Tips til designet af din Pixum fotobog
Tips til designet af din Pixum fotobog

På vores inspirationssider finder du tips til din fotobog - f.eks vedr.:

 • Papirtyper, formater m.m.
 • Struktur & layout
 • Videoer i din fotobog
 • Diverse designtips & inspiration
 • 5 tips: Find nye og friske idéer til din Pixum fotobog

  Design af en Pixum fotobog er noget helt personligt: Du vil jo gerne præsentere dine fotos sådant, at venner, familie eller bekendte er lige så vilde med fotobogen som du selv er. Det er ikke sjældent at arbejdet på et fotobogdesign begynder med angsten for en tom side. Selv ved et allerede valgt design kan det forekomme, at man pludseligt ikke har flere idéer. I denne her artikel finder du 5 tips, hvordan du finder ny inspiration til design af din Pixum fotobog.

  Kreative idéer til din Pixum fotobog

  Her finder du kreative idéer til din Pixum fotobog - sådan bliver din fotobog noget helt særligt og personligt.

  Inspiration fra tilfredse kunder

  Lad dig inspirere af bøgerne i vores fotobogsbibliotek, hvor vores kunder har delt deres personlige fotobøger med dig.

  Det synes vores kunder om Pixum fotobog
  1. Lad dig inspirere af vores kundeeksempler

   I vores "fotobogbibliotek" på vores Pixum-hjemmeside viser mange kunder deres personlige fotobøger. Her finder du et bredt udvalg af store og små fotobøger med forskellige temaer. Her vises mange forskellige designmuligheder som du finder i Pixum fotounivers softwaren. Du får hermed idéer til dit eget design.

  2. Hjælp med fotobogassistenten

   I fotounivers softwaren kan du ved design af din fotobog få hjælp fra en assistent, med denne assistent kan du afprøve forskellige layoutforslag. Dertil kommer at assistenten automatisk sorterer fotos fra, som pga. opløsningen ikke er egnet til brug i fotobogen. Ligeledes er det muligt at inddele efter portrætter og landskaber. På den måde skal du efterfølgende kun koncentrere dig om at ordne billederne og eventuelt tilføje tekst.

  3. Bladre i kategorien layouts og skabeloner

   Der er allerede ved installation af Pixum fotounivers softwaren forudinstalleret mange forskellige baggrunde, layouts og cliparts. Giv fx din fotobog ved indsættelse af en iøjnefaldende baggrund et helt nyt udseende eller indsæt passende cliparts på dine fotos. Selv i kategorien med forudinstallerede sidelayouts kan du vælge blandt mange forskellige opdelinger lige fra helsidede fotos hen til små collager.

  4. Lege med forskellige stilarter

   Der opstår nogle gange ganske enkelt en blokade i designet af en Pixum fotobog, hvis du bare er utilfreds med den hidtil valgte stilart. Afprøv derfor af og til ganske bevidst noget helt nyt: Anvend fx kreative filtre og effekter, utraditionelt beskårne billeder (anvend dertil også "skabelon- og ramme-"-funktionen) eller smarte opdelinger og layouts.

  5. Sørg for variation

   Til sidst et nærliggende og til tider trivielt tip, der dog altid har vist sig at være effektivt: Lad din fotobog ligge et stykke tid. Det er ganske normalt at man ved kreativt arbejde ganske enkelt går tør for idéer - især hvis du allerede har siddet en del timer med designet. Tag en kop kaffe, læs en god bog, gå en tur ud eller kig fx på nettet efter sider som Pinterest, der byder på afvekslende inspirationskilder til de mest forskellige temaer. I de fleste tilfælde vil du derefter kunne genoptage arbejdet med din fotobog med nye og kreative idéer.

  Vejen til din Pixum fotobog

  Lav en personlig Pixum fotobog - på farten eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

   Onlinedesigneren

   • Hurtigt design:

    Lav direkte online på hjemmesiden.

   • Enkelt valg:

    Fleksible indstillinger.

   • Vores anbefaling:

    Hurtigt design uden software.

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
   Populær blandt vores kunder

   Fotounivers softwaren

   • Grænseløst design:

    Alle Pixum fotobøgerne.

   • Nyeste funktioner:

    Altid nyeste udgave.

   • Vores anbefaling:

    Kreativt design med uendelige muligheder.

   fåes også til
   OS X og Linux

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

   Pixum fotounivers appen

   • Hurtigt design:

    Upload billeder direkte fra din smartphone.

   • Udvalget:

    De mest populære formater af fotobøger, fotokalendere mm.

   • Vores anbefaling:

    Design på farten fra din mobil eller tablet.