Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu

Online-fotoalbum hos: Lynhurtigt og legende let!

Du vil ikke bare gemme dine fotos i digitalt format, men vil også gerne dele dine dejligste øjeblikke taget med din smartphone etc. med familie, venner og bekendte og stille dem til rådighed? Alt sammen uden at skulle sende dine mange billeder pr. mail eller have dem liggende på diverese online-platforme. Med Pixum har du mulighed for at oprette et online-fotoalbum helt efter dine egne ønsker. Ganske let og enkelt kan du give venner og bekendte adgang til et bestemt album, så de selv kan kigge billederne igennem. Det er fx en fordel, hvis dine allerkæreste bor langt væk. Samtidigt er det en billig og tidsbesparende måde at uploade dine billeder på, dele dem med hele verdenen.

Upload dine fotomapper og find altid minderne frem

Oprettelsen af et nyt album går hurtigt og er legende let! Det bedste: Vi stiller 1GB lagring gratis til rådighed. Designet af et album er takket være den brugervenlige brugerflade let overskueligt og derfor også egnet til dig, som måske ikke er den mest erfarene internetbruger. Dine fotos kan du vælge på forhånd og sætte i den ønskede rækkefølge.

Du kan naturligvis også vælge at få dine billeder fremkaldt hos Pixum. Din bestilling afgiver du med få klik og vi sender dig billederne som pakke direkte til dig. Eller du laver en Pixum fotobog med vores online-designer med dine billeder fra dine online-albums (ikke muligt med Pixum fotounivers softwaren). Er muligheder som cliparts, indsættelse af videoer, landkort vigtigt for dig, så kommer du ikke udenom Pixum fotounivers softwaren, men her kan du ikke anvende dine billeder fra dine online-albums i din Pixum kundekonto.

Fra et gratis online-fotoalbum til en gave

Eller du leder efter en anden personlig og enestående gave? På Pixum hjemmesiden finder du under gaver et stort udvalg af gaveidéer til enhver anledning. Uanset om det skal være et fotokrus, et fotolærred eller en notitsbog så går det hurtigt med billederne fra dine online-fotoalbums. Afprøv det selv! Gør brug af det gratis online-fotoalbum hos Pixum og opdag selv det store udvalg af fotoprodukter!

Pixum - altid flotte billeder

Den kendte Pixum-kvalitet: Også op til jul

Vær kreativ og bevar dine minder

Vejen til din Pixum fotobog: Sådan gør du

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav din personlige Pixum fotobog direkte på vores hjemmeside.

  • Enkelt valg:

   Fast sidetal (minimum 26 sider), mulighed for tilvalg af ekstra sider i form af sidepakker (en sidepakke består altid af 4 sider ekstra). Layouts med op til 4 fotos pr. side, mange tilgængelige baggrundsfarver.

  • Vores anbefaling:

   Når du hurtigt vil lave en fotobog uden download og installation af Pixum fotounivers softwaren.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers software

  • Grænseløst design:

   Et stort udvalg af formater, papirtyper, baggrunde og cliparts. Design også dine egne fotokort, kalendere, fotogaver eller vægbilleder.

  • Nye funktioner:

   Indsæt en videosekvens med QR-kode. Med en QR-kodescanner kan videoen i den færdige fotobog afspilles på en mobil enhed.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt og avanceret design af dine Pixum fotobøger.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app

  • Komfortabelt design:

   Anvend og upload dine fotos direkte fra din mobile enhed, og bearbejd dem i appen.

  • Udvalget:

   Design let og bekvemt din Pixum fotobog i enten kvadratisk format, tværformat eller højformat.

  • Vores anbefaling:

   Velegnet til design af fotobøger med dine fotos fra din smartphone eller tablet.

  fåes også til
  Android