Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Udvidede telefontider frem t.o.m. 22. dec.
Ma. - Fr. 08:30 - 22:00
Lø. 15:00 - 22.00
Sø. 09:00 - 22:00

Menu
Opdag Pixum fotobøgerne

Lær de forskellige designmuligheder at kende, som du har til at lave din helt personlige Pixum fotobog. Fasthold dine helt specielle øjeblikke!

5 tips: Find nye og friske idéer til din Pixum fotobog

Design af en Pixum fotobog er noget helt personligt: Du vil jo gerne præsentere dine fotos sådant, at venner, familie eller bekendte er lige så vilde med fotobogen som du selv er. Det er ikke sjældent at arbejdet på et fotobogdesign begynder med angsten for en tom side. Selv ved et allerede valgt design kan det forekomme, at man pludseligt ikke har flere idéer. I denne her artikel finder du 5 tips, hvordan du finder ny inspiration til design af din Pixum fotobog.
 1. Lad dig inspirere af vores kundeeksempler

  I vores "fotobogbibliotek" på vores Pixum-hjemmeside viser mange kunder deres personlige fotobøger. Her finder du et bredt udvalg af store og små fotobøger med forskellige temaer. Her vises mange forskellige designmuligheder som du finder i Pixum fotounivers softwaren. Du får hermed idéer til dit eget design.

 2. Hjælp med fotobogassistenten

  I fotounivers softwaren kan du ved design af din fotobog få hjælp fra en assistent, med denne assistent kan du afprøve forskellige layoutforslag. Dertil kommer at assistenten automatisk sorterer fotos fra, som pga. opløsningen ikke er egnet til brug i fotobogen. Ligeledes er det muligt at inddele efter portrætter og landskaber. På den måde skal du efterfølgende kun koncentrere dig om at ordne billederne og eventuelt tilføje tekst.

 3. Bladre i kategorien layouts og skabeloner

  Der er allerede ved installation af Pixum fotounivers softwaren forudinstalleret mange forskellige baggrunde, layouts og cliparts. Giv fx din fotobog ved indsættelse af en iøjnefaldende baggrund et helt nyt udseende eller indsæt passende cliparts på dine fotos. Selv i kategorien med forudinstallerede sidelayouts kan du vælge blandt mange forskellige opdelinger lige fra helsidede fotos hen til små collager.

 4. Lege med forskellige stilarter

  Der opstår nogle gange ganske enkelt en blokade i designet af en Pixum fotobog, hvis du bare er utilfreds med den hidtil valgte stilart. Afprøv derfor af og til ganske bevidst noget helt nyt: Anvend fx kreative filtre og effekter, utraditionelt beskårne billeder (anvend dertil også "skabelon- og ramme-"-funktionen) eller smarte opdelinger og layouts.

 5. Sørg for variation

  Til sidst et nærliggende og til tider trivielt tip, der dog altid har vist sig at være effektivt: Lad din fotobog ligge et stykke tid. Det er ganske normalt at man ved kreativt arbejde ganske enkelt går tør for idéer - især hvis du allerede har siddet en del timer med designet. Tag en kop kaffe, læs en god bog, gå en tur ud eller kig fx på nettet efter sider som Pinterest, der byder på afvekslende inspirationskilder til de mest forskellige temaer. I de fleste tilfælde vil du derefter kunne genoptage arbejdet med din fotobog med nye og kreative idéer.

Kreative idéer

Din egen ABC, personlige familiekrøniker, kreativ frisørbog, professionel firmapræsentation eller flot porteføljebog? Kun din fantasi sætter grænser for din Pixum fotobog.

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne

 • 5 stjerner:
  (2113)
 • 4 stjerner:
  (512)
 • 3 stjerner:
  (34)
 • 2 stjerner:
  (11)
 • 1 stjerne:
  (12)
4,8 / 5 (2682 Anmeldelser)

Vi står for åbenhed!

Her kan du finde produktanmeldelser, hvad andre kunder synes om dette produkt.

Anmeldelser

 • Perfekt som altid
 • Fint som sædvanligt
 • Softwaren er med mange gode faciliteter, som også er nem at betjene, også bedre end andre jeg har kendskab til. Softwaren er jo fundamentet for opbyggelse af et godt produkt. Fotobogen er trykt i meget høj kvalitet. Indbindingen gør at fotoes som dækker dobbeltside ligeledes fremtræder perfekt. Kan kun anbefale Pixum, som jeg iøvrigt tidligere har gjort brug af. Boye Steen

Vejen til din Pixum fotobog

Lav din Pixum fotobog som det passer dig! Om undervejs eller derhjemme, du bestemmer

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design::

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum ftobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste stand.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt og mangfoldigt design.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend billeder direkte fra smartphonen

  • Udvalget:

   De mest populære fotobogsformater.

  • Vores anbefaling:

   Design udervejs på din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android