Pixum fotobog Insta

Pixum fotobog Insta

I stylet Instagram-format byder denne flotte, kvadratiske hardcoverfotobog på gode muligheder for kreativt design.

Lav her

Benyt dine Instagram-fotos til din egen flotte fotobog

Det sociale netværk Instagram bliver stadig mere og mere populært blandt smartphone-brugere. Udover de mange muligheder, der er for at gengive dine fotos personlige karakter, er det også det kvadratiske format, der tiltrækker brugerne ("1:1" - et kendetegn hos Instagram). Pixum tilbyder et bredt udvalg af fotobøger i 1:1-formatet - i forskellige størrelser, papirtyper og på forskellige overflader. Særligt passende til dine Instagram-fotos!

Pixum fotobog Insta

Prøv vores Pixum fotobog Insta med sit moderne kvadratiske format: Til festivalbilleder, billederne fra den runde fødselsdagsfest eller noget helt tredje - et flot, personligt blikfang med dine bedste oplevelser.

Flere muligheder i Pixum fotounivers softwaren

Ved oprettelse af en kvadratisk fotobog i Pixum fotounivers softwaren kan du vælge mellem to papirtyper (foto- eller premiumpapir), tre størrelser (lille, stor eller XL) og tre varianter (glans, mat eller ekstramat). En speciel overflade gør fx fotobogen XL "ekstramat" til et godt valg til de særlige anledninger. Efter det færdige valg af fotobogen kan selve indholdet i fotobogen designes helt efter dine egne ønsker. Vær dog opmærksom på at den automatiske billedoptimering (DPO) bør slås fra manuelt ved anvendelse af Instagram-billeder (fjern under "Indstillinger" > "Billeder" > "Billedoptimering i laboratoriet" fluebenet ved "Anvend automatisk billedoptimering til alle nye billeder" - husk dog at aktivere denne indstilling igen, når du ikke anvender Instagram-billeder).

Enkelt & let design af din Pixum fotobog takket være drag & drop-funktionen

I Pixum fotounivers softwaren kan du vælge mellem talrige sidelayouts, som du kan anvende til at designe hver enkelte side i fotobogen helt efter dine ønsker. Det enkelte sidelayout kan trækkes over på den ønskede side i fotobogen pr. træk & slip, og kan efterfølgende fyldes op med billeder eller tilpasses manuelt. Et kvadratisk billede kan enten fylde hele siden eller kombineres med andre billeder. I tillæg har Pixum fotounivers softwaren en bred vifte af baggrunde sorteret efter emne, cliparts og rammer, som du kan bruge til optisk at tilpasse fotobogen til de anvendte billeders stil.

Den korrekte opløsning til dine Instagram-fotos

Du kan ved design af Pixum fotobogen opleve, at der på enkelte billeder fremkommer en advarsel. Denne røde advarselstrekant fortæller dig, at opløsningen på det pågældende foto er for lav, og at du derfor bør kontrollere det en ekstra gang.
OBS! Kvalitetsvisningen tjekker udelukkende, om den enkelte billedfil har nok pixels (god nok opløsning) til at kunne producere billedet i en god kvalitet, men kan dog ikke se, hvorvidt skarpheden i motivet er tilstrækkelig, om billedet er overbelyst, har farvestik, er for mørkt osv.

Kreative idéer til din Pixum fotobog

Her finder du kreative idéer til din Pixum fotobog - sådan bliver din fotobog noget helt særligt og personligt.

Inspiration fra tilfredse kunder

Lad dig inspirere af bøgerne i vores fotobogsbibliotek, hvor vores kunder har delt deres personlige fotobøger med dig.

Det synes vores kunder om Pixum fotobog
Trendformatet kvadratisk

Vejen til din Pixum fotobog

Lav en personlig Pixum fotobog - på farten eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
  Populær blandt vores kunder

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers appen

  • Hurtigt design:

   Upload billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære formater af fotobøger, fotokalendere mm.

  • Vores anbefaling:

   Design på farten fra din mobil eller tablet.