Dokumenter dit husbyggeri i en Pixum fotobog

Det er en spændende tid i familien, mens det nye hus bliver bygget. Der opstår noget helt nyt fra bund og grund af, eller et byggepladsen er et hus som skal bygges om så det passer til familiens nye vilkår. Tiden i trange lår enten i telt eller campingvogn til man kan flytte ind i de nye omgivelser. Denne skabelses- eller forandringsproces er i hvert fald værd at dokumentere. Med en fotobog som dokumentation over byggeriet kan du sidenhen tage frem igen og igen og så mindes denne stressfulde tid, og om angsten, om alting nådede at blive færdig til tiden. Glade minder er værd at have ved hånden.

Designtips til din fotobog

Der er mange muligheder for, hvordan du kan designe din fotobog. En muglig idé kan fx være en dobbeltside for hvert byggeafsnit. Her kan du med små billeder på den venstre side vise selve byggeriet, fx. når gulvet støbes, eller fra rejsegildet. På højresiden kommer så et helsides billede af huset set udefra ved det pågivne byggeafsnit. Sådan har du altid et godt overblik over udviklingen mens du bladrer hurtigt gennem bogen. Flere tips til designet:

  • Forbered en byggedagbog mens huset er ved at blive bygget, og fyld hele tiden efter med nye billeder - de færreste bygherrer kan bagefter denne stressfulde tid huske alle detaljerne. Her kan vi anbefale at du benytter vores Pixum fotobogsapp til at designe fotobogen med, da du her let kan tage billederne under opførelsen og så tilføje dem direkte i fotobogen med din smartphone eller tablet.
  • Glem ikke at tage billeder af byggegrunden, før byggeriet påbegyndes, så du sidenhen letter kan lave sammenligninger med før og efter billeder.
  • Tilføj beskrivende tekster på hver side, så man kan se hvilke byggeafsnit billederne hører til. Så vil du også mange år frem kunne huske tilbage, også selv om du skulle have glemt en detalje.

Vælg den rigtige Pixum fotobog

Hvilken fotobogsvariant som er den rigtige til dit formål, afhænger af, hvordan du gerne vil bruge bogen. Har du brug for en bog du altid kan have med dig hvor du går, så du let kan tjekke byggeplanerne eller kigge efter møbler til værelserne eller for at vise andre hvordan byggeriet skrider frem, så bør du vælge den lette og fleksible softcover-fotobog. Hardcovervarianten er derimod den rette løsning til opbevaring af bogen i reolen, for at tage den ned og bladre i en gang i mellem.

Vejen til dine fotoprodukter: Nem, hurtig & kreativ

Pixums onlinedesigner

Hurtigt og let design af din Pixum fotobog, direkte online på hjemmesiden.

Du kan designe og bestille dit fotoprodukt fra hvilken som helst enhed - computer, mobil, tablet osv.

Pixum fotounivers softwaren

Når du virkeligt vil have muligheden for at udfolde dine kreative evner! De talrige baggrunde, cliparts og designs giver dine fotoprodukter det sidste pift. Du kan også designe dine fotoprodukter i softwaren, når du er offline.

Pixum Appen

Lav din Pixum fotobog, fotokalender og andre fotoprodukter, når og hvor det passer dig - hent Pixum App.

Vores app fås til både Android og iOS, og er naturligvis helt gratis at bruge.

Vores kunder er vilde med Pixums fotobøger

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
Din tilmelding til Pixums nyhedsbrev

Med tilmeldingen til det personaliserede Pixum nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig via afmeldingslinket i alle e-mails eller ved at sende en besked til service@pixum.com.