Pixum's gaveguide
Pixum's gaveguide

Med gode idéer til enhver anledning, spred glæde med fotogaver fra Pixum

Find den perfekte gave

Pixum gaveguide - find spændende idéer til dine personlige fotogaver

Oplev det store udvalg af fotogaver fra Pixum og benyt den praktiske onlinedesigner, den gratis Pixum fotounivers software eller Pixum app'en. Lav dine gaver helt individuelt med dine dejligste billeder og gør dermed de dejligste minder til en personlig gave til jul, til fødselsdag, til brylluppet eller en hvilken som helst anden anledning!

Oversigt over alle gave-anledningerne

Gaveidéer: til alle anledninger

Har du spørgsmål vedrørende gaveguiden?

Gaveguide FAQ

 • Kan jeg kun benytte de fotogaveprodukter som jeg finder i de enkelte gavekategorier?
  Kan jeg kun benytte de fotogaveprodukter som jeg finder i de enkelte gavekategorier?

  Kategorierne i gaveguiden tjener kun som inspiration. Du kan selvfølgelig gå på opdagelse efter den passende gave i hvilken som helst kategori du har lyst til.

 • Hvordan laver jed en personlig fotogave?
  Hvordan laver jed en personlig fotogave?

  Det er ganske let! klik på det produkt som du gerne vil lave. Vælg format, baggrund, rammer osv. og i onlinedesigneren kan du trække det eller de ønskede fotos hen over pladsholderne.

  Tip: Vil du gerne benytte dig af rigtig mange forskellige men også professionelle designmuligheder, så hent den gratis Pixum fotounivers software. Med onlinedesigneren er har du ikke helt så mange designværktøjer, men er derfor hurtigere færdig.

 • Hvad skal jeg passe på ved designet?
  Hvad skal jeg passe på ved designet?

  Det personlige billeder er det allervigtigstes for gaven. Derfor er det vigtigt at billedfilens opløsning er tilstrækkelig høj til at kunne opnå et godt trykresultat i det format du måtte ønske. Dit billede kan du dekorere med tekster, designs eller de forskelligste effekter.

Kun det bedste til dine fotos: Det synes vores kunder om Pixum fotogaverne