80 kr rabat på din første Pixum fotobog
Giv dine nærmeste en Pixum fotobog til jul. Du kan legende let lave en flot gave med vores software. Giv en gave, som bringer et smil på læberne hver gang den findes frem.
Din rabatkode*:
2D57E2367CB8242

Fotobøger fra Pixum præsenterer de smukkeste billeder

Hvis du ikke kun vil se på dine digitale billeder på computeren, men også gerne vise dem til venner og bekendte, er fotobøger det helt rigtige valg. Med de moderne fotoalbum kombinerer du den specielle måde, dine billeder her kommer til deres ret på, med muligheden for altid i kompakt form at have alle dine billeder ved hånden.

Pixum tilbyder et stort udvalg i fotobøger i forskellige formater og størrelser. En lille kompakt bog til dine fotos fås i praktisk lommeformat og til en fordelagtig pris. De større fotobøger fås hos Pixum i høj- og tværformat og i kvadratiske formater. Desuden fås fotobøger i ekstra store XXL-formater, som sætter de smukkeste fotos spektakulært i scene. På den måde bevares uforglemmelige minder på en usædvanlig måde!

Så enkelt er det at lave fotobøger hos Pixum

Hos Pixum er det så let som ingenting at designe bøgerne: Du skal uploade dine bedste billeder og bestemme dig for et format og en størrelse. Når du laver en fotobog, kan du fastlægge sideantallet individuelt og vælge mellem forskellige slags bind. Bøgerne fåes med hardcover, med softcover og i lærreds- og kunstlæderindbinding. Med det store antal designmuligheder bliver din fotobog til noget helt specielt. Lad dig bare inspirere af de mange eksempler hos Pixum.

En hjemmelavet fotobog fra Pixum er ikke kun egnet til arkivering af dine flotteste fotos, men er også velegnet som en original gaveidé til familie, venner og bekendte. Ved fremstillingen lægger Pixum vægt på fineste kvalitet og anvender udelukkende førsteklasses papir til det digitale tryk. Lad dine fotos komme til deres ret og bestem dig for fotobøger, fotogaver og fotokalendere fra Pixum.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav din personlige Pixum fotobog direkte på vores hjemmeside.

  • Enkelt valg:

   Fast sidetal (minimum 26 sider), mulighed for tilvalg af ekstra sider i form af sidepakker (en sidepakke består altid af 4 sider ekstra). Layouts med op til 4 fotos pr. side, mange tilgængelige baggrundsfarver.

  • Vores anbefaling:

   Når du hurtigt vil lave en fotobog uden download og installation af Pixum fotounivers softwaren.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers software

  • Grænseløst design:

   Et stort udvalg af formater, papirtyper, baggrunde og cliparts. Design også dine egne fotokort, kalendere, fotogaver eller vægbilleder.

  • Nye funktioner:

   Indsæt en videosekvens med QR-kode. Med en QR-kodescanner kan videoen i den færdige fotobog afspilles på en mobil enhed.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt og avanceret design af dine Pixum fotobøger.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app

  • Komfortabelt design:

   Anvend og upload dine fotos direkte fra din mobile enhed, og bearbejd dem i appen.

  • Udvalget:

   Design let og bekvemt din Pixum fotobog i enten kvadratisk format, tværformat eller højformat.

  • Vores anbefaling:

   Velegnet til design af fotobøger med dine fotos fra din smartphone eller tablet.

  fåes også til
  Android