Påskegaver
Påskegaver

Find den perfekte påskegave eller påske-/forårsdekoration med Pixum's gaveguide

Find fotogaven

Gaveidéer til påske - i Pixum gaveguiden

Med Pixum påskegaveguiden bliver foråret og påsken til noget helt særligt: Opdag helt personlige fotogaveartikler til påsken og foråret, designet med dine yndlingsbilleder på højkvalitative materialer. Pixum ønsker dig god fornøjelse med at ose i butikken, find inspiration til dine gave og lav dit favoritprodukt. Det er let og det er sjovt!

Gaveidéer: til påske

Find også inspiration til gaven i vores øvrige gaveguidekategorier

Valentinsdag

Valentinsdag

Påske/forår

Påske/forår

Konfirmation

Konfirmation

Fødselsdag

Fødselsdag

Mors dag

Mors dag

Bryllup

Bryllup

Rejsegaver

Rejsegaver

Skolestart

Skolestart

Til hende

Til hende

Til ham

Til ham

Vennegaver

Vennegaver

Eksklusiv

Eksklusiv

Kun det bedste til dine fotos: Det synes vores kunder om Pixum fotogaverne
Individuelle påske- og foårsgaver - inspirationen fra Pixum

 • Gaveidéer til påske og forår

  Personlige gaveidéer til påsken og foråret

  Efter jul er påsken den næstvigtigste kirkelige fest og er også en anledning til at samle familie og venner til en god middag og til små gaver og opmærksomheder. Mens børnene glæder sig til påskeæggene, som de har vundet fra deres gækkebreveie - som du selvfølgelig ikke kunne gætte afsenderen af - og nyder chokoladen, så findes der andre overraskelser til din partner eller til forældrene!

  Med Pixum gaveguiden finder du inspiration til den passende gaveide, som du gerne vil glæde modtageren med. Da gaverne til påske ikke står i højsædet, finder du her små opmærksomheder, som klassiske akrylglasfotos og premium fotos som let kan laves til flotte deekorationer på påskebordet - men også produkter som fotokrus, madkasser med foto, musemåtter eller mobilcovers egner sig særdeles godt som gaver!

  Til påskegaveoversigten
 • Lav dine egne påske- og forårsgaver

  Lav dine helt personlige påske- og forårsgaver

  Vælg blandt forslagene dit favoritprodukt og start kreativiteten: Du kan designe mange af fotoprodukterne ud fra dine egne ideer, tilføje dit eget layout og meget mere. Dette giver dig muligheden for at fastholde de dejligste øjeblikke sammen med den person, der modtager gaven på et nyttigt produkt, og gøre det hele et personligt.

  Med et par DIY-ideer kan du fremtrylle en hjemmelavet gave på kort tid - online her på Pixums hjemmeside. det' let, det' sjovt!

  Her er noget for alle aldre - børn som voksne. Opdag de skønneste gaveartikler som fx krammedyr med individuelt betrykte t-shirts, det populære vendespil med 25 billedpar, madkasser til de små såvel som mobilcovers til de fleste mobiltelefoner til de lidt større.

  Hvis det må være lidt mere, så vil vores imponerende galleritryk eller fotolærreder også være interessant for dig: Dem finder du i utallige formater og i enhver prisklasse, hvormed du kan lave de flotteste vægdekorationer til dig selv eller som gave til familie og venner. Også Pixum fotobøgerne overbeviser med de mange papirvarianter, indbindinger, forædlinger og designmuligheder. Også en skøn og helt personlig forårsgave til påske med dine egne billeder.

  Oplev vores påskegaveartikler
 • Inspiration til den passende gave

  Forslag til de skønneste gaver op til påsken

  Leder du efter inspiration til dit design? Se på kundeeksemplerne - her viser Pixum-kunder deres selvdesignede fotobøger, hvorfra du kan få gode ideer til dit eget design. Lad dig inspirere af en idé og kom i gang med designet - med den gratis Pixum fotounivers software, med Pixum app'en eller med Pixum onlinedesigneren på hjemmesiden!

  Kreative gaver passer også til fødselsdagen

  Nogle gange har man den helt rigtige ide, men på et helt forkert tidspunkt - og det er helt ok, især når det drejer sig om en dejlig og helt personlig gave!

  Har du en idé til en god gave til din bedste ven, men tror, det ville være bedre til den næste fødselsdag? Så er det med at få det skrevet bag øret, så du husker de, eller bare om at komme igang og smede mens ideerne er varme og udnytte alle designmulighederne som finder hos Pixum!

  Start med en lille gave til påske - du kan få en smag på den og derefter vove dig ind i et større projekt.

  Lav dine påskegaver

Vi besvarer dine spørgsmål

 • Har Pixum nogle særlige påskedesign?
  Har Pixum nogle særlige påskedesign?

  Pixum har specielle designforslag til de forskelligste anledninger og temaer, selvfølgelig også til forår og påske!

  Design fx smukke design-foldekort hos Pixum og vælg dit favorit påskedesign. Vores designplakater er også ideelle som en lille hjemmelavet gave.

 • Hvor og hvordan kan jeg bedst lave mine helt personlige påskegaver?
  Hvor og hvordan kan jeg bedst lave mine helt personlige påskegaver?

  Du har tre muligheder hos Pixum::

  1. Det er hurtigt og nemt med Pixums onlinedesigner i din intenetbrowser..
  2. Ønsker du derimod at arbejde med dine påskegaver mens du er undervejs, så kan du benytte vores Pixum app til iOS og Android!
  3. Den maksimale kreative frihed nyder du med Pixum fotounivers softwaren: Her kan du rigtig udleve din fantasi og designe dine påskegaver helt som du vil det. Det' let! Det sjovt!
 • Hvor hurtigt er mine Pixum produkter hos mig?
  Hvor hurtigt er mine Pixum produkter hos mig?

  Selvfølgelig vil du gerne have dine gaver rettidigt til påske - så derfor skal du være opmærksom på, at dine personlige gaver ikke er nogen vi sådan kan tage ned fra en reolhylde og sende til dig. Produkterne skal først laves, og hvor lang tid det tager kan du se her i vores serviceartikel. Efter produktionen er færdigt vil gaverne blive sendt til dig og de kommer normalt frem indenfor 2-4 hverdage)!

  Ved spørgsmål til leveringstid for dine bestillinger kan du til enhver tid tjekke disse i vores service-område - vi hjælper dig gerne videre!

Personlige fotogaver - kategorier