Find det passende cover

Design dit helt personlige mobilcover hutigt og let i onlinedesigeren fra Pixum!

Lav her

Bestil personlige mobilcovers online - legende let hos Pixum

Din mobiltelefon har du nok som regel ved din side - i toget, på arbejde, i ferien eller derhjemme på sofaen. Hvorfor så ikke sætte dit eget præg på den, og samtidigt give mobilen den allerbedste beskyttelse mod fald og ridser? Pixums mobilcovers fås i mange forskellige varianter, og til de fleste gængse smartphones - individuelt tilpasset dine behov.

Pixum mobilcover-tips

Fra valg af tekst og motiv til rengøring af coveret - i tipsene til Pixum mobilcoverne lærer du alt, hvad der er værd at vide om design og vedligehold af vores covers.

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Design og bestil dine kreative mobilcovers online

Der er flere måder at tilpasse designet af dit personlige telefoncover på. Den første starter direkte på Pixums hjemmeside med onlinedesigneren: vælg det ønskede cover, vælg en farve eller et materiale, og klik derefter på "Lav her". Alternativt kan du også bruge Pixum mobilcover app'en til at bestille. Her finder du direkte det passende cover til din smartphone, som du også kan designe ved at trykke på "Lav nu".

Nu åbner der sig et editorvindue hvor du kan foretage forskellige justeringer. Dette inkluderer f.eks. indsættelse af nye billeder: Som standard indeholder layoutet et foto i højformat, men du kan også manuelt oprette collager fra flere fotos eller rotere billedretningen til tværformat. Du har også adgang til dine uploadede billeder i dit "Mit Pixum-område" og i dine album eller fotos fra andre mobilenheder, som du har uploaded i skyen.

Også muligt er tilføjelsen af en QR-kode eller tekstboks. På denne måde kan du pryde dit mobilcover med et citat, der passer til det valgte billede eller et motivationsslogan.

Den kendte Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om mobilcoverne
Mobilcover med din egen collage

Aldrig mere vælge hvilket af dine favoritmotiver du vil have - lav dit pesonlige mobilcover med alle dine yndlingsbiller i en flot collage!

Pixum mobilcoveridéer

Om chokolade, vovsen eller dine bedste venner - find inspiration til dit helt eget mobilcover med enestående motiver og baggrunde!

Pixum mobilcovers: det bedste accessoire til din smartphone

Når du er tilfreds med dit design, skal du blot lægge produktet i indkøbsvognen og så gå til kassen og gennemføre bestillingen.

Du kan betale med kreditkort (visa og mastercard) og også med dankort). Dit mobilcover produceres i bedste kvalitet så snart bestillingen er modtaget, og sendes sikkert pakket til den angivne leveringsadresse. Hvis du har spørgsmål, er vores venlige Pixum kundeservice parat til at besvare dine spørgsmål, eller til at hjælpe dig videre.

Andre bestillingsmuligheder

Pixum mobilcover-app

Lav dit personlige mobilcover direkte i vores mobilcover-app med billederne fra din iPhone eller iPad.