25 kr rabat på dit cover
25 kr rabat på dit cover
Lav et cover til din telefon eller tablet hos testvindern Pixum og få 25 kr bonus. Kopier rabatkoden og indløs den ved bestilling
Din rabatkode*:
79FCD9C32D94E2B
Design dit mobilcover her

Vælg det mobilcover, som passer bedst til dig:

Lav dit eget cover hos testvinderen Pixum

Vil du gerne beskytte din telefon eller tablet imod stød og ridser, så lav dit eget cover hos Pixum i stedet for at købe et kedeligt standardcover. Med et cover fra Pixum kan du selv bestemme, hvordan det skal udsmykkes, eventuelt med et billede af en, du holder af, eller et pletskud fra seneste ferie. Så er minderne altid lige ved hånden.

Hos Pixum tilbyder vi mobilcovers til flere forskellige telefonmodeller. Alle covers er lavet af kunststof i ædel kvalitet, der sikrer en lang levetid. Coveret er specialdesignet til de forskellige modeller, hvilket betyder at der er udskæringer til kamera og alle porte. Derudover sidder coveret naturligvis således, at det yder maksimal beskyttelse. Lav nemt dit eget cover hos Pixum.

Lav covers og andre flotte fotogaver

Leder du efter en usædvanlig og personlig gave, som ikke koster en formue, tilbyder Pixum mange forskellige fotogaver i alle prisklasser. Udover covers tilbyder Pixum også andre fotogaver, blandt andet fotokrus, fotopuder, fotopuslespil og foto på tekstil - det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke fotoprodukter man kan lave med sine bedste billeder.

Lav dit eget cover i dag og beskyt din telefon imod hverdagens strabadser. Lav det med dit bedste billede, og få et ganske unikt cover, som ingen andre har. Pixum er din garanti for et kvalitetsprodukt, man med stolthed kan vise frem, hvor end man befinder sig. Bestil dit cover i dag, det er nemt og hurtigt - udfordringen er at vælge et billede (men du er naturligvis velkommen til at bestillere mere end ét cover).