Pixums julekalender - 1. låge

Vind årskort til Odense ZOO til hele familien.

Tag billeder af dyrene og brug dem til at lave en alfabetbog. Spar netop nu 10% på din alfabetbog!*

Din rabatkode*:
RYWEEZ5ZYNSD3D
Til kalenderens første låge
Lav en alfabetbog
- sjov & lærerig

Pixums julekalender:
1. låge

Gå til næste låge

Denne konkurrence er allerede afsluttet, og vinderen vil blive informeret snarest - tjek dagens låge her, og lad dig overraske!

Julekonkurrence: Vind årskort til Odense ZOO for hele familien*

Bag den første låge i Pixums onlinejulekalender udlodder vi i samarbejde med vores partner Odense ZOO ZOOven-årskort, som giver fri adgang til den flotte zoologiske have samt andre fordele for hele husstanden - værdi ca. 1.500 kr.

Besøg Odense ZOO så tit du vil

Denne konkurrence er allerede afsluttet, og vinderen vil blive informeret snarest - tjek dagens låge her, og lad dig overraske!

For at vinde ZOOven-årskort til hele familien er det blot at udfylde deltagerformularen i dag - d. 1. december, inden midnat nedenfor med navn og e-mailadresse, og så er du med i lodtrækningen! Vinderen eller vinderne vil blive informeret direkte på den angivne e-mailadresse. Held og lykke!

Hvis du er vild med dyr, så er præmien bag dagens låge helt sikkert noget for dig!

Dagens præmie er nemlig ZOOven-årskort til hele familien fra Odense ZOO (værdi ca. 1.500 kr.). Årskortet giver dig følgende fordele:

 • Besøg Odense ZOO så ofte, du vil, 365 dage om året - helt uden at stå i kø
 • Ét gratis besøg i hver af disse parker: Ree Park Safari, Aalborg Zoo, Givskud Zoo og Jesperhus Blomsterpark
 • 50 % rabat på entréen i København Zoo, Fårup Sommerland og Egeskov
 • 50 % rabat på entréen i Borås Djurpark, Hannover Zoo og Dyreparken Kristianssand
 • 15 % rabat på entréen til attraktioner i DAZA (Danish Association of Zoos and Aquaria). Herunder hører eksempelvis Den Blå Planet, Randers Regnskov og Fjord & Bælt
 • 15 % rabat i ZOObutikken og spisestedet Chunga (undtagen billetter, is og slik)
 • 25 % rabat på 'Bag kulisserne' ved køb på dagen i ZOObutikken

En tur i "haven" er lig med masser af dejlige oplevelser, og giver gode muligheder for at tage billeder. Lav f.eks. en sjov og lærerig alfabetbog med en Pixum fotobog? Læs mere om, hvordan du laver en alfabetbog nedenfor!

Din tilmelding til Pixums nyhedsbrev

Med tilmeldingen til det personaliserede Pixum nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig via afmeldingslinket i alle e-mails eller ved at sende en besked til service@pixum.com.

Jul hos Pixum

Kreative julegaver

Design, bestil og forær helt unikke og personlige julegaver: Pixum tilbyder et væld af fotoprodukter, som med dine personligt udvalgte fotos udgør den perfekte gave.

Pixums onlinejulekalender

Tid til forkælelse, vilde dyr, fede rygsække samt mange andre spændende præmier, gode tilbud og inspiration til din jul og dine fotoprodukter. Besøg onlinejulekalenderen hver decemberdag til og med d. 24. december, og åbn en ny låge. Hovedpræmien er et forkælelsesophold for 2 personer på en dansk kro eller et dansk hotel!

Pixum fotobog som alfabetbog

At lære alfabetet er for børn ikke nogen lille opgave. Vil du hjælpe børnene godt på vej, så lav en personlig alfabetbog, der gør det sjovt at lære alfabetet. I en Pixum fotobog kan du indsætte alle alfabetets 29 bogstaver samt passende billeder - f.eks. et billede af familiens hund ved "h", eller et billede af mor ved "m".

Temaverden: Familie

Besøg vores spændende temaverden rundt om familien, og lad dig inspirere til fotogaver til dine kære.

Fotobog som alfabetbog

En fotobog i tværformat egner sig særligt godt til en alfabetbog. Ønsker du at lave en alfabetbog til et helt lille barn, anbefaler vi en Pixum baby-fotobog med afrundede hjørner samt ekstra tykke sider. Til større børn kan du også lave en stor fotobog, helt op til A4-størrelse.

Vælger du en hardcover-fotobog, beskyttes bogens indhold optimalt. Da det ikke er usædvanligt, at børnehænder er en smule beskidte, og at børnenes ting af og til får en lidt hård behandling, anbefaler vi vores premiumpapir glans. Papirets overflade er modstandsdygtig over for fugtighed, og fingeraftryk kan tørres af med en klud. Derudover er det en særligt hårdfør papirtype, der ikke sådan lige rives over.

ABC - tips til designet af din alfabetbog

Du får flest designmuligheder, hvis du designer din alfabetbog i vores gratis software, Pixum fotounivers. Påbegynd et nyt fotobogsprojekt inde i softwaren, og så er det bare med at gå i gang. Her får du nogle tips:

 • Dedikér en dobbeltside til hvert bogstav. På den ene side kan du eksempelvis indsætte forskellige begreber fra barnets hverdag, der starter med det pågældende bogstav. På den anden side kan du indsætte et billede, der passer til begreberne. På den måde bliver det velkendt og nemmere at relatere til for barnet.
 • I Pixum fotounivers-softwaren finder du en lang række clip-arts, bl.a. bogstaver med sjove motiver, der passer særligt godt til en alfabetbog.
 • I softwaren kan du desuden vælge en ny baggrund til hver enkelt side, passende til hvert foto. Har hver en side sin egen farve, kan det være nemmere for barnet at associere bogstaverne med billederne.

Vejen til din Pixum fotobog

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav din personlige Pixum fotobog direkte på vores hjemmeside.

  • Enkelt valg:

   Fast sidetal (minimum 26 sider), mulighed for tilvalg af ekstra sider i form af sidepakker (en sidepakke består altid af 4 sider ekstra). Layouts med op til 4 fotos pr. side, mange tilgængelige baggrundsfarver.

  • Vores anbefaling:

   Når du hurtigt vil lave en fotobog uden download og installation af Pixum fotounivers softwaren.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers software

  • Grænseløst design:

   Et stort udvalg af formater, papirtyper, baggrunde og cliparts. Design også dine egne fotokort, kalendere, fotogaver eller vægbilleder.

  • Nye funktioner:

   Indsæt en videosekvens med QR-kode. Med en QR-kodescanner kan videoen i den færdige fotobog afspilles på en mobil enhed.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt og avanceret design af dine Pixum fotobøger.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app

  • Komfortabelt design:

   Anvend og upload dine fotos direkte fra din mobile enhed, og bearbejd dem i appen.

  • Udvalget:

   Design let og bekvemt din Pixum fotobog i enten kvadratisk format, tværformat eller højformat.

  • Vores anbefaling:

   Velegnet til design af fotobøger med dine fotos fra din smartphone eller tablet.

  fåes også til
  Android