Toughcase-cover til Samsung Galaxy S8

Dit mobilcover til Samsung Galaxy S8:

Der opstod desværre en fejl ved produktkonfigurationen. Forsøg venligst igen senere.

Disse mobilcovers kunne også interessere dig

*inkl. moms, ekskl. porto

Toughcase mobilcoveret: Stylish design eller optimal beskyttelse? Hvorfor ikke begge dele?

Kombinationen af sikkerhed og design til hverdagen og outdoor-aktive.

Også for din daglige følgesvend - mobiltelefonen, er et praktisk mobilcover meget vigtigt. Hvem vil gerne ubeskyttet udsætte sin smartphone for fald, ridser eller vædsker? At de fleste mobilcovers ikke altid har de pæneste design er ikke nogen hemmelighed, men det problem har vi løsningen på!

Toughcase-coveret fra Pixum lader sig ikke ryste

Med et toughcase-cover som du selv designer fra Pixum har du mulighed for at få det hele: den bedst mulige beskyttelse og et design der lige er dig. Yderst har toughcase-coveret en hård skal af ridsefrit og stødabsorberende materiale, og indeni en kerne af mørk silikone, som også holder til de helt store rystelser. Toughcase-coveret giver dig den bedst mulige beskyttelse ved extreme påvirkninger og overbeviser med sit tidløse design. Modelspecifikke udskæringer sikrer dig fuld funktionalitet alle elemente som fx. kamera, mikrofonen eller ladekablet.

Et smartphonecover efter din smag

Pixum giver dig mulighed for at købe et mobilcover, der ikke bare beskytter din mobil perfekt, men samtidigt også et cover som du designer selv. Toughcase-coveret er ideelt til alle udendørsfans, extremsportsudøvere eller actionfreaks, for det sikrer dig:

 • Beskyttelse mod materialeskader ved fx. fald eller extreme rystelser
 • Beskyttelse mod ridser og buler
 • Et brillant farvetryk, som er modstandsdygtig over for ridser og stød

Samsung Galaxy S8: Grænseløs frihed i smart design

Elegantes design, Infinity display uden kant og en processor, der slår sine forgængere med flere længder: Samsung Galaxy S8 begejstrer experter og brugere. Ud over et langtidsholdbart batteri har din nye mobiltelefin et hurtigt bag- og frontkamera, fingeraftrykssensor og er såvel modstandsdygtig både mod støv og vand. Et fald i vandet er dermed ikke noget problem - men hvad hvis du taber den ned på fortovet eller lignende, så er din Samsung Galaxy S8 uden et passende mobilcover mindre sikret.

Et rigtigt smartphone-cover giver dig sikkerhed: Med mobilcoverne fra Pixum får din Samsung smartphone ikke bare den perfekte beskyttelse men også en hel personlig islæt. Placer dit yndlingsmotiv med hjælp af Pixum editoren ganske enkelt på coveret, og se hvordan det vil virke på din Samsung Galaxy S8. Sådan beskytter du teknik med individuelt design.

Pixum mobilcovers: 7 varianter til kreativ beskyttelse af din smartphone

Vi har noget for enhver smag: Dine flotteste motiver kan foreviges på seks højkvalitative mobilcovers eller på et sleeve fra Pixum. Ud fra smag og behag kan du vælge mellem.

 • Lukuscover: Ligesom din Samsung Galaxy S8 udmærker dette cover ved et rammeløst design. Luksuscoveret bliver trykt udover kanten, uden at der opstår billedkanter ved den brillante 8-farve trykprocess.
 • Downflip-cover: Dette mobilcover indhyller din Samsung Galaxy S8 i et flot kunstlæder, der både beskytter telefonen men samtidigt også displayet hele vejen rundt. Takket være den magnetiske lukning er coveret let at åbne og lukke og strukturen sikrer, at telefonen ikke så let glider ud af din hånd.
 • Sideflip-cover: Bring dit yndlingsmotiv til sin fortjente glans på det hvide kunstlædercovers overflade! Ligesom ved downflip-coveret sørger magnetlukningen for en god beskyttelse hele vejen rundt om din Galaxy S8. I Etuiets inderside befinder der sig 3 pladser til fx dankort, sygesikringskort eller kontanter.
 • Silikone-cover: Fedtede fingre? takket være det fleksible og bøjelige silikone ligger din Samsung Galaxy S8 med dette cover helt fast i hånden - uden at virke tungere eller større. Smart indpakket modstår din smartphone med dette mobilcover rystelser eller fald men også ridser på materialet med bravour.
 • Hardcase-cover: I modsætning til det bløde silikone-materiale optimerer dette mobilcover beskyttelsen mod materialeridser med en hård kunststofskal. Coveret monteres let og med kun ganske få greb kan du skifte coveret med et andet, hvis du pludselig skulle være mere til et andet motiv. Takket være det afrundede design forbliver displayet på din mobil fri og kan benyttes over hele overfladen.
 • Toughcase-cover: Sikkert er sikker - gå efter den dobbelte beskyttelse som toughcase-coveret byder. Her kombineres fordele ved den hårde yderskal ovenpå det tætliggende indencover, dette giver din Samsung Galaxy S8 en optimal beskyttelse og en perfekt støddæmper til dine mobile følgesvend.
 • Sleevecover: Takket være det behagelige kunstlæder smyger dette cover sig om din Samsung Galaxy S8 og beskytter din telefon hele vejen rundt mod stød og ridser. Dit yndlingsmotiv trykkes på forsiden.

Et yndlingsmotiv for dine kære?

Skønne billeder med familie og venner eller med jeres kæledyr deler man gerne på sociale medier. Men hvorfor ikke også på den mest dagligdags ting, som du altid har med dig? Med et individuelt designet Pixum foto-mobilcover, kan du ikke bare placere billeder enkeltvis, men også lave collager fra fx fælles ferier-, koncerter- t eller stadionebesøg. Dermed har du en helt personlig gave, der genopfrisker de dejligste øjeblikke du og gavens modtager har haft sammen.

Find kreative idéer til dit cover

Den kendte Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om vores mobilcovers
Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Vores anbefaling:

   Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
  Populær blandt vores kunder

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige designmuligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum App

  • Nemt design:

   Upload dine fotos direkte fra din mobiltelefon til appen.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, uanset hvor du befinder dig.

  fåes også til
  Android