Design dit eget fotoalbum - spar nu 80 kr.!
Design dit eget fotoalbum - spar nu 80 kr.!
 • Kæmpe udvalg af formater & størrelser
 • Uendelige designmuligheder
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Testvindende topkvalitet
 • Få 80 kr. rabat lige nu
Din rabatkode*:
FOTOBOG-80

Lav dit eget fotoalbum hos fotobogstestvinderen - Pixum fotoservice

Hos Pixum kan du bestille fotobøger i alle prisklasser. Der er mange faktorer der har har indflydelse på prisen, såsom valg af cover, sideantal og størrelse. Det er derfor muligt at lave alt fra en simpel og smuk billig fotobog til mere luksuriøse, store fotobøger med for eksempel indbinding af kunstlæder.

Det, der gør fotobøger smukke og unikke, er de billeder, man vælger at udsmykke sin fotobog med. Derfor kan man sagtens lave en billig fotobog, og få et fantastisk resultat ud af det. Hos Pixum bliver alle fotobøger fremstillet i en fremragende kvalitet, hvilket talrige testsejre overalt i Europa bevidner.

Download den gratis, brugervenlige fotounivers software fra Pixum, og lav et flot fotoalbum i løbet af få minutter. Med designsoftwaren fra Pixum har du uanede

muligheder for at gøre dit fotoalbum helt personligt. Desuden har programmet en indbygget fotobogsassistent, som kan hjælpe dig godt i gang med med dit fotoalbum, hvis du har brug for det.

Pixum bliver løbende testet af diverse forbrugermagasiner, nyhedsmedier og ikke mindst på Trustpilot. Trustpilot er forbrugernes mulighed for at ytre sig om de firmaer, som de handler hos, og kunderne har vurderet Pixum til at være en fotobogsudbyder i topklassen. Uanset om du køber en billig fotobog, en mere kompliceret og dyrere fotobog eller et helt tredje fotoprodukt, er Pixum garant for en fremragende produktkvalitet og en kompetent kundeservice.

Lav dit eget fotoalbum, og bevar dine minder for altid

Har du har været på ferie og taget en masse billeder med dit digitalkamera? Eller måske er du blevet gift, og har fået taget nogle vidunderlige billeder af en professionel fotograf? Så er en fotobog den helt perfekte måde at forevige minderne på. Hos Pixum kan du let og hurtig lave et fotoalbum til enhver lejlighed, og fastholde de dejlige øjeblikke for stedse. Lad også andre få del i dine skønne billeder, og brug dit personligt designede fotoalbum som en fin gaveidé til venner og bekendte.

Pixum tilbyder dig ud over det trykte fotoalbum også mulighed for at gemme dine fotos online, og på den måde dele dem med dine venner. Vi stiller 1 GB lagringsplads til digitale billeder gratis til rådighed per kunde. Lav dit eget digitale fotoalbum online, og overrask familie og bekendte med et kreativt diasshow med dine flotteste og sjoveste billeder. Udnyt de utallige muligheder, og lav dit eget kreative fotoalbum hos Pixum.

Det synes vores kunder om Pixum fotobog
 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav din personlige Pixum fotobog direkte på vores hjemmeside.

  • Enkelt valg:

   Fast sideantal (minimum 26 sider), mulighed for tilvalg af ekstra sider i form af sidepakker (en sidepakke består altid af 4 sider ekstra). Layouts med op til 4 fotos pr. side ligesom mange baggrundsfarver.

  • Vores anbefaling:

   Når du hurtigt vil lave en fotobog uden download og installation af Pixum fotounivers softwaren.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
  Populær blandt vores kunder

  Pixum fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Et stort udvalg af formater, papirtyper, baggrunde og cliparts. Design også dine egne fotokort, kalendere, fotogaver eller vægbilleder.

  • Nye funktioner:

   Indsæt en videosekvens med QR-kode. Med en QR-kodescanner kan videoen i den færdige fotobog afspilles på en mobil enhed.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt og mangfoldigt design af dine Pixum fotobøger.

  fåes også til
  OS X og Linux

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app

  • Komfortabelt design:

   Anvend dine fotos direkte fra den mobile enhed og bearbejd dem i app'en.

  • Udvalget:

   Design ganske let og komfortabelt fotobogen i formaterne kvadratisk, tværformat eller højformat.

  • Vores anbefaling:

   Velegnet til design af fotobøger med dine fotos direkte fra din smartphone eller tablet.