Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
NYHED:
Pixum fotobog Insta

I stylet Insta-format byder hardcoverfotobogen på gode muligheder til kreativt design.

Lav her

Benyt dine Instagram-fotos i din egen flotte fotobog

Instagram (som er en slags online billeddagbog) bliver stadig mere og mere populært blandt smartphone-brugerne. Udover de mange muligheder, der er for at gengive dine fotos personlige karakter, er det også det kvadratiske format, der tiltrækker ("1:1" - et kendetegn hos Instagram). Pixum tilbyder til sådanne billeder og andre kvadratiske billeder et bredt udvalg af fotobøger i 1:1-formatet - i forskellige størrelser, papirtyper og på forskellige overflader.

Pixum fotobog Insta

Oplev vores nye Pixum fotobog Insta i det moderne kvadratiske format. Om til festivalbilleder eller billederne fra den runde fødselsdagsfest - lav dit eget blikfang med dine skønneste oplevelser.

Her finder du tips & tricks til design af dine fotoprodukter

Tips og tricks til Pixum fotobogen

Lær her de mange muligheder til din Pixum fotobog at kende og få en masse kreative idéer og inspiration til design af din personlige Pixum fotobog med på vejen!

Vores kundeservice hjælper dig gerne

Har du spørgsmå til vores produkter, så kig forbi vores serviceområde, eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Pixum - altid flotte billeder

Flere muligheder i Pixum fotounivers softwaren

Ved oprettelse af en kvadratisk fotobog i Pixum fotounivers softwaren kan du vælge mellem to papirtyper (foto- eller premiumpapir), tre størrelser (lille, stor eller XL) og tre varianter (glans, mat eller ekstramat). En speciel overflade gør fx fotobogen XL "ekstramat" til et godt valg til de særlige anledninger. Efter det færdige valg af fotobogen kan selve indholdet i fotobogen designes helt efter dine egne ønsker. Vær dog opmærksom på at den automatiske billedoptimering (DPO) bør slås fra manuelt ved anvendelse af Instagram-billeder (fjern under "Indstillinger" > "Billeder" > "Billedoptimering i laboratoriet" fluebenet ved "Anvend automatisk billedoptimering til alle nye billeder" - husk dog at aktivere denne indstilling igen, når du ikke anvender Instagram-billeder).

Enkelt og let design af din Pixum fotobog takket være drag & drop-funktionen

I Pixum fotounivers softwaren kan du vælge mellem talrige sidelayouts, som du kan anvende til at designe hver enkelt side i fotobogen helt efter dine ønsker. Det enkelte sidelayout kan trækkes over på den ønskede side i fotobogen pr. træk & slip og efterfølgende fylde op med billeder eller foretage en manuel tilpasning. Et kvadratisk billede kan enten fylde hele siden eller kombineres med andre billeder. I tillæg har Pixum fotounivers softwaren en bred vifte af baggrunde sorteret efter emne, cliparts og rammer, som du kan anvende til optisk at tilpasse fotobogen til de anvendte billeders stil.

Den korrekte opløsning til dine Instagram-fotos

Du kan ved design af Pixum fotobogen opleve, at der på enkelte billeder fremkommer en advarsel. Denne røde advarselstrekant fortæller dig, at opløsningen for pågældende foto er for lav og at du derfor bør kontrollere det en ekstra gang.
OBS! Kvalitetsvisningen tjekker udelukkende om den enkelte billedfil har nok billedpunkter (god opløsning) til at kunne producere billedet i en god kvalitet, men kan dog ikke se, hvorvidt skarpheden i motivet er tilstrækkeligt, om billedet er overbelyst, har farvestik, er for mørkt etc.

Kreative idéer til din Pixum fotobog

Her finder du kreative idéer til din Pixum fotobog - sådan bliver din fotobog noget helt særligt og personligt.

Inspiration fra tilfredse kunder

Opdag flotte fotobøger og lad dig inspirere af bøgerne i vores fotobogsbibliotek med eksempler som andre kunder har lavet og delt med dig!

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
Trendformatet kvadratisk

Fotoprodukter i det kvadratiske trendformat

Opdag alle vores spændende produkter i kvadratisk format.

Vær kreativ og bevar dine minder

Vejen til din Pixum fotobog: Sådan gør du

Lav en personlig Pixum fotobog - undervejs eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære fotobogsformater.

  • Vores anbefaling:

   Design udervejs på din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android