Pixum fotobog som familiekrønike

Pixum fotobog som familiekrønike

Du er på sporet af dine forfædre? Det kan være en rigtig spændende opgave. Hvad lavede din tiptip-oldefar? Med hvem blev mormors søster gift? og findes der slægninge, som du måske slet ikke kendte til? Saml alle informationer, som du kan finde om din familie og deres forfædre, og lav en familiekrønike hvor du fastholder familiens historie for altid. Hvad vil egne sig hertil bedre end en Pixum fotobog?

Højformat: God plads til hele familien

Til din familiekrønike anvender du bedst en Pixum fotobog i højformat. Mht. materialet har du forskellige valgmuligheder:

  • Beslutter du dig for hardcover indbindingen, er din familiekrønike beskyttet særligt godt mod ydre påvirkinger. Derudover har du mulighed for at anvende det højkvalitative premiumpapir.
  • Særligt ædel virker fotobøgerne med luksuslærred- eller læderindbinding, som med den sammenskruede ryg virker særligt langtidsholdbare.
  • Luksuriøs er fotobøgerne indbundet i brunt eller sort læder, som passer optimalt til muligt ældre billeder i sort/hvid eller sepiafarvede fotos.

Fremgangsmåde: Lav dein egen familiekrønike

Inden du begynder at designe familekrøniken, er det vigtigt at samle alle informationer såvel som billeder af alle familiemedlemmerne - levende som afdøde. Gamle papirbilleder skal indscannes i en høj opløsning, at de også egner sig til tryk. Evt. vil du også efterbehandle eller tilskære enkelte billeder inden du går i gang:

  • Giv hver person sin egen side og par en dobbeltside. Ved hver person hører ud over billedet også en tekst med navn og data. Fx fødseldsag, dødsdag, hvad vedkommende lavede/erhverv, gren af familietræet, hvem han/hun var gift med og hvilke børn de havde.
  • Hvis du har besluttet dig for en layflatindbinding på fotopapir kan du også indsætte større familieportrætter eller designe jeres stamtræ hen over en dobbeltside, uden at der er en fold i midten som forstyrrer.
  • Træk en passende eller dekorativ ramme eller passepartout over dit billede i Pixum fotounivers softwaren. Her finder du blandt andet layouts med "antikke" rammer, som vil præsentere dine forfædre helt korrekt.

Vejen til dine fotoprodukter: Nem, hurtig & kreativ

Pixums onlinedesigner

Hurtigt og let design af din Pixum fotobog, direkte online på hjemmesiden.

Du kan designe og bestille dit fotoprodukt fra hvilken som helst enhed - computer, mobil, tablet osv.

Pixum fotounivers softwaren

Når du virkeligt vil have muligheden for at udfolde dine kreative evner! De talrige baggrunde, cliparts og designs giver dine fotoprodukter det sidste pift. Du kan også designe dine fotoprodukter i softwaren, når du er offline.

Pixum Appen

Lav din Pixum fotobog, fotokalender og andre fotoprodukter, når og hvor det passer dig - hent Pixum App.

Vores app fås til både Android og iOS, og er naturligvis helt gratis at bruge.

Har du brug for en pause? Vær kreativ!

Læg et fotopuslespil

Lav dit eget fotopuslespil til afslappende timer derhjemme - med helt op til 1500 brikker

Vendespillet - træn din hukommelse!

Fordriv tiden med familien og vennerne med det klassiske huskespil. Lav biledparrene med vores onlinedesigner.

Lav din egen kogebog

Du er vild med at lave mad? Så er det tid til at samle dine allerbedste opskrifter i din helt personlige kogebog - Det' så let, og sådan kan du give dine "hemmelige" opskrifter videre til familie og venner.

Din tilmelding til Pixums nyhedsbrev

Med tilmeldingen til det personaliserede Pixum nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig via afmeldingslinket i alle e-mails eller ved at sende en besked til service@pixum.com.