Pixum fotobog papirprøvesæt
Pixum fotobog papirprøvesæt

Desværre fås vores papirprøvesæt ikke i øjeblikket.


Papirprøvesættet er desværre utilgængeligt på ubestemt tid.

Det er desværre ikke muligt at bestille papirprøvesæt længere. Du kan læse mere om vores papirvarianter på denne side. Har du brug for yderligere vejledning om de forskellige papirvarianter til vores fotobog, er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Vores papirvarianter

Papirvarianter til Pixum fotobøgerne

 • Premiumpapir mat

  Pixum fotobog med premiumpapir mat

  Det stabile premiumpapir mat giver dine billeder en særlig silkemat optik. Papirets svage lysrefleksion og -spejlning gør det særligt behageligt at kigge på. Papirtykkelsen varierer alt efter, hvilken indbindingstype du vælger til din fotobog. Ved hæfteindbindingen har det matte premiumpapir en grammatur på 150 g/m², ved soft- og hardcover 200 g/m², og ved luksuslærred og kunstlæder 250 g/m². Papiret fås ved 9 forskellige fotobogsstørrelser og er særligt egnet til fotobøger, som ofte benyttes bl.a. takket være papirets høje UV-bestandighed. Premiumpapir mat er FSC-certificeret*.

  Til det matte premiumpapir
 • Premiumpapir glans

  Pixum fotobog med premiumpapir glans

  Kraftigt kvalitetspapir (200 g/m²) med flot højglansoptik. Højglansoverfladen sørger ikke blot for glans, men beskytter samtidigt papiret mod fugt og fedtede fingre. Papiret egner sig rigtigt godt til præsentationer i en butik eller virksomhed, hvor fotobogen bladres i mange gange. Premiumpapir glans fås til 5 forskellige fotobogsstørrelser. Vælg mellem soft- og hardcover. Premiumpapir glans er FSC-certificeret*.

  Til højglans premiumpapir
 • Lukuspapir ekstramat

  Pixum fotobog med luksuspapir ekstramat

  Det fine 160 g/m² luksuspapir ekstramat er kendetegnet ved en yderst flot og særligt mærkbar overflade. Papiret er fri for refleksioner og spejlinger, hvorfor det egner sig særligt til begivenheder, som du gerne vil fastholde i de flotteste rammer. Det ekstramatte luksuspapir fås ved 7 forskelliger fotobogsstørrelser med matteret hardcover. Det ekstramatte luksuspapir er FSC-certificeret*.

  Til det ekstramatte luksuspapir
 • Fotopapir mat

  Pixum fotobog med fotopapir mat

  Vores matte fotopapir fås i kombination med den flotte layflat-indbinding, som eliminerer overgangen mellem siderne i din fotobog, hvorfor den er særligt velegnet til panoramafotos. Ved layflat-indbindingen lægges det matte fotopapir altid dobbelt, så siderne når op på en imponerende grammatur: 360 g/m² (2×180 g/m²). Takket være fremkaldelsesmetoden er det matte fotopapir utroligt naturtro i farvegengivelsen og dertil farvestrålende.

  Det matte fotopapir fås ved 5 fotobogsstørrelser, og kan på grund af layflat-indbindingen kun leveres med hardcover.

  Til fotopapir mat
 • Fotopapir glans

  Pixum fotobog med fotopapir glans

  Flot fotopapir i højglansoptik, der giver fotobogens sider samme virkning, som du kender fra klassiske fotofremkaldelser. Den høje farvebrillans kombineret med den ultraflade layflat-indbinding og det stabile hardcover en fotobog, som frem for alt er velegnet, hvis du har mange flotte panoramabilleder, som du så kan trække hen over en dobbeltside. Dette er også en af grundene til, at næsten alle fotobøger i tværformat tilbydes med special- og højglanslakker.

  Til fotopapir glans
 • Fotopapir ekstramat

  Pixum fotobog med fotopapir ekstramat

  Lav en Pixum fotobog på højkvalitativt ekstramat fotopapir, og lad dig overbevise af den særligt fløjlsagtige haptik. Bogen fremkaldes på 328 g/m² (2× 164 g/m²) fotopapir, hvorefter hver enkelte side får en særlig speciallak, der giver siderne den flotte ekstramatte udførelse. Pixum fotobøger med mat fotopapir fås udelukkende med et matteret hardcoveromslag.

  Til fotopapir ekstramat
* Vores premiumpapir- og luksuspapirvarianter i kombination med hard- og softcover såvel som hæfteindbindingen er FSC-certificerede. Disse papirvarianter stammer fra ansvarligt skovbrug, og understøtter hermed en bæredygtig og miljøvenlig udnyttelse af de naturlige ressourcer. Du kan finde mere information vedrørende vores FSC-certificering her.