80 kr rabat på din første Pixum fotobog
Fasthold dine enestående erindringer for altid. Spred glæde med en individuel fotobog fra Pixum.
Din rabatkode*:
2D57E2367CB8242

Gå på opdagelse i vores store udbud af formater, størrelser, indbindinger og papirvarianter til din Pixum fotobog:

XXL højformat
ca. 28x36 cm
fra kr. 499,00 *
XL kvadratisk
ca. 30x30 cm
fra kr. 354,00 *
Stor kvadratisk
ca. 21x21 cm
fra kr. 154,00 *
Lille kvadratisk
ca. 14x13 cm
fra kr. 75,00 *
Stor tværformat
ca. 28x21 cm
fra kr. 219,00 *
Lille tværformat
ca. 19x15 cm
fra kr. 99,00 *
Mini tværformat
ca. 15×11 cm
fra kr. 79,00 *
XXL tværformat
ca. 38x29 cm
fra kr. 579,00 *
Stor højformat
ca. 21x28 cm
fra kr. 164,00 *

Fotobog tryk i højeste testvinder kvalitet

Er du træt af at kigge på din stak af billede, fra diverse fødselsdage arrangementer, som aldrig kommer i album. Eller frygter du også at miste dine billeder, hvis din computer giver op. Så kunne løsningen være et fotobog tryk. Pixum har et omfattende udvalg af fotobøger. Du kan vælge alt fra cover type, papir kvalitet og størrelse, det er kun fantasien der sætter grænser. Udover dine yndlingsbilleder kan du også indsætte kommentarer og tekst med forskellige skrifttyper og sidst men ikke mindst, kan du også ændre baggrunden og layout som du ønsker.

Du kan nemt downloade den gratis software på Pixum hjemmesiden, derefter er du hurtigt igang med din fotobog. Du kan uploade dine bedste billede automatisk eller selv indsætte dem som du har lyst. I softwaren kan du kan ændre på størrelsen så hvert foto bliver præsenteret bedst muligt. Fotobøger kan bestilles i mange forskellige varianter og prisklasser, der er en fotobog for alle. Hos Pixum får du din fotobog trykt i højeste kvalitet.

Fotobog tryk den perfekte personlige gaveide

En fotobog kan være den perfekte gave til en du holder af, det er et individuelt produkt, som man kan sammensætte præcis som man ønsker det. Hvis du rigtig vil imponere kan du bestille en XXL fotobog, hvor du har mulighed for at fremvise dine billeder på et areal på hele 30x42 cm. Få XXL fotobogen trykt med kunstlæder i sort eller brun og du har et specialt og meget individuelt produkt. En fotobog fra Pixum er den perfekte gaveide.

Udover fotobog tryk tilbyder Pixum også at du kan gemme dine digitale billeder i et online fotoalbum. Til dette formål tilbyder Pixum 1 GB lagerplads gratis, hvor du kan, hvis du ønsker det, gemme dine digitale billeder gratis. Derved har du mulighed for at invitere familie og venner, til at se disse online album og dele oplevelser med dem. Du kan ydermere præsentere billederne som slideshow eller diasshow.