Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 20:00
Søndag:                kl. 14:00 - 20:00

Menu
Spar 75 kr. på din personlige Pixum fotobog

Lav din egen Pixum fotobog - helt personlig med dine fotos, passende tekster, baggrunde mm.

Gør udpakningen af din Pixum fotobog lidt mere speciel - bestil en flot gaveæske med magnetlukning!

Din rabatkode*:
FOTOBOG-DK-75

Sæt dine billeder i fokus med passepartout

Pixum fotunivers softwaren byder dig på mange forskellige designmuligheder, så du kan fremhæve dine fotos og sætte særlig fokus på dem. Vi vil her gerne vise dig, hvordan du kan pynte dine fotos op i passepartoutstil. Passepartout blev oprindeligt anvendt til at indramme tegninger og fotos. Vi forklarer dig her, hvordan du kan anvende dette i en Pixum fotobog og til hvilke formål denne stil er velegnet!

Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Tips og tricks til Pixum fotobog

Du har et væld af muligheder, når du designer din Pixum fotobog: Læs mere om dem, og få en masse kreative idéer og inspiration til design af din personlige fotobog med på vejen!

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Pixum - altid flotte billeder

Flotte og klassiske rammer til billederne

I princippet har du to muligheder til at indramme dine fotos:

  1. Ved den første mulighed klikker du i Pixum fotounivers softwaren nederst i venstre hjørne på "Skabeloner & rammer". Her finder du er stort udvalg af forskellige rammer, som du kan bruge i forbindelse med dine fotos. Men tænk på at følge en enkel og ensformet stil - med andre ord vær opmærksom på at valget af rammer passer til din bogs stil og anledning!

    Du kan dog allerede på forhånd træffe et bevidst valg, idet du i drop-down menuen vælger en underkategori. Med et klik på "Mere..." finder du flere rammer, som du kan downloade gratis! Til din passepartout-stil vælger du snarere en neutral ramme, som støtter dit motiv og ikke trækker opmærksomheden væk fra dit motiv.

  2. Den anden mulighed er at lege med ensfarvede baggrunde. Giv i første omgang den ønskede side i fotobogen en baggrundsfarve. Pastelfarver egner sig fint her. Læg efterfølgende dit motiv over og tilpas størrelsen her. Baggrunden virker nu som en passepartout-ramme for fotoet!

    Med skabeloner har du desuden muligheden for at ændre dit fotos form og anvende andre formater end den klassiske firkantede variant. Men her gælder også: Anledningen og formen skal naturligvis passe sammen. Et foto i hjerteform passer nu mere til en baby-fotobog end til en samling af de dejligste fotos fra din sidste rundrejse.