Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
Pixum fotobog papirprøvesæt
Opdag med vores eksklusive papirprøvesæt de forskellige papirvarianter til Pixum fotobøgerne, få et indtryk af kvalitet og overflade.

Papirprøvesæt til din Pixum fotobog

Du vil gerne lave en Pixum fotobog, men inden da vil du gerne sammenligne vores 6 kvalitetspapirer med hinanden? Så bestil vores praktiske papirprøvesæt og få et ordentligt indtryk af de forskellige papirvarianter.

 • Hold papirene i hånden og opdag forskellene
 • Sammenlign overfladerne og udnyt specifikationerne
 • Vælg den ønskede papirvariant til din Pixum fotobog

Prisen for prøvesættet er kun kr. 40,00 (inkl. moms og forsendelse).

Med papirprøvesættet modtager du en rabatkode over kr. 40,00, som du kan indløse ved din næste Pixum fotobogsbestilling. Derved har du ikke nogen omkostninger ved papirprøvesættet.

Læg papirprøvesættet i indkøbsvognen »

Opdag vores papirvarianter

Papirtyper til Pixum fotobogen

 • fotopapir ekstramat

  Pixum fotobog på fotopapir ekstramat

  Lav en Pixum fotobog på skønt ekstramat fotopapir. Bogens sider virker ekstra matte og med forædlingen opstår der en særlig berøringssans for papiret. Fremkaldt på 328 g/m² (2× 164 g/m²) fotopapir og forædlet med en ekstramat speciallak. Pixum fotobøger på ekstramat fotopapir fås kun med hardcover indbinding.

 • fotopapir glans

  Pixum fotobog på fotopapir glans

  Fotopapiret glans har et flot ædelt udseende og gengiver samme glans, som du allerede kender det fra normale fotofremkaldelser på højglans fotopapir. Den høje farvebrillans giver sammen med layflatindbindingen og den robuste hardcoverindbinding en fotobog, som er perfekt, hvis du har mange fotos i tværformat og ønsker disse billeder lagt over to sider. Dette er også grunden til at næsten alle fotobøger i tværformat tilbydes med fotopapir glans.

 • fotopapir mat

  Pixum fotobog på fotopapir mat

  Pixum fotobogen på fotopapir mat fås udelukkende med layflatindbindingen. I produktionen anvendes der dobbeltsidet fotopapir, hvilket gør den enkelte side med i alt 360g/m² (2x180g/m²) meget stabil og robust. Takket være denne bearbejdning af fotopapiret mat er farverne meget naturtro og brillante.

  Fotopapiret mat fås i fem formater, og pga. layflatindbindingen fås fotopapiret mat kun med indbindingen hardcover.

 • luksuspapir ekstramat

  Pixum fotobog på luksuspapir ekstramat

  Med luksuspapiret ekstramat får du en Pixum fotobog med en mat speciallak. Denne lak lader premiumpapiret 170g/m² virke ekstra mat og med denne lak opstår der en særlig berøringssans for papiret (går i retning af avispapir, hvad angår fornemmelsen af papiret, men tykkelsen af papiret er selvfølgelig helt anderledes). Luksuspapiret mat giver med den matte speciallak ingen afspejlninger og egner sig derfor til særlige begivenheder, som du gerne vil give en speciel ramme. Luksuspapiret ekstramat fås i fem formater med indbindingen hardcover.

 • premiumpapir glans

  Pixum fotobog på premiumpapir glans

  Det kraftige premiumpapir med 200g/m² bliver i produktionen forseglet med en speciel lamineringslak, som gør papiret endnu stærkere. Med denne lak får premiumpapiret en højglans overflade, der til en vis grad gør papiret smuds- og vandafvisende. En Pixum fotobog med premiumpapir glans egner sig derfor til fremlægning i offentlige bygninger eller til daglig brug. Pixum fotobogen med premiumpapiret glans fås i fem forskellige formater, der kun fås med indbindingen hardcover.

 • premiumpapir mat

  Pixum fotobog på premiumpapir mat

  Det kraftige 200g/m² premiumpapir er yderst stabilt og giver dine fotos en mat optik. Dette gør fotobogen mindre følsom overfor dagslys og solstråler. Premiumpapiret mat fås i ni forskellige fotobogformater og premiumpapiret mat egner sig især til fotobøger, der ofte vises frem og bruges meget. Den høje UV-beskyttelse og de meget naturtro farver sikrer en lang levetid og der efterlades ingen fingeraftryk på papiret.

* Vores premiumpapirer og luksuspapir i kombination med hard- og softcover såvel som hæfteindbindingen er FSC-certificerede. Disse papirer stammer fra ansvarligt skovbrug og understøtter hermed en bæredygtig og miljøvenlig udnyttelse af de naturlige ressourcer. Du kan finde mere information vedrørende vores FSC-certificering her.