Få 75 kr. rabat på din Pixum fotobog
Få 75 kr. rabat på din Pixum fotobog
 • Kæmpe udvalg af formater & størrelser
 • Uendelige designmuligheder
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Testvindende topkvalitet
Din rabatkode*:
FOTOBOG-75-DK

Pixum har vundet flere fotobog test end nogen anden fotoservice

Pixum er kendt for at lave fotobøger i premium og gennemtestet kvalitet. Derfor er det ikke overraskende at Pixum har vundet rigtig mange fotobog tests. I Danmark har Pixum vundet tests hos flere forskellige medier som for eksempel: TV2 beep, Politikken, Digital Foto, DR 1 Søndagsavisen og PC World. Derudover har Pixum vundet et utal af tests i diverse udenlandske medier, da Pixum leverer til det meste af Europa.

Når Pixum vinder en fotobog test, så bliver der ofte fremhævet flere forskellige kategorier, hvor Pixum som fotobog leverandør skiller sig ud fra mængden. Først og fremmest bliver kvaliteten fremhævet og her er det ikke kun kvaliteten af fotogengivelsen, men også selve kvaliteten af fotobogen. Derudover bliver fotobog softwaren ofte rost for de mange mange redigerings muligheder man har til rådighed. Derudover har Pixum hurtige leveringstider og en kompetent kundeservice både over e-mail og telefonisk, dette er en service man ikke finder hos andre fotobog udbydere.

Pixum vinder ikke kun ved fotobog tests

Pixum er kendt for sine premium fotobøger, men det er ikke alt hvad Pixum er gode til. Pixum er en fotoservice udbyder der tilbyder mange forskellige fotoprodukter. Man kan bestille normale fotofremkaldelser, vægbilleder i mange forskellige materialetyper og formater, alverdens fotogaver, fotokalendere både til væg og skrivebord samt fotokort. Ved alle produkttyper har Pixum vundet forskellige tests, hvor pris, kvalitet og service for det meste bliver fremhævet som enestående.

Man har flere muligheder for at lave fotobøger hos Pixum og derved selv lave en fotobog test. Man kan downloade den gratis fotobog software, derved har man det bedst redskab til at lave individuelle fotobøger. Man kan også lave enkelte fotobøger direkte på hjemmesiden eller man kan man downloade den gratis Pixum fotoservice applikation. Derved kan man lave sin fotobog på sin mobil eller tablet. Applikationen kan man hente hos både iTunes og i Play store.

Vejen til din Pixum fotobog

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav din personlige Pixum fotobog direkte på vores hjemmeside.

  • Enkelt valg:

   Fast sidetal (minimum 26 sider), mulighed for tilvalg af ekstra sider i form af sidepakker (en sidepakke består altid af 4 sider ekstra). Layouts med op til 4 fotos pr. side, mange tilgængelige baggrundsfarver.

  • Vores anbefaling:

   Når du hurtigt vil lave en fotobog uden download og installation af Pixum fotounivers softwaren.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
  Populær blandt vores kunder

  Pixum fotounivers software

  • Grænseløst design:

   Et stort udvalg af formater, papirtyper, baggrunde og cliparts. Design også dine egne fotokort, kalendere, fotogaver eller vægbilleder.

  • Nye funktioner:

   Indsæt en videosekvens med QR-kode. Med en QR-kodescanner kan videoen i den færdige fotobog afspilles på en mobil enhed.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt og avanceret design af dine Pixum fotobøger.

  fåes også til
  OS X og Linux

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app

  • Komfortabelt design:

   Anvend og upload dine fotos direkte fra din mobile enhed, og bearbejd dem i appen.

  • Udvalget:

   Design let og bekvemt din Pixum fotobog i enten kvadratisk format, tværformat eller højformat.

  • Vores anbefaling:

   Velegnet til design af fotobøger med dine fotos fra din smartphone eller tablet.

Det synes vores kunder om Pixum fotobog