Pixum fotobog til sølvbrudeparret
Pixum fotobog til sølvbrudeparret

Forær dejlige minder: En Pixum fotobog til sølvbruddeparret

For et ægtepar er sølvbrullet en vigtig milesten i deres fælles liv. I 25 år er de gået hånd i hånd gennem tykt og tyndt, har oplevet højdepunkter og og kriser. Oftest fejres denne dag sammen med familie og venner. Vil du være med til at fejre denne vigtige anledning med en ganske særlig gave, så lav en Pixum fotobog til sølvbruddeparret.

Fotos fra alle årene sammen

For at lave en sådan fotobog, er du nød til at have adgang til rigtigt mange skønne billeder, og især de gamle fotoalbum med analoge billeder med parret tilbage fra bryllupsdagen og også tiden før brylluppet. Her kan det godt betale sig at alliere sig med børnene eller også ældre familiemedlemmer, som tanter og onkler, som kunne tænkes at have et album liggende et sted i gemmerne, eller som har adgang til at låne parrets gamle albummer. Når du har fundet billederne så kan du vælge følgende fremgangsmåder:

Fotos år for år

Saml billederne til sølvbryllupsbogen år for år. Parret har været gift i 25 år, det giver så fx 25 dobbeltsider, som illustrerer tiden sammen. Selvfølgelig må du ikke glemme børnene, vennerne og andre personer som trådte ind og ud af deres liv. Parret har også haft hver sin fortid inden de mødtes, men kendte måske hinanden og levede sammen inden de valgte at gå til alters? I det fald bør du også inkludere tiden sammen inden brylluppet.

Ægteskabets højdepunkter

Her gælder det nærmest på samme måde som før. Men i stedet for at sortere billederne ud fra årene hvor de er taget, så sorteres de ud fra de skønneste begivenheder gennem årene. Fx følgende anledninger:

 • Brylluppet
 • Der bygges hus / eller da de flyttede til...
 • Fødslen af det første barn, det andet og tredje...
 • Særlige ferier og rejser
 • uforglemmelige fester med familie og venner

  Pixum tip

  Designtip: Benyt Pixum fotounivers softwaren til at designe din fotobog til sølvbrudeparret. I designområdet "Baggrunde" finder du en kategori med titlen "Sølv- og guldbryllup", der indeholder utallige passende baggrundsforslag til din sølvbryllupsbog.

  Tip: Indscan gamle billeder rigtigt

  Billeder som er mere end 20 år gamle, er sjældent taget som digitalbillede. Derfor vil du være nød til at indscanne disse inden du går i gang med at lave fotobogen til sølvbruddeparret. For at alle billederne kommer til at se optimalt ud, bør du følge disse råd:

  • Rens alle billederne for støv eller snavs, evt. med en let opvreden klud eller en lille pensel. Når billederne er tørre og fri for snavs eller fingeraftryk lægges de korrekt placeret på scannerens glasplade. Denne er selvfølgelig også rengjort.
  • Vælg en opløsning på minimum 300 dpi -jo højere opløsning er, des bedre bliver billederne efter trykket. Gem billederne som billedfiler i de gængse filformater, som fx JPEG eller PNG.
  • Til sort/hvide billeder vælger du indstillingen "Gråtoner", til farvefotos "Farve". Indstillingen "Sort/hvid" er ikke egnet og kan ikke anbefales.

  Den kendte Pixum-kvalitet

  Det synes vores kunder om Pixum fotobog
  Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

   Onlinedesigneren

   • Hurtigt design:

    Lav direkte online på hjemmesiden.

   • Vores anbefaling:

    Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
   Populær blandt vores kunder

   Pixum fotounivers softwaren

   • Utallige muligheder:

    Drag fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

   • Vores anbefaling:

    Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige designmuligheder.

   fåes også til
   OS X og Linux

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

   Pixum App

   • Nemt design:

    Upload dine fotos direkte fra din mobiltelefon til appen.

   • Vores anbefaling:

    Det perfekte valg til design af fotoprodukter, uanset hvor du befinder dig.

   fåes også til
   Android