Offentliggør din Pixum fotobog

Del dine minder ikke bare med familie og venner, men også med andre fotobogsentusiaster online.
Udfyld formularen her

Pixum fotobog eksemplarer

Hos Pixum er vi i gang med at opbygge et bibliotek med fantastiske fotobøger som kan bruges til inspiration til din næste fotobog. Vi ønsker derfor at have lov til at udgive dine flotte fotobøger og dele dem med alle andre fotobogs entusiaster.

Som tak for at må offentliggøre din fotobog modtager du en rabatkode på 500 kr.!

For at deltage skal du blot udfylde nedenstående formular, så tager vi kontakt til dig. Når din fotobog bliver offentliggjort fremsender vi en rabatkode på 500 kr. til dig! Du skal selvfølgelig være mere end velkommen til at invitere venner og familie til at offentlig gøre deres bøger.

Hvis du ikke har lavet en fotobog

  • 1: Lav din fotobog
  • 2: Bestil din fotobog
  • 3: Udfyld formularen nedenfor (inkl. ordre nummer*)
  • 4: Vi tager kontakt til dig med og til når din fotobog er online sender vi dig et gavekort på 500 kr!

Har du allerede bestilt en fotobog indenfor 12 uger

OBS: Vi har kun adgang til din fotobog indenfor 12 uger efter bestilling, herefter bliver den slettet fra systemet og kan ikke længere offentliggøres.
  • 1: Udfyld nedenstående formular (inkl. ordre nummer*)
  • 2: Vi tager kontakt til dig med og til når din fotobog er online sender vi dig et gavekort på 500 kr!

*Dit ordre nummer (8 cifre langt) kan du finde i din ordre bekræftelses email fra din bestilling

Vi glæder os til at se dine fotobøger!

*Obligatorisk

Mange tak!

Vi har modtaget dine informationer og vender tilbage til dig hurtigst muligt. Du skulle gerne modtage mere information fra os indenfor de næste 5 arbejds dage.

Lav din egen Pixum fotobog og offentliggør den i vores online bibliotek

Genbestilling af din Pixum fotobog
Du vil gerne have et ekstra eksemplar af din Pixum fotobog? Det er ikke noget problem - vi gemmer dine fotobogsbestillinger i op til 12 uger fra ordremodtagelsen.
Genbestil fotobøger
Deltagerbetingelser
Alle indsendte fotobøger må udelukkende benyttes gratis af Pixum - Diginet GmbH & Co. KG (efterfølgende Pixum) til redaktionel omtale og inden for rammerne af Pixum fotobogsbiblioteket. Til denne omtale og brug giver den enkelte kunde Pixum vederlagsfrit de tidsmæssige og indholdsmæssige ubeskrænkede rettigheder, også ret til overdragelse eller videregivelse af brugsret overfor tredjemand, inklusive ret til ændring og bearbejdning af værket. Pixum er særligt berettiget til tryk og anden mangfoldiggørelse af de indsendte billeder til udstillingsformål. Disse tryk forbliver Pixum's ejendom, Pixum kan frit råde over brugen af disse tryk. Hver kunde bekræfter, at han er rettighedsindehaver til det indsendte billedmateriale, at han har den fulde ret til brugen af materialet og at materialet ikke er i strid med tredjemands rettigheder. Hvis en eller flere personer er afbilledet bekræfter han at deres rettigheder til egen afbildning ikke overtrædes og at disse personer er indforstået med en evt. offentliggørelse af billedet i kommerciel øjemed. En sådan bekræftelse kan evt også i tvivlstilfælde blive forlangt skriftligt. Hvis tredjeperson skulle melde sig vedrørende overtrædelse af dennes rettigheder til tekst og billedmateriale, så træder indsenderen ved evt. sagsanlæg og sagsomkostninger i stedet for Pixum. Vi beder alle kunder være indforstået med at ikke alle fotobøger vil blive offentliggjort. Pixum forbeholder rettighederne til at afvise bøger.