Dokumenter dit husbyggeri i en Pixum fotobog

Det er en spændende tid i familien, mens det nye hus bliver bygget. Der opstår noget helt nyt fra bund og grund af, eller et byggepladsen er et hus som skal bygges om så det passer til familiens nye vilkår. Tiden i trange lår enten i telt eller campingvogn til man kan flytte ind i de nye omgivelser. Denne skabelses- eller forandringsproces er i hvert fald værd at dokumentere. Med en fotobog som dokumentation over byggeriet kan du sidenhen tage frem igen og igen og så mindes denne stressfulde tid, og om angsten, om alting nådede at blive færdig til tiden. Glade minder er værd at have ved hånden.

Kreative idéer til din Pixum fotobog

Her finder du kreative idéer til din Pixum fotobog - sådan bliver din fotobog noget helt særligt og personligt.

Inspiration fra tilfredse kunder

Lad dig inspirere af bøgerne i vores fotobogsbibliotek, hvor vores kunder har delt deres personlige fotobøger med dig.

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
Sådan gør du

Designtips til din fotobog

Der er mange muligheder for, hvordan du kan designe din fotobog. En muglig idé kan fx være en dobbeltside for hvert byggeafsnit. Her kan du med små billeder på den venstre side vise selve byggeriet, fx. når gulvet støbes, eller fra rejsegildet. På højresiden kommer så et helsides billede af huset set udefra ved det pågivne byggeafsnit. Sådan har du altid et godt overblik over udviklingen mens du bladrer hurtigt gennem bogen. Flere tips til designet:

 • Forbered en byggedagbog mens huset er ved at blive bygget, og fyld hele tiden efter med nye billeder - de færreste bygherrer kan bagefter denne stressfulde tid huske alle detaljerne. Her kan vi anbefale at du benytter vores Pixum fotobogsapp til at designe fotobogen med, da du her let kan tage billederne under opførelsen og så tilføje dem direkte i fotobogen med din smartphone eller tablet.
 • Glem ikke at tage billeder af byggegrunden, før byggeriet påbegyndes, så du sidenhen letter kan lave sammenligninger med før og efter billeder.
 • Tilføj beskrivende tekster på hver side, så man kan se hvilke byggeafsnit billederne hører til. Så vil du også mange år frem kunne huske tilbage, også selv om du skulle have glemt en detalje.

Design dine Pixum-fotoprodukter på farten

Design mange flere fotoprodukter per app, nemt & bekvemt - fotokalendere, fotofremkaldelser, vægbilleder mm.

Vælg den rigtige Pixum fotobog

Hvilken fotobogsvariant som er den rigtige til dit formål, afhænger af, hvordan du gerne vil bruge bogen. Har du brug for en bog du altid kan have med dig hvor du går, så du let kan tjekke byggeplanerne eller kigge efter møbler til værelserne eller for at vise andre hvordan byggeriet skrider frem, så bør du vælge den lette og fleksible softcover-fotobog. Hardcovervarianten er derimod den rette løsning til opbevaring af bogen i reolen, for at tage den ned og bladre i en gang i mellem.

Vejen til din Pixum fotobog

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav din personlige Pixum fotobog direkte på vores hjemmeside.

  • Enkelt valg:

   Fast sideantal (minimum 26 sider), mulighed for tilvalg af ekstra sider i form af sidepakker (en sidepakke består altid af 4 sider ekstra). Layouts med op til 4 fotos pr. side ligesom mange baggrundsfarver.

  • Vores anbefaling:

   Når du hurtigt vil lave en fotobog uden download og installation af Pixum fotounivers softwaren.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers-softwaren

  • Grænseløst design:

   Et stort udvalg af formater, papirtyper, baggrunde og cliparts. Design også dine egne fotokort, kalendere, fotogaver eller vægbilleder.

  • Nye funktioner:

   Indsæt en videosekvens med QR-kode. Med en QR-kodescanner kan videoen i den færdige fotobog afspilles på en mobil enhed.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt og mangfoldigt design af dine Pixum fotobøger.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app

  • Komfortabelt design:

   Anvend dine fotos direkte fra den mobile enhed og bearbejd dem i app'en.

  • Udvalget:

   Design ganske let og komfortabelt fotobogen i formaterne kvadratisk, tværformat eller højformat.

  • Vores anbefaling:

   Velegnet til design af fotobøger med dine fotos direkte fra din smartphone eller tablet.

  fåes også til
  Android