Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
25 kr rabat på dit cover
Lav et cover til din telefon eller tablet hos testvindern Pixum og få 25 kr bonus. Kopier rabatkoden og indløs den ved bestilling
Din rabatkode*:
79FCD9C32D94E2B
Design dit mobilcover her

Vælg det mobilcover, som passer bedst til dig:

Lav dit eget cover hos testvinderen Pixum

Hvis man gerne vil beskytte sin telefon eller tablet imod stød og ridser, så lav dit eget cover hos Pixum i stedet for at købe et kedeligt standard cover, som mange andre. Met et cover fra Pixum kan man selv bestemme hvordan det skal udsmykkes, eventuelt med et billede af en man holder af, eller et mesterskud fra seneste ferie. Så er minderne altid lige ved hånden.

Hos Pixum kan man lave sit eget cover til flere forskellige telefon modeller og tablets. Alle covers er lavet af kunststof i ædel kvalitet der sikre en lang levetid. Coveret er special designet til de forskellige modeller, hvilket betyder at der er udskæringer til kamera og alle porte, derudover sidder coveret sikkert så det giver maksimal beskyttelse. Lav nemt dit eget cover hos Pixum.

Lav covers og andre ædle fotogaver

Hvis man leder efter en gave til en man holder af og man gerne vil give noget der er lidt ud over det sædvanlige uden at the dog sprænger budgettet, så er fotogaver fra Pixum måske svaret. Pixum tilbyder udover covers også andre fotogaver som blandt andet fotokrus, fotopuder, foto puslespil og foto på tekstil, det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvilke foto produkter man kan lave med sine bedste billeder.

Lav dit eget cover i dag og beskyt din telefon imod hverdagens strabadser. Lav det med dit bedste billede og få et ganske unikt cover som ingen andre har. Pixum er din garanti for et kvalitets produkt, man med stolthed kan vise frem hvor man end befinder sig. Bestil dit cover i dag, det er nemt og hurtigt, det sværeste bliver at vælge sit ønskede motiv.