Pixum fotobog til sølvbrudeparret

Forær dejlige minder: En Pixum fotobog til sølvbruddeparret

For et ægtepar er sølvbrullet en vigtig milesten i deres fælles liv. I 25 år er de gået hånd i hånd gennem tykt og tyndt, har oplevet højdepunkter og og kriser. Oftest fejres denne dag sammen med familie og venner. Vil du være med til at fejre denne vigtige anledning med en ganske særlig gave, så lav en Pixum fotobog til sølvbruddeparret.

Sådan gør du

Fotos fra alle årene sammen

For at lave en sådan fotobog, er du nød til at have adgang til rigtigt mange skønne billeder, og især de gamle fotoalbum med analoge billeder med parret tilbage fra bryllupsdagen og også tiden før brylluppet. Her kan det godt betale sig at alliere sig med børnene eller også ældre familiemedlemmer, som tanter og onkler, som kunne tænkes at have et album liggende et sted i gemmerne, eller som har adgang til at låne parrets gamle albummer. Når du har fundet billederne så kan du vælge følgende fremgangsmåder:

Fotos år for år

Saml billederne til sølvbryllupsbogen år for år. Parret har været gift i 25 år, det giver så fx 25 dobbeltsider, som illustrerer tiden sammen. Selvfølgelig må du ikke glemme børnene, vennerne og andre personer som trådte ind og ud af deres liv. Parret har også haft hver sin fortid inden de mødtes, men kendte måske hinanden og levede sammen inden de valgte at gå til alters? I det fald bør du også inkludere tiden sammen inden brylluppet.

Ægteskabets højdepunkter

Her gælder det nærmest på samme måde som før. Men i stedet for at sortere billederne ud fra årene hvor de er taget, så sorteres de ud fra de skønneste begivenheder gennem årene. Fx følgende anledninger:

 • Brylluppet
 • Der bygges hus / eller da de flyttede til...
 • Fødslen af det første barn, det andet og tredje...
 • Særlige ferier og rejser
 • uforglemmelige fester med familie og venner

  Pixum tip

  Designtip: Benyt Pixum fotounivers softwaren til at designe din fotobog til sølvbrudeparret. I designområdet "Baggrunde" finder du en kategori med titlen "Sølv- og guldbryllup", der indeholder utallige passende baggrundsforslag til din sølvbryllupsbog.

  Tip: Indscan gamle billeder rigtigt

  Billeder som er mere end 20 år gamle, er sjældent taget som digitalbillede. Derfor vil du være nød til at indscanne disse inden du går i gang med at lave fotobogen til sølvbruddeparret. For at alle billederne kommer til at se optimalt ud, bør du følge disse råd:

  • Rens alle billederne for støv eller snavs, evt. med en let opvreden klud eller en lille pensel. Når billederne er tørre og fri for snavs eller fingeraftryk lægges de korrekt placeret på scannerens glasplade. Denne er selvfølgelig også rengjort.
  • Vælg en opløsning på minimum 300 dpi -jo højere opløsning er, des bedre bliver billederne efter trykket. Gem billederne som billedfiler i de gængse filformater, som fx JPEG eller PNG.
  • Til sort/hvide billeder vælger du indstillingen "Gråtoner", til farvefotos "Farve". Indstillingen "Sort/hvid" er ikke egnet og kan ikke anbefales.

  Bryllup

  Kreative idéer til dekoration, indbydelser og minder fra jeres drømmebryllup.

  Den kendte Pixum-kvalitet

  Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
  Lav sølvbryllupsbogen med Pixum fotounivers softwaren

  I Pixum fotounivers softwaren finder du ni forskellige fotobogsformater, fra lille kvadrat til det store XXL-format (nærmest A3). Til din Pixum fotobog til sølvbrudeparret anbefaler vi en Pixum fotobog stor høj- eller tværformat (ca. A4) eller varianten "XL kvadratisk". I disse formater kan du samle rigtigt mange minder, uden at risikere at få problemer med opløsningen ved for stærkt forstørrede indscannede billeder. Vælg nu dit passende fotobogsformat og begynd at designe din Pixum fotobog!

  Kreative idéer til din Pixum fotobog

  Her finder du kreative idéer til din Pixum fotobog - sådan bliver din fotobog noget helt særligt og personligt.

  Inspiration fra tilfredse kunder

  Lad dig inspirere af bøgerne i vores fotobogsbibliotek, hvor vores kunder har delt deres personlige fotobøger med dig.

  Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
  Vejen til din Pixum fotobog

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

   Onlinedesigneren

   • Hurtigt design:

    Lav din personlige Pixum fotobog direkte på vores hjemmeside.

   • Enkelt valg:

    Fast sidetal (minimum 26 sider), mulighed for tilvalg af ekstra sider i form af sidepakker (en sidepakke består altid af 4 sider ekstra). Layouts med op til 4 fotos pr. side, mange tilgængelige baggrundsfarver.

   • Vores anbefaling:

    Når du hurtigt vil lave en fotobog uden download og installation af Pixum fotounivers softwaren.

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

   Pixum fotounivers software

   • Grænseløst design:

    Et stort udvalg af formater, papirtyper, baggrunde og cliparts. Design også dine egne fotokort, kalendere, fotogaver eller vægbilleder.

   • Nye funktioner:

    Indsæt en videosekvens med QR-kode. Med en QR-kodescanner kan videoen i den færdige fotobog afspilles på en mobil enhed.

   • Vores anbefaling:

    Til kreativt og avanceret design af dine Pixum fotobøger.

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

   Pixum fotounivers app

   • Komfortabelt design:

    Anvend og upload dine fotos direkte fra din mobile enhed, og bearbejd dem i appen.

   • Udvalget:

    Design let og bekvemt din Pixum fotobog i enten kvadratisk format, tværformat eller højformat.

   • Vores anbefaling:

    Velegnet til design af fotobøger med dine fotos fra din smartphone eller tablet.

   fåes også til
   Android