Del din Pixum fotobog online

Inspirér andre kunder, og få en rabatkode på 500 kr. til Pixum som tak!
Del din fotobog nu!

Pixum fotobog - kundeeksempler

Vi ønsker at opbygge et stort fotobogsbibliotek til inspiration for andre kunder. Derfor håber vi, at du vil dele din seneste eller kommende Pixum fotobog med andre kunder her på hjemmesiden.

Må vi offentliggøre din fotobog, modtager du en rabatkode på 500 kr. som tak!

Udfyld blot nedenstående formular, hvis vi må offentliggøre din Pixum fotobog. Herefter vil vi tage kontakt til dig for at få bekræftet, at du ønsker fotobogen offentliggjort. Når fotobogen er blevet offentliggjort, sender vi dig en rabatkode på 500 kr.


Har du endnu ikke lavet en fotobog?

  • 1: Lav en Pixum fotobog - lad dig evt. inspirere af kundeeksemplerne i vores fotobogsbibliotek
  • 2: Bestil din fotobog
  • 3: Udfyld formularen nedenfor (inkl. ordrenummer*)
  • 4: Vi tager kontakt til dig, og når din fotobog er online, sender vi dig et gavekort på 500 kr.!

Har du bestilt en fotobog indenfor 12 uger?

Vær opmærksom på, at vi har kun adgang til din fotobog i op til 12 uger efter bestilling, hvorefter den bliver slettet fra systemet, og ikke længere kan offentliggøres.
  • 1: Udfyld nedenstående formular (inkl. ordrenummer*)
  • 2: Vi tager kontakt til dig, og når din fotobog er online, sender vi dig et gavekort på 500 kr.!

Vi glæder os til at se dine fotobøger!


*Dit ordrenummer (8 cifre langt) kan du finde i den ordrebekræftelse, som du modtog per e-mail umiddelbart efter afgivelsen af din bestilling.

*Obligatorisk

Mange tak!

Vi har modtaget dine informationer og vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Lav din egen Pixum fotobog og offentliggør den i vores online bibliotek

Genbestilling af din Pixum fotobog
Du vil gerne have et ekstra eksemplar af din Pixum fotobog? Det er ikke noget problem - vi gemmer dine fotobogsbestillinger i op til 12 uger fra ordremodtagelsen.
Genbestil fotobøger
Betingelser
Alle indsendte fotobøger må udelukkende benyttes gratis af Pixum - Diginet GmbH & Co. KG (efterfølgende Pixum) til redaktionel omtale, og inden for rammerne af Pixum fotobogsbiblioteket. Ved offentliggørelsen af sin fotobog, giver kunden Pixum vederlagsfrit uindskrænkede rettigheder. Pixum har ydermere ret til at ændre samt bearbejde indsendte fotobøger, at overdrage eller videregive disse til tredjemand samt at trykke og gengive disse til udstillingsformål. Ved at indsende formularen på denne side, bekræfter kunden, at han/hun er rettighedsindehaver af det indsendte billedmateriale, at han/hun har den fulde ret til brugen af materialet, og at materialet ikke er i strid med tredjemands rettigheder (alle afbildede personer skal have bekræftet, at deres rettigheder ikke overtrædes, og at en offentliggørelse af materialet accepteres). En sådan bekræftelse kan i tvivlstilfælde også forlanges skriftligt forelagt. Skulle en tredjeperson melde sig vedrørende krænkelse af dennes rettigheder, så træder kunden, der har indsendt materialet, i stedet for Pixum. Pixum forbeholder sig desuden rettigheden til at afvise fotobøger.