Pixum mobilcover til din Apple iPhone 6

Hos Pixum finder du det passende mobilcover til din iPhone 6. Vælg blandt de forskellige covertyper det, som passer bedst til dine behov.

Tilgængelige mobilcovers

*inkl. moms, ekskl. porto

iPhone 6 silikone-cover mobilcover

Silikone-coveret fra Pixum smiger sig omkring din smartphone som et andet hudlag. det er fleksxibelt og kan let bøjes, så det tilpasser sig formen på din mobil perfekt. Der er selvfølgelig også udskæringer til alle betjeningselementer, sensorer og kamera, så mobilen stadigvæk kan udnyttes uden indskrænkninger.

Design dit iPhone 6 silicone-cover online

Hos Pixum har du mulighed for, selv at designe dit mobilcover helt ud fra dine egne ønsker og idéer. Bekymringer vedrørende trykkets robusthed på det bøjelig silikone-cover kan du glemme. Takket være den specielle trykproces er selve trykket lige så fleksibelt som mobilcoveret. Trykket følger enhver bevægelse som coveret udsættes for og holder så lange som du vil bruge din smartphone. Når du designer et silikone-cover er det legende let:

  • upload det eller de fotos , som du vil have på coveret eller vælg et motiv fra vores omfattende motivsamling i Pixum galleriet.
  • hvis det ønskes, tilføjes tekst, eksempelvis dit motto eller et citat du holder af eller navnene på dine børn.
  • vælg blandt de over 110 baggrundsfarver, i fald dit motiv ikke udfylder hele fladen.
  • kontroller forhåndsvisningen af dit silikone-cover til din iPhone 6 i editoren.
  • dit smartphonecover er færdigt og skal bare lægges i indkøbsvognen.

Et personligt designet silikone-cover: Den perfekte gave

Et individuelt betrykt silikone-cover er den perfekte gave til smartphone-entusiaster, om til jul, til fødselsdag eller jubilæet. Din kreativitet får frit spil , om et børnefoto, en lille collage, logoet fra yndlingsklubben eller et ode til hjemstavnen - med Pixum's online-designer er der næsten ingen designønsker, som ikke kan opfyldes. Start med dit personlige design og bestil din iPhone 6 silikone-cover mobilcover!

De mest populære mærker

Apple® logoet er et registreret varemærke, som tilhører Apple Inc. i USA og andre lande. | Samsung® logoet er et registreret varemærke, som tilhører Samsung Group i Sydkorea og andre lande. | Sony® logoet er et registreret varemærke, som tilhører Sony Corporation i Japan og andre lande. | HTC® logoet er et registreret varemærke, som tilhører HTC Corporation i Taiwan og andre lande. | Huawei® logoet er et registreret varemærke, som tilhører Huawei Ltd. i Kina og andre lande. | LG® logoet er et registreret varemærke, som tilhører LG Group i Sydkorea og andre lande. | Nokia® logoet er et registreret varemærke, som tilhører Nokia Corporation i Finland og andre lande.

Den kendte Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om mobilcoverne