Vær kreativ: Lav dit eget mobilcover
Vær kreativ:
Lav dit eget mobilcover

Chokolade, enhjørning eller parbillede? Lav dit personlige Pixum mobilcover med netop det motiv, du ønsker!

Lav et cover

Inspiration til kreativt design af dit Pixum smartphonecover

Sort-hvidt portræt

Giv portrættet af dine kære en særlig grad af elegance: gør det sort-hvidt. "Farver", der passer til ethvert outfit og enhver lejlighed!

Tilføj personlig tekst

Giv dit mobilcover det sidste personlige touch: Tilføj en personlig tekst passende til dit motiv. Du kan tilføje tekst til alle Pixum mobilcovers.

Mobilcover med egen collage

Aldrig mere skal du vælge mellem dine yndlingsmotiver - lav dit personlige Pixum mobilcover som en flot fotocollage!

Et fælles minde

Design to luksuscovers med et fælles motiv - den ene får den ene "halvdel", den anden den anden. Så har I altid gode minder lige ved hånden.

En sød fristelse

Har du også en sød tand? Design selv dit Pixum smartphonecover med et foto af en plade chokolade.

Sådan spiller klaveret

Er du mere til det klassiske? Pryd dit cover med eksempelvis et flot musikinstrument, som du kan glæde dig over hver dag.

Rejseglad?

Tag billeder af alle stemplerne i dit pas, og design en collage med de rejsemål, du indtil videre har besøgt. Det giver med sikkerhed et helt unikt mobilcover.

Solnedgang og skyggespil

En solnedgang er et af de flotteste fotomotiver. Ved solnedgang harmonerer solen særligt godt med muntre mennesker i forgrunden, da der derved opstår imponerende skyggeeffekter. Prøv selv!

Stor badelyst

Fik du taget søde billeder af dine børn på den seneste badeferie? Så forevig øjeblikket på et Pixum mobilcover og drøm dig tilbage til familieferien.

Så er der musik i luften

Et Pixum smartphonecover med en stilfuld musikboks, dit personlige yndlingsinstrument eller måske musikidolet? Uden tvivl et oplagt valg for musikelskere.

Guld, glitter og glamour

Dekorér dit Pixum mobilcover med glitter, og lad din smartphone funkle.

Japansk på en ny måde

Vores designtip med temaet "sushi" er iøjnefalende, og er et sikkert blikfang. Skyd et flot billede af din sushianretning, og giv dit Pixum mobilcover et personligt og eksotisk præg.

Det perfekte par

Til denne designidé har vi udvalgt flotte fotos af sko - et anderledes perspektiv på den harmoniske tosomhed.

En lækkerbisken

Smartphonen er altid ved hånden og opdaterer dig selv i pausen med seneste nyt. Glem dog ikke at nyde - dekorér din smartphone med din livret, for på den måde stiger forventningens glæde til næste gang, menuen står på netop den ret.

Stemningsfyldte hverdagsøjeblikke

Fotos fra hverdagen kan være akkurat lige så stemningsfyldte som de fra festlige lejligheder. Udnyt det og dekorér dit Pixum smartphonecover med billeder fra morgenkaffen, løbeturen eller et helt tredje hverdagsøjeblik.

Øje for dyr

Drømmer du om at have dit kæledyr på dit smartphonecover men mangler inspiration til konkret hvordan? Vi foreslår et udsnit af dyrets øjne - et sjovt og anderledes motiv.

Skoen trykker garanteret ikke

Klassisk eller moderne, farverig eller ensfarvet - kun få ting her i livet er så mangfoldige som sko. I den rigtige atmosfære får sko en kunstnerisk virkning, som man med fordel kan forevige på et Pixum smartphonecover.

Sjove humørikoner

Hvad med en menneskelig smiley? Tag sjove fotos af din mund, øjne eller lignende og iscenesæt disse på dit Pixum smartphonecover - det vil med garanti fremkalde smil på læben!

Vild med biler

Er du så vild med din bil, at du vil have den ved dig til hver en tid? Så lav et Pixum mobilcover med et foto at din bil!

En dag på stranden

Elsker du stranden, og ønsker du altid at have de bedste feriebilleder med dig? Så kom i gang med at designe et holdbart luksuscover med dine strandminder.

Moderne og minimalistisk

Hvis du er fan af arkitektoniske mesterværker og imponerende byggerier? Så lav et unikt mobilcover med et stykke af din yndlingsarkitektur.

Temaverden: Ferie & rejser

Få inspiration til, hvordan du kan fastholde dine rejseminder og ferieoplevelser for altid. Her finder du kreative idéer samt diverse tips og tricks til de forkellige fotoprodukter fra Pixum.

Pixum mobilcover-app

Lav dit personlige mobilcover direkte i vores mobilcover-app med billederne fra din iPhone eller iPad.

Giv dit cover personlighed

Design selv personlige smartphonecovers

Pixum tilbyder mange muligheder for at designe din smartphone med helt personlige fotos. Vi giver dig her en række idéer til design af dit cover. Blandt de klassiske motiver finder du bl.a.:

 • Feriemotiver: smukke solnedgange, templer, dig selv på et surfbræt eller fauna og flora fra sidste ferie
 • Fornøjelse: yndlingskagen, hjemmelavet sushi eller yndlingsøllen fra det lokale bryggeri
 • Hobbys: foreningsemblemer, klatrevæg, elguitar eller sko
 • Familie: børn, hund, kat, mus
 • Din kreativitet: egne tegninger, illustrationer eller mønstre

Det passende cover til din smartphone

Laver du allerede selv din personlige kalender, dine personlige playlister eller dit eget fotogalleri? Så er det tid til, at du også laver dit personlige cover til din mobile enhed. Du beskytter ikke blot kun din smartphone mod vind, vejr, stød og ridser men gør din mobile enhed til et unikum. Hos Pixum kan du vælge følgende covertyper:

 • Luksuscover
 • Sideflipcover
 • Hardcasecover
 • Silikonecover
 • Downflipcover
 • Toughcasecover
 • Sleevecover

Den enkelte covertype har hver sine individuelle egenskaber og passer til de mest solgte og populære smartphonemodeller fra blandt andre Apple, Samsung, Sony, LG, Huawei, HTC og Nokia.

Pixum mobilcover-tips

Fra valg af tekst og motiv til rengøring af coveret - i tipsene til Pixum mobilcoverne lærer du alt, hvad der er værd at vide om design og vedligehold af vores covers.

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.