Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 20:00
Søndag:                kl. 14:00 - 20:00

Menu

Pixum fotobog Insta

I stylet Instagram-format byder denne flotte, kvadratiske hardcoverfotobog på gode muligheder for kreativt design.

Lav her

Benyt dine Instagram-fotos til din egen flotte fotobog

Det sociale netværk Instagram bliver stadig mere og mere populært blandt smartphone-brugere. Udover de mange muligheder, der er for at gengive dine fotos personlige karakter, er det også det kvadratiske format, der tiltrækker brugerne ("1:1" - et kendetegn hos Instagram). Pixum tilbyder et bredt udvalg af fotobøger i 1:1-formatet - i forskellige størrelser, papirtyper og på forskellige overflader. Særligt passende til dine Instagram-fotos!

Pixum fotobog Insta

Prøv vores Pixum fotobog Insta med sit moderne kvadratiske format: Til festivalbilleder, billederne fra den runde fødselsdagsfest eller noget helt tredje - et flot, personligt blikfang med dine bedste oplevelser.

Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Tips og tricks til Pixum fotobog

Du har et væld af muligheder, når du designer din Pixum fotobog: Læs mere om dem, og få en masse kreative idéer og inspiration til design af din personlige fotobog med på vejen!

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Pixum - altid flotte billeder

Flere muligheder i Pixum fotounivers softwaren

Ved oprettelse af en kvadratisk fotobog i Pixum fotounivers softwaren kan du vælge mellem to papirtyper (foto- eller premiumpapir), tre størrelser (lille, stor eller XL) og tre varianter (glans, mat eller ekstramat). En speciel overflade gør fx fotobogen XL "ekstramat" til et godt valg til de særlige anledninger. Efter det færdige valg af fotobogen kan selve indholdet i fotobogen designes helt efter dine egne ønsker. Vær dog opmærksom på at den automatiske billedoptimering (DPO) bør slås fra manuelt ved anvendelse af Instagram-billeder (fjern under "Indstillinger" > "Billeder" > "Billedoptimering i laboratoriet" fluebenet ved "Anvend automatisk billedoptimering til alle nye billeder" - husk dog at aktivere denne indstilling igen, når du ikke anvender Instagram-billeder).

Enkelt & let design af din Pixum fotobog takket være drag & drop-funktionen

I Pixum fotounivers softwaren kan du vælge mellem talrige sidelayouts, som du kan anvende til at designe hver enkelte side i fotobogen helt efter dine ønsker. Det enkelte sidelayout kan trækkes over på den ønskede side i fotobogen pr. træk & slip, og kan efterfølgende fyldes op med billeder eller tilpasses manuelt. Et kvadratisk billede kan enten fylde hele siden eller kombineres med andre billeder. I tillæg har Pixum fotounivers softwaren en bred vifte af baggrunde sorteret efter emne, cliparts og rammer, som du kan bruge til optisk at tilpasse fotobogen til de anvendte billeders stil.

Den korrekte opløsning til dine Instagram-fotos

Du kan ved design af Pixum fotobogen opleve, at der på enkelte billeder fremkommer en advarsel. Denne røde advarselstrekant fortæller dig, at opløsningen på det pågældende foto er for lav, og at du derfor bør kontrollere det en ekstra gang.
OBS! Kvalitetsvisningen tjekker udelukkende, om den enkelte billedfil har nok pixels (god nok opløsning) til at kunne producere billedet i en god kvalitet, men kan dog ikke se, hvorvidt skarpheden i motivet er tilstrækkelig, om billedet er overbelyst, har farvestik, er for mørkt osv.

Kreative idéer til din Pixum fotobog

Her finder du kreative idéer til din Pixum fotobog - sådan bliver din fotobog noget helt særligt og personligt.

Inspiration fra tilfredse kunder

Lad dig inspirere af bøgerne i vores fotobogsbibliotek, hvor vores kunder har delt deres personlige fotobøger med dig.

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
Trendformatet kvadratisk

Det kvadratiske trendformat

Gå på opdagelse i alle vores spændende fotoprodukter i det kvadratiske format.

Forevig dine minder på kreativ vis

Vejen til din Pixum fotobog