Find det passende cover

Design dit helt personlige mobilcover hutigt og let i onlinedesigeren fra Pixum!

Lav her

Bestil personlige mobilcovers online - legende let hos Pixum

Din mobiltelefon har du nok som regel ved din side - i toget, på arbejde, i ferien eller derhjemme på sofaen. Hvorfor så ikke sætte dit eget præg på den, og samtidigt give mobilen den allerbedste beskyttelse mod fald og ridser? Pixums mobilcovers fås i mange forskellige varianter, og til de fleste gængse smartphones - individuelt tilpasset dine behov.

Pixum mobilcover-tips

Fra valg af tekst og motiv til rengøring af coveret - i tipsene til Pixum mobilcoverne lærer du alt, hvad der er værd at vide om design og vedligehold af vores covers.

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Den kendte Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om mobilcoverne
Mobilcover med din egen collage

Aldrig mere vælge hvilket af dine favoritmotiver du vil have - lav dit pesonlige mobilcover med alle dine yndlingsbiller i en flot collage!

Pixum mobilcoveridéer

Om chokolade, vovsen eller dine bedste venner - find inspiration til dit helt eget mobilcover med enestående motiver og baggrunde!

Pixum mobilcovers: det bedste accessoire til din smartphone

Når du er tilfreds med dit design, skal du blot lægge produktet i indkøbsvognen og så gå til kassen og gennemføre bestillingen.

Du kan betale med kreditkort (visa og mastercard) og også med dankort). Dit mobilcover produceres i bedste kvalitet så snart bestillingen er modtaget, og sendes sikkert pakket til den angivne leveringsadresse. Hvis du har spørgsmål, er vores venlige Pixum kundeservice parat til at besvare dine spørgsmål, eller til at hjælpe dig videre.

Andre bestillingsmuligheder