Kreative idéer til Pixum fotogaver

På jagt efter puder, krus eller noget helt tredje? Pixum har et stort udvalg af fotogaver, du kan sætte dit personlige præg på.

Læs mere her

Foto bag akrylglas som menukort til bryllupsfesten

Kærlighed går som vi alle ved gennnem maven. Så derfor kommer man ved et bryllup ikke uden om den gode middag i familie og venners lag til festen. For at gæsterne allerede fra start kan forberede sig på menuen og evt. forberede sig på at træffe et valg, så bør du have menukort på bordet. For ikke at det skal tage for meget plads væk fra de øvrige borddekorationer anbefaler vi et stående menukort som også fremmer samtalen ved bordet. Vi foreslår her et menukort trykt bag akrylglas, som er pladsbesparende og indbydende. Ved bare et menukort på hvert bord kommer festens deltagere også lettere i snak med hinanden, især også når det er et menukort du selv har designet med fx ungsomsbilleder af de gæster som sidder ved bordet. Pixum giver dig med Pixum fotounivers softwaren rig mulighed for at designe menukort på restaurantniveau. Det flotte display af akrylglas gør menukortet let at læse for enhver og ser rigtigt professionelt ud. Derudover er det også beskyttet mod alle mulige uheld, fra det væltede rødvinsglas, til evt. fedtfingre.

Temaverden: Bryllup

Opdag de spændende idéer til før, under og efter bryllupsfesten. Kreative deko-idéer, designmuligheder or minder fra drømmebrylluppet.

Pixum tip

Fremgangsmåde
  • Gentag de visuelle elementer fra bryllupsforberedelserne. Det være det samme design som ved indbydelserne, eller farverne på blomsterne i brudebuketten, eller brudekjolen. Det sætter en rød tråd på hele arrangementet.
  • Vælg i Pixum fotounivers software en festlig, dekorativ skrifttype. Du vil se, at du har rigtigt mange at vælge imellem
  • Dekorer menukortet med snørklede rammer eller sjove cliparts, som passer til skriften og til jer selv
  • Du kan også tilføje et billede af dig selv, eller af dine gæster, som skal sidde ved bordet. Når du tilføjer rammer, cliparts eller fotos i menukortet, så kig igen kritisk henover kortet, at det ikke er blevet til for meget. Nogle gange virker færre detaljer bedre. På menukortet skal stadigvæk menuen stå i fokus

For at man ikke skal overse menukortet trykt bag akrylglas, anbefaler vi den større variant på 13×18cm. Ved direkttrykket direkte på akrylglassets bagside får menukortet en helt speciel virkning med en flot dybdeeffekt, som du ikke vil kunne finde ved et normalt kort af papir.