Gaver til vennen, gaver til kæresten, gaver til manden, gaver til din far eller til din bedstefar. Se vores gaveideer nedenfor - der er helt sikkert også noget, som inspirerer dig til din perfekte gave til ham.

Gaveidéer: Gaver til ham

*inkl. moms, ekskl. porto

Stort udvalg af fotogaver & masser af inspiration til kreative gaver

Julegaver

Pixums gaveguide

Gaver til Valentinsdag

Gaver til påske

Konfirmationsgaver

Fødselsdagsgaver

Gaver til mors dag

Bryllupsgaver

Gaver fra ferien/rejsen

Gave til første skoledag

Gaver til hende

Gaver til ham

Vennegaver

Eksklusive gaver

Den kendte Pixum-kvalitet

Kun det bedste til dine fotos: Det synes vores kunder om Pixum fotogaverne
At finde en gave til ham: Passer fordommene?

Skal man tro på alle klichéerne, så er mænd ret nemme at stille tilfredse. Køb ham en gave til bilen, konsollen eller en billet til en fodboldkamp, så kan du ikke gøre noget forkert. Men passer det virkeligt, at det er så nemt at finde en gave til ham? De følgende eksempler kan måske kaste mere lys på sagen:

  • Til tekniknørden, som altid har den nyeste smartphonemodel, er der gode chancer for at ramme plet med et individuelt mobilcover til hans værdifulde følgesvend. Sådan kombineres gaven til ham med optimal beskyttelse og personligt design. Har han en hund, så kan coveret prydes med et flot billede af hunden. Leder du efter en gave til din kæreste eller en gave til din mand, vil han sikkert også glæde sig over, altid at kunne se dit smilende ansigt, også når du ikke er i nærheden.
  • Mange mænd sidder længere foran computeren end kvinder. For at skåne musen - og skrivebordet - er en musemåtte alletiders. Hos Pixum har du mulighed for at lave og give en helt personlig musemåtte med eget foto! Særligt populært er flotte landskaber eller arkitekturbilleder. Har din kæreste et favoritfoto fra jeres seneste rejse, så er det en oplagt gave til ham.
  • Et kaffekrus er uundværligt i dagligdagen på konteret. Lad et personligt fotokrus være gaven til ham - så undgår han, at kollegaerne tager hans yndlingskrus. En helt personlig og nyttig gave til ham.
  • Kalendere er såvel på arbejde som derhjemme særligt praktiske. Design din fotokalender med Pixum, så bliver den tilmed et flot, personligt blikfang - en gave til ham, der vil overraske og vække glæde.

Personlige fotogaver - kategorier