Pixum fotobog


Kendt fra TV-reklamerne
• Bedste billedkvalitet
Kompetent service
• Gratis software download

Din fotobog mini (tværformat) fra 75,00 kr.
Øvrige formater ifølge prisliste.

Lav din fotobog online eller med vores software:

Gratis DownloadPixum fotounivers software

Bedst i test

Topkvalitet

  • Højkvalitative materialer
  • Fantastisk flotte farver
  • Løbende kvalitetskontrol

 

Hurtig levering

Din bestilling bliver leveret hurtigt og sikkert af vores partner PostNord.

PostDanmark

Sikker betaling (SSL)

  • Kreditkort (Visa/MasterCard/AmEx)
  • Dankort

Leveringstid

Pixum fotobogsformat Produktionstid Forsendelse
hardcover 5 hverdage 2 til 4 hverdage
softcover 5 hverdage 2 til 4 hverdage
lærredsindbinding 3 til 5 hverdage 2 til 4 hverdage
hæfte 3 til 5 hverdage 2 til 4 hverdage
Pixum fotobog XL og XXL 5 til 7 hverdage 2 til 4 hverdage

Du kan betale på mange forskellige måder:

Betalingsmåde Shop Pixum fotobog Info
Dankort JA JA Betaling med Dankort eller andet betalings- eller kreditkort, hvor du indtaster kortnummer, udløbsdato og kortets tre kontrolcifre, anses for at være en sikker betalingsmetode.
VISA JA JA Betaling med Dankort eller andet betalings- eller kreditkort, hvor du indtaster kortnummer, udløbsdato og kortets tre kontrolcifre, anses for at være en sikker betalingsmetode.
Mastercard JA JA Betaling med Dankort eller andet betalings- eller kreditkort, hvor du indtaster kortnummer, udløbsdato og kortets tre kontrolcifre, anses for at være en sikker betalingsmetode.
Amex JA NEJ
(planlagt)
Betaling med Dankort eller andet betalings- eller kreditkort, hvor du indtaster kortnummer, udløbsdato og kortets fire kontrolcifre, anses for at være en sikker betalingsmetode.Pixum benytter en 128-bit kryptering til alt trafik som er den højeste form for beskyttelse der er på markedet i dag. Dette betyder at du som forbruger kan være sikker på at kommunikationen mellem din browser og Pixums webserver er privat og sikker.


Pixum fotobog mini (tværformat)

Overblik over alle formaterPixum fotobog mini (tværformat), Hæfte, 26 Sider

Pixum fotobog mini (tværformat), Hæfte, 34 Sider

Pixum fotobog mini (tværformat), Hæfte, 42 Sider

Pixum fotobog mini (tværformat), Hæfte, 50 Sider

Pixum fotobog mini (tværformat), Hæfte, 58 Sider

Pixum fotobog mini (tværformat), Hæfte, 66 Sider

Pixum fotobog mini (tværformat), Hæfte, 74 Sider

Priser75,00 kr.

95,00 kr.

115,00 kr.

135,00 kr.

155,00 kr.

175,00 kr.

195,00 kr.
Pixum fotobog mini (tværformat)

Pixum fotobog i mini format er med sin størrelse på ca. 15 x 11 cm er en klassiker inden for fotobøger. En fotobog er ideel til at samle ens skønneste øjeblikke som ens, feriebilleder, bryllupsbilleder eller billederne af sine børns opvækst. Lav din Pixum fotobog i den gratis fotobog software. Fotobogen kan indeholde op til 74 antal sider, så er er rigeligt med plads til alle dine billeder. Fotobogen kan man bestille med softcover indbinding og med premium papir. Pixum fotobogen er i A6 format og koster fra 75 kr og kan bestilles online. Pixum er en af de førende uafhængige udbydere af online fototjenester i Europa med over 2 millioner tilfredse kunder. Pixum har opnået topplaceringer i over 60 forbrugertests og uafhængige tests i forskellige europæiske fagtidsskrifter. Pixum tilbyder udover Pixum fotobøgerne mange forskellige produkter som professionel fremkaldelse af digitale billeder på papir og plakater, fotogaver som fotokrus, puslespil, T-shirts, m.m. Derudover også print af fotokalendere og individuelle indbydelses- og takkekort. Pixum er tilgængelig på dansk, tysk, engelsk, fransk, hollandsk, italiensk, portugisisk og spansk og leverer til kunder i hele Europa.

* Rabatkoden er gyldig på alle Pixum fotobøger v. køb for min. 150 kr. Gyldig til og med d. 31.10.2020. Ekskl. forsendelsesomkostninger. Forsendelsesomkostningerne fremgår af vores prisliste. Rabatkoden gælder kun for nye kunder, og kan kun indløses én gang pr. kunde og leveringsadresse. Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatter/kampagner. Efterfølgende modregning i løbende eller allerede afviklede bestillinger er ikke mulig.