Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
Pixum fotobog papirprøvesæt
Opdag med vores eksklusive papirprøvesæt de forskellige papirvarianter til Pixum fotobøgerne, få et indtryk af kvalitet og overflade.

Papirprøvesæt til din Pixum fotobog

VIGTIGT: Levering til pakkeboks er ikke mulig, angiv venligst en anden leveringsadresse.

Hvis du gerne vil lave en Pixum fotobog, men ikke helt ved, hvilken papirvariant du skal vælge, kan du bestille vores praktiske papirprøvesæt. Således kan du danne dig et ordentligt indtryk af de forskellige papirvarianter.

 • Hold papiret i hånden og mærk forskellen
 • Sammenlign papirvarianternes tykkelse, overflade mm. med hinanden
 • Vælg den ønskede papirvariant til din Pixum fotobog

Da papirprøverne sendes manuelt som almindelig brevpost, vælg da venligst den billigste forsendelse til erhvervsadresse - levering til pakkeboks er IKKE mulig.

Prisen for prøvesættet er kun kr. 40,00 (inkl. moms og basisporto på 39 kr.).

Med papirprøvesættet modtager du en rabatkode på kr. 40,00, som du kan indløse ved din næste Pixum fotobogsbestilling. Derved har du ikke nogen omkostninger ved papirprøvesættet.

Læg papirprøvesættet i indkøbsvognen »

Vores papirvarianter

Papirvarianter til Pixum fotobogen

 • fotopapir ekstramat

  Pixum fotobog på fotopapir ekstramat

  Lav en Pixum fotobog på skønt ekstramat fotopapir. Bogens sider virker ekstra matte og med forædlingen opstår der en særlig berøringssans for papiret. Fremkaldt på 328 g/m² (2× 164 g/m²) fotopapir og forædlet med en ekstramat speciallak. Pixum fotobøger på ekstramat fotopapir fås kun med hardcover indbinding.

 • fotopapir glans

  Pixum fotobog på fotopapir glans

  Fotopapiret glans har et flot ædelt udseende og gengiver samme glans, som du allerede kender det fra normale fotofremkaldelser på højglans fotopapir. Den høje farvebrillans giver sammen med layflatindbindingen og den robuste hardcoverindbinding en fotobog, som er perfekt, hvis du har mange fotos i tværformat og ønsker disse billeder lagt over to sider. Dette er også grunden til at næsten alle fotobøger i tværformat tilbydes med fotopapir glans.

 • fotopapir mat

  Pixum fotobog på fotopapir mat

  Pixum fotobogen på fotopapir mat fås udelukkende med layflatindbindingen. I produktionen anvendes der dobbeltsidet fotopapir, hvilket gør den enkelte side med i alt 360g/m² (2x180g/m²) meget stabil og robust. Takket være denne bearbejdning af fotopapiret mat er farverne meget naturtro og brillante.

  Fotopapiret mat fås i fem formater, og pga. layflatindbindingen fås fotopapiret mat kun med indbindingen hardcover.

 • luksuspapir ekstramat

  Pixum fotobog på luksuspapir ekstramat

  Med luksuspapiret ekstramat får du en Pixum fotobog med en ekstra mat overflade. Luksuspapiret - Substrat, Favini the Tube - 160g/m² virker ekstra mat og med et sparsomt blækforbrug opstår der en særlig mat berøringshaptik for papiret (går i retning af avispapir, hvad angår fornemmelsen af papiret, men tykkelsen af papiret er selvfølgelig helt anderledes). Luksuspapiret mat giver med den ekstramatte overflade ingen afspejlninger og egner sig derfor til særlige minder, som du gerne vil give en speciel ramme. Luksuspapiret ekstramat fås i fem formater med indbindingen materet hardcover.

 • premiumpapir glans

  Pixum fotobog på premiumpapir glans

  Det kraftige premiumpapir med 200g/m² bliver i produktionen forseglet med en speciel lamineringslak, som gør papiret endnu stærkere. Med denne lak får premiumpapiret en højglans overflade, der til en vis grad gør papiret smuds- og vandafvisende. En Pixum fotobog med premiumpapir glans egner sig derfor til fremlægning i offentlige bygninger eller til daglig brug. Pixum fotobogen med premiumpapiret glans fås i fem forskellige formater, der kun fås med indbindingen hardcover.

 • premiumpapir mat

  Pixum fotobog på premiumpapir mat

  Det kraftige 200g/m² premiumpapir er yderst stabilt og giver dine fotos en mat optik. Dette gør fotobogen mindre følsom overfor dagslys og solstråler. Premiumpapiret mat fås i ni forskellige fotobogformater og premiumpapiret mat egner sig især til fotobøger, der ofte vises frem og bruges meget. Den høje UV-beskyttelse og de meget naturtro farver sikrer en lang levetid og der efterlades ingen fingeraftryk på papiret.

* Vores premiumpapir- og luksuspapirvarianter i kombination med hard- og softcover såvel som hæfteindbindingen er FSC-certificerede. Disse papirvarianter stammer fra ansvarligt skovbrug, og understøtter hermed en bæredygtig og miljøvenlig udnyttelse af de naturlige ressourcer. Du kan finde mere information vedrørende vores FSC-certificering her.