Find det passende cover
Find det passende cover

Design dit helt personlige mobilcover hutigt og let i onlinedesigeren fra Pixum!

Lav her

Lav dit eget silikone-mobilcover: Fordelene ved silikone-coveret fra Pixum

Det er en barneleg at designe et Pixum mobilcover - udvælgelsen af den rigtige covervariant er oftest mere vanskelig. Så her er et lille overblik over Silikone-coveret sammenlignet med de øvrige varianterer for at gøre det lettere for dig at træffe dit valg.

Pixum mobilcover-tips

Fra valg af tekst og motiv til rengøring af coveret - i tipsene til Pixum mobilcoverne lærer du alt, hvad der er værd at vide om design og vedligehold af vores covers.

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Personlighed & beskyttelse til en fair pris: silikone-coveret fra Pixum

Silikone-coveret fås til alle telefonmodeller i en hvid og en gennemsigtig version. Til smartphones fra Sony, Huawei, Apple og Samsung er også en mat sort version er tilgængelig.

Coveret består af et på bagsiden betrykbar silikone-cover, der tilpasser sig den respektive smartphone perfekt og samtidig har udskæringer til kamera, alle porte og betjeningselementer. Sådan kan du fx fortsætte med at bruge kameraet eller justere lydstyrken.

Selvfølgelig er et mobilcover ikke kun en æstetisk, men også og frem for alt et praktisk følgesvend. Det elastiske materiale sikrer, at din mobiltelefon er beskyttet mod stød og ridser - uden at ændre ved haptiken.

Men de æstetiske fordele er fremtrædende: du har mulighed for at få trykt dit personlige favoritmotiv eller et inspirerende/motiverende ordsprog eller endda lave en collage af flere forskellige billeder på silikone-coveret. Med de særlige materialeegenskaber er coveret fleksibelt mod stød, bøjning og fald og er således også et rigtigt godt cover for eksempel til børn.

Den kendte Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om vores mobilcovers
Silikone covert sammenlignet med andre covervarianter

Hvilket mobilcover som er det rigtige, afhænger altid af dine personlige forventninger og brugsvaner. Den ene behandler sin smartphone meget forsigtigt, mens andre tager den med til klatring, på vandreture, spiller fodbold og meget mere. Hvis din smartphone regelmæssigt er udsat for potentielle fald eller stød, så er du bedst tjent med et sideflip- eller et downflip-cover: Her beskyttes nemlig også displayet.

Silikonecoveret er perfekt til dem, der ønsker at beskytte deres smartphone mod overfladiske skadet eller blot tilføje et brugerdefineret tema uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Et alternativ, hvor motivet også trykkes på kanten, er fx. et toughcase-cover.

Andre bestillingsmuligheder

Pixum mobilcover-app

Lav dit personlige mobilcover direkte i vores mobilcover-app med billederne fra din iPhone eller iPad.