LAV DIN EGEN FOTOBOG
LAV DIN EGEN FOTOBOG
Giv én, du holder af, et smil på læberne med den ultimativt personlige gave: Pixum fotobog.

• Testvindende topkvalitet
• Mange formater & størrelser
• 100 % tilfredshedsgaranti

Få her et overblik over de forskellige størrelser, formater & papirstyper, du kan finde hos Pixum

XXL højformat
ca. 28x36 cm
fra kr. 629,00 *
XL kvadratisk
ca. 30x30 cm
fra kr. 419,00 *
Stor kvadratisk
ca. 21x21 cm
fra kr. 199,00 *
Stor tværformat
ca. 28x21 cm
fra kr. 269,00 *
Lille tværformat
ca. 19x15 cm
fra kr. 129,00 *
XXL tværformat
ca. 38x29 cm
fra kr. 659,00 *
Stor højformat
ca. 21x28 cm
fra kr. 209,00 *

Lav din egen fotobog og fasthold dine skønneste øjeblikke - Pixum fotobogen

Hvis du gerne vil præsentere dine billeder på en ganske særlig måde, er en Pixum fotobog det helt rigtige valg: Hos Pixum kan du legende let lave en helt personlig fotobog i allerbedste kvalitet. Pixum har vundet adskillige test med udnævnelser som f.eks. bedste kvalitet og bedste service bekræftes Pixums høje kvalitetsstandarder. Væk den kreative designer i dig, og vis hvad du kan. Med Pixum er det legende let at lave helt din egen fotobog.

Takket være den brugervenlige overflade i den gratis fotobogssoftware fra Pixum kan du lynhurtigt lave din egen fotobog. Udvælg de billeder, som du gerne vil have med i bogen, og upload disse. Dette tager kun kort tid med den udviklede teknologi, som ligger i softwaren, og derfor let for enhver at gennemføre. Sorter dine billeder ud fra størrelse og rækkefølge og placer dem med hjælp af de utallige designmuligheder i din bog. Lad din kreativitet få frit spillerum.

Oplev hvor enkelt det er, på morderne vis at kunne lave en fantasifuld Pixum fotobog. Du vil blive overrasket over alle de innovative gratis ekstras og designmuligheder du finder i Pixum fotobogssoftwaren, og hvor meget du kan hente ud af dine enestående billeder.

Lav den passende fotobog til enhver anledning

Pixum er din sikre partner, når det drejer sig om, at fastholde de specielle øjeblikke i livet på en helt særlig måde. Lav en ædel fotobog i XXL formatet til brylluppet, til fødsel eller til fødselsdag en stor fotobog i tværformat eller til weekendturen den lille fotobog i det praktiske lommeformat. Til enhver anledning kan du lave den helt rigtige Pixum fotobog.

Ud over de forskellige formater og størrelser giver Pixum dig mulighed for at vælge blandt flere forskellige indbindingstyper og cover og blandt 3 forskellige papirvarianter. Hermed opstår utallige kombinationsmuligheder hvor du kan vælge den løsning, som passer allerbedst til din bog. Når du vil lave en fotobog så vælg en testvinder-fotobog fra Pixum og sikre dig den allerbedste måde at få sat dine yndlingsbilleder professionelt i scene!