Morsdagsgaven

Find den perfekte morsdagsgave til din mor med Pixum gaveguiden og spred endnu mere glæde over fælles minder.

Find den perfekte gave

Fortryllende Morsdagsgaver: Overrask din mor

Hos Pixum har du mulighed for at designe helt personlige fotogaver, som kan gives sammen med et lykønskningskort og en dejlig blomsterbuket til mors dag!

Her finder du kreative idéer til alt vedrørende mors dagen, hvored du kan vise hvor meget du holder af din mor. Din personlige gave laver du ganske enkelt og hurtigt med Pixum onlinedesigneren her på hjemmesiden eller med den gratis Pixum fotounivers software - God fornøjelse! Det' let! Det' sjovt!

Gaveidéer: til mors dag

Find også inspiration til gaven i vores øvrige gaveguidekategorier

Valentinsdag

Påske/forår

Konfirmation

Fødselsdag

Mors dag

Bryllup

Rejsegaver

Skolestart

Til hende

Til ham

Vennegaver

Eksklusiv

Den kendte Pixum-kvalitet

Kun det bedste til dine fotos: Det synes vores kunder om Pixum fotogaverne
Opdag gaveidéerne

De skønneste gaver til din mor

Pixum har et stort udvalg af specielle gaver med et personligt strejf, der egner sig til de forskelligste lejligheder. I Pixum gaveguiden præsenteres du for gaveidéer, som vil kunne glæde din mor som morsdagsgave.

Fx egner sig følgende gaveidéer særligt godt til mors dag

Opdag vores kreative DIY-idéer

Du vil gerne forære noget hjemmelavet? Pixum har mange gode gør-det-selv-idéer, hvor du med dine egne billeder kan lave de mest fantastiske fotogaveprodukter, fotobøger, fotos, fotokalendere, mobilcovers eller vægbilleder,. Find også den helt rigtige morsdagsgave i vores temaverden mors dag, hvor du finder alt muligt til mors dag temaet.

Tip: Leder du efter en sidste øjebliks gave?

Fremkald som en lille opmærksomhed fra ungerne flotte billeder, som du kan gemme i chokoladeæsken eller stikke med i blomsterbuketten. Gaven kan så beskrives på fotoet, som et gavekort der vil glæde enhver mor og bedstemor:

 • Morgenmad på sengen
 • Hjælp med rengøring eller til haven
 • En forkælelsesweekend, en god middag, elelr alt hvad en mor ellers måtte ønske sig

Design dine fotogaver online

Du kan designe alle fotoprodukterne inklusive morsdagsgaverne hos Pixum ved hjælp af onlinedesigneren eller med endnu flere designmuligheder i den gratis Pixum fotounivers software. Efterbearbejd dine fotos let og uden at du behøver være en professionel grafiker, sortér billederne til en collage, indsæt videoer og arbejd med passepartouter, baggrunde, cliparts og andre layoutoptioner - Editorene i Pixum fotounivers softwaren er legende lette at betjene.

Gratis DownloadPixum fotounivers software

Giv med glæde

Det tager kun ca. 5 hverdage for at producere din personlige morsdagsgave og så ca. 2-4 hverdage forsendelse til du har gaven i hånden. Bor din mor lidt længere væk, kan du lade gaven sende direkte til hende. Opgiv ganske enkelt hendes adresse som leveringsadresse i indkøbsvognen.

Tip: Design også et lykønskningskort, hvor din mor kan læse dine hilsener til hende.

De oftest stillede spørgsmål vedrørende morsdagsgaverne

 • Hvilke gaveidéer egner sig bedsst til mors dag?
  Hvilke gaveidéer egner sig bedsst til mors dag?

  Udover klassikerne som fx blomster og chokolade er personlige gaver det allerbedste du kan give. Det kan være nyttige ting som dækkeservietter, krus eller kalendere, disse kan du dekorere med de skønneste billeder hos Pixum.

  Også en kort tekst eller en sjov anekdote kan være med til at gøre gaven endnu mere personlig.

 • Hvordan overrasker jeg min mor allerbedst?
  Hvordan overrasker jeg min mor allerbedst?

  Giv en lille opmærksomhed eller design en personlig gave, noget som din mor aldrig har fået før til mors dag. Det kan fx være et helt personligt gavekortshæfte, en sjov køleskabsmagnet eller et mobilcover til hendes telefon.

  Den allerbedste gave er dog den tid som du tilbringer sammen med hende.

 • Hvilken morsdagsgave kan man også lave sammen med børnene?
  Hvilken morsdagsgave kan man også lave sammen med børnene?

  Mange af Pixums fotoprodukter kan du også pifte lidt op sammen med dine børn. Fx kan de yngste med en stempelpude lave aftryk af deres hænder eller føddere (for de helt små) på en kalender eller et fotolærred eller også skrive deres navn med en vandfast speedmarker på et fotokrus. Det' let! Det' sjovt!

Personlige fotogaver - kategorier