Få 75 kr. rabat på din Pixum fotobog
Få 75 kr. rabat på din Pixum fotobog
 • Kæmpe udvalg af formater & størrelser
 • Uendelige designmuligheder
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Testvindende topkvalitet
Din rabatkode*:
FOTOBOG-75-DK

Lav en fotobog i ægte testvinder kvalitet hos Pixum

Når man laver en fotobog hos Pixum, så har man utrolig mange muligheder for at lave den lige så individuel som man ønsker. Hvis man laver fotobogen i den gratis software, som man kan downloade til sin PC eller Mac, så er der nærmest ingen grænser for design mulighederne. Man kan tilføje alle sine bedste billeder og man kan tilføje ClipArt og tekst. Derudover kan man vælge flere forskellige layouts og farver. Det er nemt at komme i gang og hvis man har brug for hjælp, så er fotobog assistenten i softwaren samt kundeservicen klar til at hjælpe.

Pixum tilbyder 5 forskellige fotobog formater. Man kan lave ens fotobog i størrelser fra 15x11 cm til 42x30 cm. Derudover kan man vælge imellem 6 forskellige indbindinger, alt efter hvilket format man vælger. Man kan også vælge imellem forskellige papirvarianter, såsom premium papir, fotopapir silkemat, fotopapir glans og højglansforældet premium papir. Sidst men ikke mindst kan man også vælge om man ønsker ekstra sider, udover de 26 standart sider.

Lav en fotobog og glæd dig selv eller dine omgivelser

Hvis man leder efter en personlig gave til en man holder af, så kan man ikke komme uden om fotobogen. Det er der flere grunde til, for det første tager det lidt tid at udvælge og sammensætte et tema til fotobogen, der er derved lagt tanker bag fotobogen, som uden tvivl vil glæde modtageren. Derudover er fotobogen også et minde som modtageren vil gemme og passe på mange år fremover. En fotobog er den perfekte måde, hvorpå man kan fastholde alle sine skønneste minder.

Det er ikke kun muligt at lave fotobøger i softwaren, man kan også lave enkelte fotobøger online i ens webbrowser. Derudover kan man også lave sin fotobøger med den gratis innovative Pixum applikation, som man kan downloade til enten sin Apple eller Android. Derved kan man også nemt og hurtigt lave en fotobog, med alle sine bedste billeder, som man har taget med sine mobile enheder.

Flere interessante temaer

Vejen til din Pixum fotobog

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav din personlige Pixum fotobog direkte på vores hjemmeside.

  • Enkelt valg:

   Fast sidetal (minimum 26 sider), mulighed for tilvalg af ekstra sider i form af sidepakker (en sidepakke består altid af 4 sider ekstra). Layouts med op til 4 fotos pr. side, mange tilgængelige baggrundsfarver.

  • Vores anbefaling:

   Når du hurtigt vil lave en fotobog uden download og installation af Pixum fotounivers softwaren.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
  Populær blandt vores kunder

  Pixum fotounivers software

  • Grænseløst design:

   Et stort udvalg af formater, papirtyper, baggrunde og cliparts. Design også dine egne fotokort, kalendere, fotogaver eller vægbilleder.

  • Nye funktioner:

   Indsæt en videosekvens med QR-kode. Med en QR-kodescanner kan videoen i den færdige fotobog afspilles på en mobil enhed.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt og avanceret design af dine Pixum fotobøger.

  fåes også til
  OS X og Linux

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app

  • Komfortabelt design:

   Anvend og upload dine fotos direkte fra din mobile enhed, og bearbejd dem i appen.

  • Udvalget:

   Design let og bekvemt din Pixum fotobog i enten kvadratisk format, tværformat eller højformat.

  • Vores anbefaling:

   Velegnet til design af fotobøger med dine fotos fra din smartphone eller tablet.

Det synes vores kunder om Pixum fotobog