Fremgangsmåde:

  1. Lav en kort liste over de klippeklistreidéer, du gerne vil præsentere i din bog. En fotobog har mindst 26 sider. så du har rigeligt med plads til dine beskrivelser og billeder. Listen kan også bruges som en indholdsfortegnelse i bogen.
  2. Forbered dine materialer og tag billeder af de ting du skal bruge til hver idé, men også af de færdige resultater. Fotoene kan bruges til at illustrere dine gode idéer.
  3. Ved billederne laver du en skridt for skridt beskrivelse af hvad der skal laves og til sidst præsenteres det færdige resultat.
  4. Når du har samlet alle billederne, sætter du dem sammen med teksterne ind i din fotobog. Til det formål downloader og installerer du vores Pixum fotobogssoftware.
  5. I softwaren vælger du hvilket bogformat du vil foretrække til din egen klippeklistrebog. Vi har her valgt en Pixum fotobog i højformat.
  6. Bestil den færdige bog, og modtag den med posten i løbet af en lille uges tid. Hvis du ønsker flere eksemplarer af bogen som gave, kan du let benytte dig af vores genbestillingsfunktion .

Vi ønsker dig god fornøjelse med denne kreative idé!