Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 22:00
Søndag:                kl. 14:00 - 22:00

Menu
Pixum fotobog papirprøvesæt
Opdag med vores eksklusive papirprøvesæt de forskellige papirvarianter til Pixum fotobøgerne, få et indtryk af kvalitet og overflade.

Papirprøvesæt til din Pixum fotobog

VIGTIGT: Levering til pakkeboks er ikke mulig, angiv venligst en anden leveringsadresse.

Hvis du gerne vil lave en Pixum fotobog, men ikke helt ved, hvilken papirvariant du skal vælge, kan du bestille vores praktiske papirprøvesæt. Således kan du danne dig et ordentligt indtryk af de forskellige papirvarianter.

 • Hold papiret i hånden og mærk forskellen
 • Sammenlign papirvarianternes tykkelse, overflade mm. med hinanden
 • Vælg den ønskede papirvariant til din Pixum fotobog

Da papirprøverne sendes manuelt som almindelig brevpost, vælg da venligst den billigste forsendelse til erhvervsadresse - levering til pakkeboks er IKKE mulig.

Prisen for prøvesættet er kun kr. 40,00 (inkl. moms og basisporto på 39 kr.).

Med papirprøvesættet modtager du en rabatkode på kr. 40,00, som du kan indløse ved din næste Pixum fotobogsbestilling. Derved har du ikke nogen omkostninger ved papirprøvesættet.

Læg papirprøvesættet i indkøbsvognen »

Vores papirvarianter

Papirvarianter til Pixum fotobøgerne

 • Premiumpapir mat

  Pixum fotobogen på premiumpapir mat

  Det særligt stabile premiumpapir mat giver dine billeder en særlig silkemat optik, som gør din Pixum fotobog behagelig med det svage lysrefleksion og -spejlninger. Papirtykkelsen varierer med de forskellige indbindingstyper af Pixum fotobøgerne. Ved hæftindbindingen har det matte premiumpapir en grammatur på 150 g/m², ved soft- og hardcover 200 g/m², og ved luksuslærred eller kunstlæder 250 g/m². Papiret fås i ni fotobogsformaterotobuchformaten og er særligt egnet til fotobøger, som ofte benyttes, da den høje UV-bestandighed og de reale farver giver bogen et rigtigt langt liv. Premiumpapir mat er FSC-certificeret.*

  Til det matte premiumpapir
 • Premiumpapir glans

  Pixum fotobogen på premiumpapir glans

  Udover det 200 g/m² kraftige premiumpapir har denne glinsende udførelse af premiumpapiret en særlig højglansforædling, som gør papiret endnu mere robust. Ved hjælp af dette forædlingslag får premiumpapiret en højglansoverflade og beskyttes samtidigt med fugt og fedtfingre. Papiret egner sig også til særligt flotte præsentationer i en butik eller virksomhed eller som en fotobog der bruges ofte. Premiumpapiret glans fås til fem forskellige fotobogsformater, hvor du kan vælge mellem soft- og hardcover. Premiumpapir glans er FSC-certificeret.*

  Til højglans premiumpapir
 • Lukuspapir ekstramat

  Pixum fotobogen på luksuspapir ekstramat

  Det ædle 160 g/m² luksuspapir ekstramat kendetegner sig med en yderst flot overflade, med en særlig følbar haptik. Papiret er fri for reflektioner og spejlninger, hvorved det ekstramatte luksuspapir særligt egner sig til begivenheder, som du gerne vil fastholde i de flotteste rammer. Det ekstramatte luksuspapir fås i syv fotobogsformater med matteret hardcover Det ekstramatte luksuspapir er FSC-certificeret.*

  Til det ekstramatte luksuspapir
 • Fotopapir mat

  Pixum fotobogen på fotopapir mat

  Pixum fotobogen på mat fotopapir fås altid med den meget flade layflat-indbinding. Det matte fotopapir lægges ved denne indbindingsvariant dobbelt, hvorfor siderne når op på den imponerende tykkelse af 360 g/m² (2×180 g/m²). På grund af den ægte belysning og fremkaldelse er det matte fotopapir utroligt naturtro i farvegengivelsen og dertil brillant.

  Det matte fotopapir fås til fem fotobogsformater, som på grund af layflat-indbindingen kun kan leveres med hardcover.

  Til fotopapir mat
 • Fotopapir glans

  Pixum fotobogen på fotopapir glans

  Det glinsende fotopapir har et ædelt udseende og lader siderne i bogen virke, som du kender dem fra fremkaldte billeder. Den høje farvebrillans giver sammen med den ultraflade layflat-indbinding og det stabile hardcover en fotobog, som fremfor alt egner sig til, hvis du har mange flotte panoramabilleder, som du så kan trække hen over en dobbeltside. Dette er også en af grundene til , hvorfor næsten alle fotobøger i tværformat tilbydes med højglansforædling.

  Til fotopapir glans
 • Fotopapir ekstramat

  Pixum fotobogen på fotopapir ekstramat

  Lav en Pixum fotobog på højkvalitativt ekstramat fotopapir og overbevis dig selv om den særlige fløjlsagtige haptik. Fremkaldt på 328 g/m² (2× 164 g/m²) fotopapier, og herefter bliver de enkelte sider forædlet med en særlig specialbelægning, der giver siderne den særlige ekstramatte udførelse. Pixum fotobøger på mat fotopapir fås udelukkende med et matteret hardcoveromslag.

  Til fotopapir ekstramat
* Vores premiumpapir- og luksuspapirvarianter i kombination med hard- og softcover såvel som hæfteindbindingen er FSC-certificerede. Disse papirvarianter stammer fra ansvarligt skovbrug, og understøtter hermed en bæredygtig og miljøvenlig udnyttelse af de naturlige ressourcer. Du kan finde mere information vedrørende vores FSC-certificering her.