Sideflip-cover til Samsung Galaxy S8

Dit mobilcover til Samsung Galaxy S8:

Der opstod desværre en fejl ved produktkonfigurationen. Forsøg venligst igen senere.

Disse mobilcovers kunne også interessere dig

*inkl. moms, ekskl. porto

Beskyt displayet med et sideflip-cover fra Pixum

Coveret af højkvalitativt kunstlæder og med praktiske lommer til kreditkort m.m. åbnes til siden. Derudover kan displays beskyttes med en ekstra folie eller med specielt glas, til beskyttelse mod ridser. Hvad er den rigtigte beskyttelse til din smartphone?

Skøn optik og samtidigt praktisk i hverdagen

Et sideflip mobilcover fra Pixum giver dig den perfekte symbiose af et robust mobilcover i flot læderoptik og samtidig god beskyttels af displayet. Din smartphone, er beskyttet både på forsiden og på bagsiden. Coveret lukkes på siden med en praktisk magnetlukning og har på indersiden yderligt plads til kreditkort, visitkort m.m. Magnetlukningen går ikke op af sig selv mens mobilen ligger i tasken, men åbnes let med en fingerbevægelse. Det gør sideflip-coveret til en fremragende beskyttelse af mobilen, især ved de helt store display, som fx. ved det store 5,1 tommes full-HD-display ved Samsung Galaxy S6. Der er udskæringer til alle kameraer og porte, så du stadigvæk kan benytte kameraet eller høretelefonudgangen.

God plads til dine egne idéer

Hos Pixum vælger du ikke bare ét blandt utallige design. Nej, du designer dit mobilcover helt selv, som du vil have det! Og sideflip-coveret byder du dobbelt så meget plads til dine billeder end andre covers. Dit ønskemotiv trykkes på både for- og bagsiden og kan dermed ses, uanset hvordan din smartphone ligger. Gennem den højkvalitative trykproces giver Pixum dine billeder en usædvanlig farvebrillans og skarphed. I editoren har du mulighed for at afprøve utallige designmuligheder, ind til at du har fundet dit perfekte mobilcover.

Samsung Galaxy S8: Grænseløs frihed i smart design

Elegantes design, Infinity display uden kant og en processor, der slår sine forgængere med flere længder: Samsung Galaxy S8 begejstrer experter og brugere. Ud over et langtidsholdbart batteri har din nye mobiltelefin et hurtigt bag- og frontkamera, fingeraftrykssensor og er såvel modstandsdygtig både mod støv og vand. Et fald i vandet er dermed ikke noget problem - men hvad hvis du taber den ned på fortovet eller lignende, så er din Samsung Galaxy S8 uden et passende mobilcover mindre sikret.

Et rigtigt smartphone-cover giver dig sikkerhed: Med mobilcoverne fra Pixum får din Samsung smartphone ikke bare den perfekte beskyttelse men også en hel personlig islæt. Placer dit yndlingsmotiv med hjælp af Pixum editoren ganske enkelt på coveret, og se hvordan det vil virke på din Samsung Galaxy S8. Sådan beskytter du teknik med individuelt design.

Pixum mobilcovers: 7 varianter til kreativ beskyttelse af din smartphone

Vi har noget for enhver smag: Dine flotteste motiver kan foreviges på seks højkvalitative mobilcovers eller på et sleeve fra Pixum. Ud fra smag og behag kan du vælge mellem.

 • Lukuscover: Ligesom din Samsung Galaxy S8 udmærker dette cover ved et rammeløst design. Luksuscoveret bliver trykt udover kanten, uden at der opstår billedkanter ved den brillante 8-farve trykprocess.
 • Downflip-cover: Dette mobilcover indhyller din Samsung Galaxy S8 i et flot kunstlæder, der både beskytter telefonen men samtidigt også displayet hele vejen rundt. Takket være den magnetiske lukning er coveret let at åbne og lukke og strukturen sikrer, at telefonen ikke så let glider ud af din hånd.
 • Sideflip-cover: Bring dit yndlingsmotiv til sin fortjente glans på det hvide kunstlædercovers overflade! Ligesom ved downflip-coveret sørger magnetlukningen for en god beskyttelse hele vejen rundt om din Galaxy S8. I Etuiets inderside befinder der sig 3 pladser til fx dankort, sygesikringskort eller kontanter.
 • Silikone-cover: Fedtede fingre? takket være det fleksible og bøjelige silikone ligger din Samsung Galaxy S8 med dette cover helt fast i hånden - uden at virke tungere eller større. Smart indpakket modstår din smartphone med dette mobilcover rystelser eller fald men også ridser på materialet med bravour.
 • Hardcase-cover: I modsætning til det bløde silikone-materiale optimerer dette mobilcover beskyttelsen mod materialeridser med en hård kunststofskal. Coveret monteres let og med kun ganske få greb kan du skifte coveret med et andet, hvis du pludselig skulle være mere til et andet motiv. Takket være det afrundede design forbliver displayet på din mobil fri og kan benyttes over hele overfladen.
 • Toughcase-cover: Sikkert er sikker - gå efter den dobbelte beskyttelse som toughcase-coveret byder. Her kombineres fordele ved den hårde yderskal ovenpå det tætliggende indencover, dette giver din Samsung Galaxy S8 en optimal beskyttelse og en perfekt støddæmper til dine mobile følgesvend.
 • Sleevecover: Takket være det behagelige kunstlæder smyger dette cover sig om din Samsung Galaxy S8 og beskytter din telefon hele vejen rundt mod stød og ridser. Dit yndlingsmotiv trykkes på forsiden.

Et yndlingsmotiv for dine kære?

Skønne billeder med familie og venner eller med jeres kæledyr deler man gerne på sociale medier. Men hvorfor ikke også på den mest dagligdags ting, som du altid har med dig? Med et individuelt designet Pixum foto-mobilcover, kan du ikke bare placere billeder enkeltvis, men også lave collager fra fx fælles ferier-, koncerter- t eller stadionebesøg. Dermed har du en helt personlig gave, der genopfrisker de dejligste øjeblikke du og gavens modtager har haft sammen.

Find kreative idéer til dit cover

Den kendte Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om vores mobilcovers
Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Vores anbefaling:

   Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
  Populær blandt vores kunder

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige designmuligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum App

  • Nemt design:

   Upload dine fotos direkte fra din mobiltelefon til appen.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, uanset hvor du befinder dig.