80 bonus på din fotobog
80 bonus på din fotobog
Lav en fotobog hos testvindern Pixum og få 80 kr bonus. Kopier rabatkoden og indløs den ved bestilling
Din rabatkode*:
2D57E2367CB8242

Lav fotobøger på tilbud som ny eller eksisterende Pixum kunde

Hvis man ikke har lavet en fotobog før og man gerne vil have fremkaldt en kvalitets fotobog, så er man ofte fristet af et godt fotobog tilbud. Selvom Pixum er en premium leverandør af fotobøger så kan man ofte finde og benytte yderst fordelagtige tilbud på fotobøger. Som ny kunde kan man få en rabatkode til sin første fotobøg (find den øverst på denne side). Er man derimod en eksisterende Pixum kunde, kan man også løbende få gode tilbud på fotobøger sendt til sin mail. Her skal man bare tilmelder sig Pixum nyhedsbrevet.

Hvis man vil benytte et tilbud på en af de mange fotobøger som Pixum tilbyder, så skal man bruge en rabatkode. Denne rabatkode skal man kopiere og så senere indsætte i indkøbsvognen. Rabatten bliver så fratrukket det endelige beløb man skal betale. Man kan kun indløse en enkelt rabatkode per bestilling og rabatkoder kan ikke indløses efter en bestilling er afgivet. Det er derfor vigtigt at man huske at indløse denne i indkøbsvognen.

Pixum fotobøger på tilbud eller andre skønne fotoprodukter

Det er ikke kun Pixum fotobøger man kan bestille på tilbud som ny kunde. Ofte kan man også bestille mange andre foto produkter på tilbud,. Produkter som for eksempel fotofremkaldelser, fotokalendere, fotogaver, foto storformater og fotokort. Pixum fremstiller altid kvalitets produkter, som bliver leveret hurtigt i testet Pixum kvalitet. Pixum er din garant for fremkaldelse af skønne fotoprodukter med dine bedste billeder.

Når man har en Pixum rabatkode og man vil købe fotobøger på tilbud, så kan man enten bruge den i Pixum softwaren, som man kan downloade gratis på hjemmesiden, eller man kan lave et foto produkt direkte på hjemmesiden. Derudover er det nu også muligt at lave fotobøger med mobiltelefonen eller ens tablet. Man kan downloade den gratis applikation enten til Apple eller Android produkter og derved lave fotobøger på farten, med sine bedste mobile billeder.

Det synes vores kunder om Pixum fotobog