Find det passende cover
Find det passende cover

Design dit helt personlige mobilcover hutigt og let i onlinedesigeren fra Pixum!

Lav her

Mobilcover med foto: Sådan vælger du dit billede

Fotoet er blikfanget på dit Pixum mobilcover. Det giver din daglige følgesvend et personligt design, og gør den til et trendy, elsket eller stilfuldt accessoire. Find tips om, hvordan du finder det perfekte billede til dit personlige mobilcover.

Pixum mobilcover-tips

Fra valg af tekst og motiv til rengøring af coveret - i tipsene til Pixum mobilcoverne lærer du alt, hvad der er værd at vide om design og vedligehold af vores covers.

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Jagten efter det passende motiv

Du kan ikke få nok af dine børn, Kan se på dine kæledyr i timevis og nyde hvert øjeblik med din partner? Du har helt sikkert af netop denne grund en masse flotte billeder af de mennesker, situationer og genstande, Der kan komme på tale som motiv.

Har du ikke lige "motivet", så kan du indsnævre udvalget af dine billeder med følgende betragtninger:

  • Hvilken grundstemning passer bedst til dig? Hvilket humør? Glad, rolig eller mere legesyg? Begræns billedvalget til dine favoritter.
  • Må billedet kunne ses af enhver? Når du lægger mobilen på bordet eller reolen kan enhver der kommer forbi se dit motiv. Vær opmærksom på dette ved udformningen.
  • Saml dine flotteste billeder til mobilcoveret fra forskellige livsafsnit. Sortér runde for runde et billede fra, idet du fastlægger en prioritetsrækkefølge.

Når du er kommet ned på et overskueligt antal mulige motiver, afgør andre faktorer, om dette også virkeligt egner sig til tryk:

  • Brug billeder med høj opløsning, ellers er der ikke garanti for et fremragende trykresultat.
  • Et mobilcover har brug for et billede i det rigtige format og udretning - alt efter hvilket cover du vælger. Mens et downflip-cover såvel som et sideflip-cover har god plads til storformat panoramabilleder eller et billede på hver side, så byder sig Pixum silikone-coveret fortrinsvist til et højformatsbillede med et centralt motiv, som fx din hund, et babyfoto eller lignende.

Det synes vores kunder om vores mobilcovers
Sæt det perfekte foto rigtigt i scene

Et Pixum mobilcover med billedmotiv eller et eget foto er helt unikt, når motivet vises i det bedste lys. Følgende tips anbefales derfor ved design af coveret:

  • Udnyt pladsen - det centrale tema (et par billeder / din favoritpersons øjne / nylige feriemuslinger / din smukke guitar osv.) skal placeres så det er tydeligt synligt.
  • Tekster og datoer er bedst placeret på en fri fotooverflade eller et sted på billedet med meget få baggrunds- og motivdetaljer.
  • Vigtigt: Lad være med at fylde coveret op med alt for mange billeder. EEt billede er normalt nok til at gøre et simpelt cover til et rigtigt blikfang, mens for mange billeder mere vil skabe uro.

Andre bestillingsmuligheder

Pixum mobilcover-app

Lav dit personlige mobilcover direkte i vores mobilcover-app med billederne fra din iPhone eller iPad.