Inspiration til Pixum fotobog
Inspiration til Pixum fotobog

Download nu den gratis Pixum fotounivers software og vær kreativ!

Kreative idéer til dine Pixum produkter

Du mangler en god idé til dit næste fotoprodukt eller leder efter en passende gave? Hvad med at gøre den Pixum fotobog til et rigtigt gør-det-selv-projekt? Vi har de rigtige idéer til dig.

Kreative fotobøger til enhver anledning

Om det er en Pixum fotobog til fødslen eller en kogebog - Find inspiration her!

Afvekslingsrige idéer til dit Pixum fotoprodukt

Du har rigtigt mange billeder af dine kære, af særlige øjeblikke eller begivenheder - her præsenterer Pixum dig for idéer, til hvad ddu kan bruge billederne til. Til de mest populære kategorier har Pixum samlet nogle forslag til dit næste fotoprojekt:

Det er en god idé at tage dig tid til at gennemse de forskellige samlinger af idéer. For flere forslag og inspiration kan du også besøge vores fotobogsbibliotek, hvor andre kunder viser deres fotobøger, eller i vores temaverdener og designtips. Du vil finde nyttige henvisninger om design og det at lave produkterne. Derudover vises også hvordan de færdige produkter kan komme til at se ud.

Enestående idéer til dine vægbilleder

Gå på opdagelse i vores mange idéer til dine vægbilleder og lad dig inspirere.

Vær kreativ når du designer din egen Pixum fotokalender

Du leder efter den helt perfekte lejlighed eller gør-det-selv-inspiration til din Pixum fotokalender? Gå på opdagelse i vores galleri:

Fotogaver som er helt specielle

Lav kreative fotogaver med Pixum - om til bryllup, fødselsdag eller som værtindegave til påske.

Kreative idéer til dit mobilcover fra Pixum

Lav med dine yndlingsbilleder et Pixum mobilcover.

Mere inspiration

Pixums temaverdener

Har du brug for en helt personlig gave til en særlig lejlighed? Hos os finder du alt, hvad hjertet må begære, og lige dét, du har brug for: Fra almene tips til designidéer tilpasset særlige lejligheder.

Pixums tips og tricks

I Pixums tips til fotobøgerne, fotokalenderne og vægbillederne finder du gode råd til, hvordan du kan lave dine fotoprodukter endnu flottere og mere unikke med Pixum fotounivers-softwaren eller med vores onlinedesigner.