Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Udvidede telefonåbningstider før jul
Ma. - Sø.: kl. 9:00 - 22:00

Menu
Eksklusiv gaveæske

Den flotte gaveæske med magnetlukning gør udpakningen af din Pixum fotobog ekstra særlig!

Sæt dine billeder i fokus med passepartout

Pixum fotunivers softwaren byder dig på mange forskellige designmuligheder, så du kan fremhæve dine fotos og sætte særlig fokus på dem. Vi vil her gerne vise dig, hvordan du kan pynte dine fotos op i passepartoutstil. Passepartout blev oprindeligt anvendt til at indramme tegninger og fotos. Vi forklarer dig her, hvordan du kan anvende dette i en Pixum fotobog og til hvilke formål denne stil er velegnet!

Her finder du tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Tips og tricks til Pixum fotobogen

Du har et væld af muligheder, når du designer din Pixum fotobog: Læs mere om dem, og få en masse kreative idéer og inspiration til design af din personlige Pixum fotobog med på vejen!

Vores kundeservice hjælper dig gerne

Har du spørgsmå til vores produkter, så kig forbi vores serviceområde, eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Pixum - altid flotte billeder

Flotte og klassiske rammer til billederne

I princippet har du to muligheder til at indramme dine fotos:

 1. Ved den første mulighed klikker du i Pixum fotounivers softwaren nederst i venstre hjørne på "Skabeloner & rammer". Her finder du er stort udvalg af forskellige rammer, som du kan bruge i forbindelse med dine fotos. Men tænk på at følge en enkel og ensformet stil - med andre ord vær opmærksom på at valget af rammer passer til din bogs stil og anledning!

  Du kan dog allerede på forhånd træffe et bevidst valg, idet du i drop-down menuen vælger en underkategori. Med et klik på "Mere..." finder du flere rammer, som du kan downloade gratis! Til din passepartout-stil vælger du snarere en neutral ramme, som støtter dit motiv og ikke trækker opmærksomheden væk fra dit motiv.

 2. Den anden mulighed er at lege med ensfarvede baggrunde. Giv i første omgang den ønskede side i fotobogen en baggrundsfarve. Pastelfarver egner sig fint her. Læg efterfølgende dit motiv over og tilpas størrelsen her. Baggrunden virker nu som en passepartout-ramme for fotoet!

  Med skabeloner har du desuden muligheden for at ændre dit fotos form og anvende andre formater end den klassiske firkantede variant. Men her gælder også: Anledningen og formen skal naturligvis passe sammen. Et foto i hjerteform passer nu mere til en baby-fotobog end til en samling af de dejligste fotos fra din sidste rundrejse.

Lav en personlig Pixum fotobog - undervejs eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære fotobogsformater.

  • Vores anbefaling:

   Design udervejs på din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android