Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 22:00
Søndag:                kl. 14:00 - 22:00

Menu
Design dit mobilcover kreativt

Om chokolade, enhjørning eller parbillede - Lav dit helt individuelle Pixum mobilcover!

Jetzt gestalten

Kreative idéer til dit Pixum smartphonecover

Den skønneste chokolade, de dejligste sko eller dit kæledyr - lav dit Pixum smartphonecover med dine yndlingsmotiver. Vores kreative idéer er vist med vores luksuscover. Den enkelte idé kan selvfølgelig også laves med et af de andre covers, som vi tilbyder: Sideflip-cover, hardcase-cover, sleevecover, silikone-cover, downflip-cover eller tough-cover.

Inspiration til kreativt design af dit Pixum smartphonecover

Mobilcover med egen collage

Aldrig mere vælge mellem dine yndlingsmotiver - lav dit individuelle Pixum mobilcover med så mange billeder du vil i en flot fotocollage!

En konstant påmindelse

Opret to premium-covers med et fælles motiv og giv hinanden hver sin halvdel. Sådan kan i ganske let holde kontakten i hverdagen og bliver konstant påmindet om jeres fælles oplevelser.

En sød fristelse

Hvad med noget sødt? Design selv dit Pixum smartphonecover med et foto af en plade chokolade. Det helt rigtige til dig med en sød tand.

Klassikeren til hverdagen

Du er mere til det klassiske, men vil ikke undvære din smartphone i det daglige? Design dit cover med det passende motiv - fx et flot musikinstrument, som du kan glæde dig over hver dag.

Altid i fuldt sving

En solnedgang er vel en af de flotteste fotomotiver, som naturen byder på. Solen danner med glade mennesker i forgrunden en dejlig harmoni og der opstår flotte skyggeeffekter.

Stor badelyst

Har du taget et fantastisk billede fra din seneste badetur på Bahamas? Så forevig øjeblikket på et Pixum mobilcover - Så skal du blot kigge på telefonen for at få minderne til at flyde igen.

Så er der musik i luften

Et Pixum smartphonecover med en stilfuld musikboks, det personlige yndlingsinstrument eller med musikidolet. Helt sikkert et godt valg til musikelskere. Slip din egen kreativitet løs.

Lad coveret funkle

Beskyt og dekorér din smartphone med et Pixum cover. Dit cover funkler og skinner med denne kreative idé. Din smartphone er i fokus hver dag!

Japansk med andre øjne

Vores designtip til temaet "sushi" er ikke kun bemærkelsesværdigt, men også et ægte blikfang. Skyd et flot motiv af din sushi-livret og design dit Pixum smartphonecover med et personligt og eksotisk præg.

Det perfekte par

Vi har til denne designidé udsøgt flotte motiver af sko. Et anderledes blik på den harmoniske tosomhed i naturen.

En dejlig lækkerbisken

Smartphonen er altid ved hånden og giver dig selv i pauserne de nødvendige informationer. Glem dog ikke nydelsen og kast af og til et blik på din livret og glæd dig til næste gang livretten står på menuen.

Stemningsfulde øjeblikke

Det perfekte øjeblik fastholdes på mange fotos. Udnyt dine fotos og nyd dagligt disse særlige øjeblikke på dit personlige Pixum smartphonecover.

Bare store øjeblikke

Du vil gerne altid have dit kæledyr med på dit Pixum smartphonecover, men mangler en kreativ fotoidé? Hvad med et udsnit af øjnene? Herved virker dit kæledyrs øjne som et flot og anderledes blikfang og du vil altid kunne glæde dig over dette usædvanlige motiv.

Skoen trykker garanteret ikke

Kun få ting har en mangfoldighed som sko og det uanset om der er tale om den klassiske eller moderne sko, den farverige eller ensfarvede sko. I de rigtige omgivelser opstår en kunstnerisk virkning, som man gerne vil fastholde på et flot Pixum smartphonecover.

Personlige humørikoner

Hvad med en menneskelig smiley? Lav sjove personlige fotos af din mund, øjne eller lign. og sæt disse motiver flot i fokus på dit Pixum smartphonecover - et smil på læben er sikkert!

En dag på stranden

Elsker du stranden og ønsker altid at have de varme øjeblikke ved din side? Så få designet et holdbart premium-case sæt dine strand-drømme på telefonen.

Andre bestillingsmuligheder

Pixum mobilcover-app

Lav dit personlige mobilcover med billederne fra din iPhone eller iPad direkte i vores mobilcover-app.

Indsend dit eget mobilcover

Design selv personlige og individuelle covers til din smartphone

Du elsker din hund og drømmer stadig om sidste ferie? Pixum tilbyder dig mange muligheder for at beskytte din smartphone med noget ganske personligt. Vi viser dig her nogle idéer til design af dit cover til din mobile enhed og hvilke covermodeller vi tilbyder til din smartphone.

Du finder talrige motiver og idéer til dit personlige Pixum smartphonecover hos os. Selvfølgelig har du selv de skønneste motiver i din egen fotosamling. Et personligt cover med eget foto og individuelt design er velegnet som gave eller blot til dig selv. Blandt de klassiske motiver finder du bla.:

 • Feriemotiver: dejlige solnedgange, templer, dig selv på et surfbræt eller fauna og flora fra sidste ferie
 • Fornøjelse: yndlingskagen, selvlavet sushi eller yndlingsøllen fra det lokale bryggeri
 • Hobbys: foreningsemblemer, dig selv ved dykning, på klatrevæggen, på guitar
 • Familie: børn, hund, kat, mus
 • Din egen kreativitet: dine egne tegninger, dine grafiker eller mønstre

Det passende cover til din smartphone

Du laver allerede selv din personlige kalender, dine personlige playlister eller dit eget fotogalleri? Så er det på tide, at du også laver dit personlige cover til din mobile enhed. Du beskytter ikke blot kun din smartphone mod vind, vejr, stød og ridser, men gør din mobile enhed til et unikat. Hos os finder du følgende covermodeller:

 • Luksuscover
 • Sideflipcover
 • Hardcasecover
 • Silikonecover
 • Downflipcover
 • Toughcasecover
 • Sleevecover

Det enkelte cover overbeviser med sine individuelle egenskaber. De tilbudte covermodeller er egnet til de mest solgte og populære smartphonemodeller som Apple, Samsung, Sony, LG, Huawei, HTC eller Nokia ligesom andre mærker.

Pixum mobilcover tips

Fra helt individuelle covers med navn og tekst hen til valget af motiver og rengøring af coveret - i tipsene til Pixum mobilcoverne lærer du alt hvad du har behov for vedrørende coverne og hvordan de designes.

Vores kundeservice hjælper dig gerne

Har du spørgsmå til vores produkter, så kig forbi vores serviceområde, eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.