Lav et fotoalbum til konfirmationen
Lav et fotoalbum til konfirmationen

Fasthold de skønneste minder fra konfirmationen i en Pixum fotobog.

Design en personlig fotobog til konfirmationen

Konfirmationen er en vigtig milepæl i et ungt menneskes liv. Den store dag og barnets skønneste minder kan fastholdes på smukkeste vis i et personligt fotoalbum. Her viser vi dig vores tips og ideer til, hvordan dit konfirmationsalbum bliver unikt.

Lav dit eget konfirmationsalbum - så let er det!
Personligt fotoalbum

Lav dit eget konfirmationsalbum - så let er det!

Hos Pixum kan du designe en dejlig mindebog i Pixum onlinedesigneren eller med hjælp fra den gratis Pixum fotounivers software samt Pixum Appen.

Mens designprocessen online er hurtigt klaret, byder design med vores software på et væld af muligheder. Du kan give din konfirmationsbog et individuelt præg og lade kreativiteten få frit løb. Men før du giver dig i kast med det egentlige produkt, skal du i begge tilfælde først fastlægge udformningen af din fotobog:

 1. Åbn softwaren, Pixum Appen eller onlinedesigneren
 2. Fastlæg albummets størrelse, format (høj- eller tværformat), omslag (soft- eller hardcover) og papir
 3. Upload dine billeder
 4. Fordel fotos på de enkelte sider i fotobogen
 5. Design og bearbejd dit konfirmationsalbum
 6. Læg dit konfirmationsalbum i indkøbsvognen, og bestil det.

Det særlige ved Pixum-fotobøgerne er muligheden for at designe albummet, som du ønsker. Specielt Pixum fotounivers softwaren har et stort udvalg af gratis designmuligheder!

Pixum tip

Lav en pladsholder i mindebogen og så du kan lime en indbydelse eller et bordkort fra konfirmationen ind i bogen.

Ideer til en vidunderlig fotobog til konfirmationen
Tips til konfirmationsbogen

Ideer til en vidunderlig fotobog til konfirmationen

 1. Giv din fotobog en struktur: Mindebogen vil fungere godt, hvis du indsætter billederne i kronologisk rækkefølge. Begynd med konfirmationsordet, og indsæt derefter billeder fra konfirmandundervisningen og de udflugter, dit barn har været på. Højdepunktet er konfirmationen, som du kan præsentere i detaljer på flere af fotobogens sider. De sidste sider i konfirmationsalbummet kan du lade stå fri og klæbe personlige hilsner og andre minder ind.
 2. Design din fotobog til konfirmationen i samme stil som indbydelserne: Det ser rigtig godt ud med det samme design til fotobogen, indbydelserne, gæstebogen og udsmykningen til konfirmationen.

  Kan konfirmanden lide mintfarver, eller er blåt mere populært? I kombination med de kristne motiver kan du hurtigt og nemt skabe et smukt konfirmationsdesign til albummet og indbydelserne, som konfirmanden vil synes om!

 3. Konfirmationsordet får en fremtrædende plads i fotobogen. Du kan for eksempel lade det trykke direkte på omslaget i en bestemt farve.
 4. De bedste minder fanger blikket, hvis fotobogen laves i et varieret design. Ud over dine egne billeder kan du også indsætte sangtekster, ønsker for fremtiden, anekdoter fra festen eller korte videoer ved hjælp af en QR-kode. På den måde kan du lave illustrerede sider med et personligt præg.

Sådan bliver din Pixum fotobog til en enestående mindebog med alle hilsner og minder om konfirmationen!

Pixum tip

Pixum har skønne design til konfirmationskort eller individuelle konfirmationsindbydelser.

Pixum fotounivers software

Brug den gratis Pixum fotounivers software, og drag fordel af de adskillige designmuligheder. Påbegynd designet af et fotoprodukt, hold pause og genoptag designet, når det passer dig.

En foto-gæstebog til konfirmationen
Lav gæstebog til konfirmationen

En foto-gæstebog til konfirmationen

Udover en mindebog, med de skønneste øjeblikke fra konfirmationen, så er det altid en god idé - ligesom til et bryllup - at gæsterne kan få lov til at skrive deres lykønskninger i en bog.

Lav en fotobog i de samme farver som konfirmationen og tilføj billeder af gæsterne. Du kan også indsætte cliparts af rammer og lime billeder af gæsterne på efterfølgende. Skriv gæsternes navne på siderne før konfirmationen, så du sikrer dig, at du ikke glemmer nogen.

Flere ideer til fotobogens billeder
Mere inspiration

Flere ideer til fotobogens billeder

Fotoalbums kan blive helt fortryllende, hvis man også giver billederne en særlig udformning. Vi deler gerne ud af vores tips og inspiration:

 1. Lav fotocollager fra festen

  En fotocollage af flere fotos over en side eller en dobbeltside indeholder mange detaljer. Næsten som på et fiksérbillede kan du lede efter personer og detaljer og genopleve sjove øjeblikke. Alternativt kan du lave en fotocollage af forskellige portrætbilleder for eksempelvis at vise familieligheder.

 2. Indbyg et tilbageblik

  Fotoalbummet kan udvides med et tilbageblik på konfirmandens barndom: Indsæt billeder lige fra de første skridt over første skoledag til et billede fra konfirmationsdagen. Derved bliver konfirmationsbogen til et familiealbum til din søn eller datter.

 3. Sammenligninger i familien

  Blev du også konfirmeret? Tilegn en dobbeltside til de tidligere konfirmander i familien. I midten indsætter du et billede af dit barn. Kanten udsmykkes med familiemedlemmernes konfirmationsbilleder.

Du finder mere inspiration i Pixums kundeeksempler. Du kan også lade dig inspirere i temauniverserne og se nærmere på temaet konfirmation. Til denne vigtige lejlighed kan det også betale sig at kigge i bryllups- eller familiealbummene!

Dekorationer til Pixum fotobogen

Dekorationer til Pixum fotobogen

Gør din fotobog helt elegant: Tilføj dekorationer med guld-, sølv-, eller rosatryk eller effektlakker i vores Pixum fotounivers software. Dekorationerne kan fås til fotobøgerne i stor (høj- eller tværformat) og i XL (kvadratisk).

Fotogaver til konfirmationen
Gaver til den store dag

Fotogaver til konfirmationen

Udover en skøn fotobog til konfirmationen findes der også andre personlige gaver, som giver en masse glæde. Tag et kig på fotogaver til konfirmationen og find en masse inspiration.

En helt speciel gave er en kombination af en fotobog og gavekort: Lav en lille fotobog med billeder og gavekort såsom "1x Is efter kirken".

Gaver & og andre idéer til konfirmationen

Glasfoto

Lav et glasfoto i topkvalitet med dine skønneste øjeblikke - perfekt til portrætbilleder!

Konfirmationskort

Personlige kort til dit barns helt store dag:

 • Save the Date
 • Indbydelser
 • Bordkort
 • Takkekort

Det synes vores kunder om Pixum fotobog
 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Vores onlinedesigner

  • Simple funktioner
  • Design direkte online
  • Ingen installation af software
 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
  Populær blandt vores kunder

  Pixum fotounivers software

  • Adskillige designmuligheder
  • Design offline
  • Flotte effektlakker samt guld- & sølvtryk

  fåes også til
  OS X og Linux

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum App

  • Hurtigt design
  • Upload billeder direkte fra din smartphone
  • Intelligente forslag til design af fotobogen

  fåes også til
  Android