Import af fotos fra Facebook, Instagram, Flickr og Picasa

Det er ikke alle billeder man har taget, som man har adgang til, mens man er på farten eller som man har gemt på sin computer. Så at der af fotos fra eksterne kilder som Facebook eller Picasa kan laves en flot Pixum fotobog, findes der i Pixum fotounivers softwaren en mulighed til at importere disse fotos. Når du er i gang med at lave en fotobog kan du ved at klikke på "Billeder & videoer" > "Vælg mappe" hente billeder fra eksterne kilder. Efter log-in ved fx Facebook kan du vælge de ønskede billeder fra en liste og efterfølgende indsætte dem i fotobogen.

Lav en Pixum fotobog på din mobile enhed

Importfunktionen er særlig praktisk, når du er på farten: Pladsen på din mobile enhed er jo begrænset. Det at kunne gribe til sin "Cloud" giver dig mere plads til musik, videoer og andre dokumenter. Ligesom det giver dig mulighed for at lave en Pixum fotobog med dine yndlingsfotos uden at have adgang til en computer.

Advarselstrekant ved afbildninger i lav opløsning

Et trykt billede har større krav til opløsningen end til et billede, der blot skal vises på en billedskærm: Et foto, der i Pixum fotounivers softwaren virker skarpt nok på skærmen, kan derfor godt blive trykt i mindre god kvalitet. Derfor kontrollerer Pixum fotounivers softwaren også automatisk hvert enkelt billede om opløsningen er i orden. Er opløsningen for det enkelte billede for lav får du til dette billede en rød advarselstrekant. Dukker denne advarselstrekant op ved et importeret billede fra fx Facebook, er den oprindelige opløsning måske gået tabt ved komprimeringen af billedet. Så du kan sikre dig et overbevisende resultat, anbefales det her, at anvende originalfilen eller formindske størrelsen på afbildningen. Er der ved et stort antal af dine billeder denne advarselstrekant kan det eventuelt være en god idé at ændre fra A4-formatet til det mindre A5-format.
OBS! Vores kvalitetsvisning tjekker udelukkende om den enkelte billedfil har nok billedpunkter (god opløsning) til at kunne producere billedet i en god kvalitet ved det valgte produkt og format, men kan dog ikke se, hvorvidt skarpheden i motivet er tilstrækkeligt, om billedet er overbelyst, har farvestik, er for mørkt etc.

Pixum tip

 • Til overførsel af billeder er det nødvendigt at være logget ind på den pågældende platform.
 • Fra Facebook kan du kun importere egne billeder; offentlige billeder eller billeder fra vennerne kan kun downloades manuelt.
 • Pga. Facebooks egen begræsning er det ikke muligt at anvende mere end 25 billeder fra Facebook-galerierne.
 • Har du billedet liggende i et Facebook-album som i en lokal kilde, bør du pga. kompremeringen fra Facebook anvende billedet, som du har gemt lokalt. Især ved tryk i store formater kan disse komprimerede billeder føre til et tab i kvaliteten.

Hvad koster en Pixum fotobog?

Vælg din fotobogs egenskaber for at beregne prisen:

Der opstod desværre en fejl ved produktkonfigurationen. Forsøg venligst igen senere.

  Mit valg

  fra
  inkl. moms
  Lav her
  *De viste priser gælder for en Pixum fotobog med 26 sider.

  Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

   Onlinedesigneren

   • Hurtigt design:

    Lav direkte online på hjemmesiden.

   • Vores anbefaling:

    Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

   Pixum fotounivers softwaren

   • Utallige muligheder:

    Drag fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

   • Vores anbefaling:

    Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige designmuligheder.

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

   Pixum appen

   • Nemt design:

    Upload dine fotos direkte fra din mobiltelefon til appen.

   • Vores anbefaling:

    Det perfekte valg til design af fotoprodukter, selv når du ikke er hjemme.

   fåes også til
   Android

  Vores kunder er vilde med Pixum fotobøgerne

  Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne