Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
Design dit eget Fotoalbum og spar 80,-

Det er super simpelt at lave et personligt fotoalbum, om det skal bruges som gave eller til derhjemme er helt op til dig selv. Nu med 80,- rabat!

Din rabatkode*:
2D57E2367CB8242

Lav dit eget fotoalbum hos fotobog-testvinderen - Pixum fotoservice

Hvad man tidlige var nødt til selv at sidde og lave i hånden, kan man nu klare let og enkelt med computeren. Det er så let som ingenting at lave dit eget fotoalbum med den brugervenlige og gratis fotobogssoftware fra Pixum. Og resultatet er imponerende, for dine digitale fotos bliver til et ægte blikfang i et førsteklasses trykt fotoalbum fra Pixum.

Hvis du vil lave dit eget fotoalbum hos Pixum, skal du bare downloade fotobogssoftwaren, som du kan hente gratis fra download-området. Skynd dig så at installere softwaren, så kan du gå i gang med at lave dit helt personlige fotoalbum.

Vælg i det sidste skridt papirsvariant og indbinding, og i løbet af få dage kommer din personlige fotobog med posten.

Lav dit eget fotoalbum og bevar dine minder for altid

Hvis du har været på ferie og taget en masse billeder med dit digitalkamera, eller hvis du er blevet gift og din fotograf har taget nogle vidunderlige billeder, så er en fotobog lige den rigtige ramme for at opbevare billederne kreativt. Hos Pixum kan du let og hurtig lave et fotoalbum til enhver lejlighed og fastholde de dejlige øjeblikke for stedse. Lad også andre have del i dine skønne billeder og brug dit eget fotoalbum, du har lavet hos Pixum som en dejlig idé til gaver til venner og bekendte.

Pixum tilbyder dig ud over det trykte fotoalbum også mulighed for at gemme dine fotos online og på den måde dele dem med dine venner. Online-fotoservicen stiller 1 GB lagringsplads til digitale billeder gratis til rådighed for hver kunde. Lav dit eget digitalt fotoalbum online og overrask familie og bekendte med et kreativt diasshow med dine flotteste og sjoveste billeder. Udnyt de utallige muligheder og lav dit eget kreative fotoalbum hos Pixum.

Pixum - altid flotte billeder

Vær kreativ og bevar dine minder

Fremragende kvalitet fra Pixum