Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Udvidede telefontider frem t.o.m. 22. dec.
Ma. - Fr. 08:30 - 22:00
Lø. 15:00 - 22.00
Sø. 09:00 - 22:00

Menu
Opdag Pixum fotobøgerne

Lær de forskellige designmuligheder at kende, som du har til at lave din helt personlige Pixum fotobog. Fasthold dine helt specielle øjeblikke!

Hvilken papirtype til hvilket formål?

Alle papirtyper, som anvendes til dine fotos hos Pixum er i høj kvalitet og får det bedste frem i dine fotos. Der findes selvfølgelig situationer, hvor den ene papirtype er bedre end en anden papirtype. Derfor viser vi dig, hvilke papirtyper, der egner sig bedst til hvilket formål.

Sort-hvid fotos

Sort-hvid-fotos virker bedst, hvis de bliver trykt på en mat overflade.

Her egner papirtypen luksuspapir ekstramat sig rigtigt godt, da billederne takket være denne ekstramatte overflade virker meget usædvanligt (papirtypen kan bortset fra papirtykkelsen beskrives i retning af avispapir, hvad angår følelsen og udseendet af papiret).

Fotos, der uden videre kan vises frem

Er det portrætfotos fra brylluppet, feriefotos eller minderne fra barndommen?

Fotos, som skal gå gennem mange hænder og ses af mange, bør trykkes på en mere robust papirtype. Pixum premiumpapiret i glans er godt egnet hertil og hverken snavs eller fugt kan ødelægge papiret af (papiret bliver i produktionen påført en særlig lak).

Fotos, der skal kunne tåle lidt af hvert

Skal du bruge dine fotos til professionelt brug, som uden videre tåler lys og er meget stabil, fx til en kogebog eller en præsentationsbog, er papirtypen premiumpapir mat et oplagt valg.

Takket være den matte overflade udstråler dine fotos høj kvalitet, derudover er de også på denne papirtype særdeles holdbare.

Specielt til de farveglade fotos

Stråler dine fotos bare af prangende farver? Fotopapiret glans eller premiumpapiret glans egner sig fint til at give dine fotos en flot brillant farve og det uanset om det er en flot stemningsfuldt solnedgang eller farverige fotos fra en dejlig ferie.

Arkitekturfotos

Har du i dine fotos fastholdt selv den mindste lille detalje fra spændende bygninger eller arkitektoniske mesterværker? Så kommer dine detaljerede fotos bedst til sin ret på premiumpapiret ekstramat.

Denne papirtype med en særlig mat lak får dine fotos til at virke ædel og helt specielt.

Pixum tip

Et overblik over papirtyperne

Efter dit valg af papirtype vil du gerne vide noget mere som hvilke egenskaber kendetegner den enkelte papirtype? Det er intet problem: En oversigt med den enkelte papirtypes egenskaber finder du på vores hjemmeside her.

Lav din Pixum fotobog som det passer dig! Om undervejs eller derhjemme, du bestemmer

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design::

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum ftobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste stand.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt og mangfoldigt design.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend billeder direkte fra smartphonen

  • Udvalget:

   De mest populære fotobogsformater.

  • Vores anbefaling:

   Design udervejs på din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android