Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu

Benyt dine Instagram-fotos i din egen flotte fotobog

Instagram (som er en slags online billeddagbog) bliver stadig mere og mere populært blandt smartphone-brugerne. Udover de mange muligheder, der er for at gengive dine fotos personlige karakter, er det også det kvadratiske format, der tiltrækker ("1:1" - et kendetegn hos Instagram). Pixum tilbyder til sådanne billeder og andre kvadratiske billeder et bredt udvalg af fotobøger i 1:1-formatet - i forskellige størrelser, papirtyper og på forskellige overflader.

Oplev Pixum fotobøgerne

Sikre dig dine billeder for altid.

Udnyt de utallige layoutforslag, design- og stilmuligheder i Pixum fotounivers softwaren!

Flere muligheder i Pixum fotounivers softwaren

Ved oprettelse af en kvadratisk fotobog i Pixum fotounivers softwaren kan du vælge mellem to papirtyper (foto- eller premiumpapir), tre størrelser (lille, stor eller XL) og tre varianter (glans, mat eller ekstramat). En speciel overflade gør fx fotobogen XL "ekstramat" til et godt valg til de særlige anledninger. Efter det færdige valg af fotobogen kan selve indholdet i fotobogen designes helt efter dine egne ønsker. Vær dog opmærksom på at den automatiske billedoptimering (DPO) bør slås fra manuelt ved anvendelse af Instagram-billeder (fjern under "Indstillinger" > "Billeder" > "Billedoptimering i laboratoriet" fluebenet ved "Anvend automatisk billedoptimering til alle nye billeder" - husk dog at aktivere denne indstilling igen, når du ikke anvender Instagram-billeder).

Pixum fotounivers softwaren

Design en Pixum fotobog som en professionel - og det ganske let! Benyt dig af de mangfoldige muligheder i Pixum fotounivers softwaren, som gør din fotobog til noget helt specielt.

Enkelt og let design af din Pixum fotobog takket være drag & drop-funktionen

I Pixum fotounivers softwaren kan du vælge mellem talrige sidelayouts, som du kan anvende til at designe hver enkelt side i fotobogen helt efter dine ønsker. Det enkelte sidelayout kan trækkes over på den ønskede side i fotobogen pr. træk & slip og efterfølgende fylde op med billeder eller foretage en manuel tilpasning. Et kvadratisk billede kan enten fylde hele siden eller kombineres med andre billeder. I tillæg har Pixum fotounivers softwaren en bred vifte af baggrunde sorteret efter emne, cliparts og rammer, som du kan anvende til optisk at tilpasse fotobogen til de anvendte billeders stil.

Den korrekte opløsning til dine Instagram-fotos

Du kan ved design af Pixum fotobogen opleve, at der på enkelte billeder fremkommer en advarsel. Denne røde advarselstrekant fortæller dig, at opløsningen for pågældende foto er for lav og at du derfor bør kontrollere det en ekstra gang.
OBS! Kvalitetsvisningen tjekker udelukkende om den enkelte billedfil har nok billedpunkter (god opløsning) til at kunne producere billedet i en god kvalitet, men kan dog ikke se, hvorvidt skarpheden i motivet er tilstrækkeligt, om billedet er overbelyst, har farvestik, er for mørkt etc.

Vejen til din Pixum fotobog

Lav din Pixum fotobog som det passer dig! Om undervejs eller derhjemme, du bestemmer

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design::

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum ftobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste stand.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt og mangfoldigt design.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend billeder direkte fra smartphonen

  • Udvalget:

   De mest populære fotobogsformater.

  • Vores anbefaling:

   Design udervejs på din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android

Vores kundeservice hjælper dig videre

Ved spørgsmål til vores produkter kan du besøge vores servicesider eller kontakte vores kundeservice pr. telefon eller e-mail.