Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 22:00
Søndag:                kl. 14:00 - 22:00

Menu
Lav mobilcovers med dine egne billeder

Pixum mobilcovers - let at lave selv

Hos Pixum kan du legende let lave dit helt personlige mobilcover med dit eget yndlingsbillede - Mobilcoverne fås til mere end 2.500 telefonmodeller. Find direkte det passende cover til din smartphone eller erfar mere om de mange forskellige covertyper Pixum kan tilbyde dig.

Vælg det mobilcover, som passer til dig

De mest foretrukne mærker

Apple® logoet er et registreret varemærke, som tilhører Apple Inc. i USA og andre lande. | Samsung® logoet er et registreret varemærke, som tilhører Samsung Group i Sydkorea og andre lande. | Sony® logoet er et registreret varemærke, som tilhører Sony Corporation i Japan og andre lande. | HTC® logoet er et registreret varemærke, som tilhører HTC Corporation i Taiwan og andre lande. | Huawei® logoet er et registreret varemærke, som tilhører Huawei Ltd. i Kina og andre lande. | LG® logoet er et registreret varemærke, som tilhører LG Group i Sydkorea og andre lande. | Nokia® logoet er et registreret varemærke, som tilhører Nokia Corporation i Finland og andre lande.

Find kreative idéer til dit cover

Vi har en idé til dig

Dit Pixum smartphonecover kan du designe frit efter din egen forestilling med smarte og moderne motiver. Find selv inspiration til design i vores kreative verden.

Find inspiration!

Find dit helt specielle mobilcovermotiv i det store udvalg af udsøgte kunstværker fra de unge og fremadstræbende kunstnere ved artboxONE.

Andre bestillingsmuligheder

Pixum mobilcover-app

Lav dit personlige mobilcover direkte i vores mobilcover-app med billederne fra din iPhone eller iPad.

Den kendte Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om mobilcoverne
Design dit mobilcover helt individuelt

Din smartphone er din daglige følgesvend som du passer på, Pixum har mobilcovers til de fleste mærker og modeller, så du kan beskytte din mobil bedst muligt. Vælg det passende produkt og upload dit motiv. Så let er det at bestille dit individuelle cover hos Pixum.

Vælg blandt 7 forskellige covertyper

Ved et mobilcover har alle forskellige ønsker og behov - Vi tilbyder med vores forskellige covers løsninger til også netop dit behov. Overbevis dig selv om mangfoldigheden i vores sortiment og vælg det smartphonecover som passer til din telefon. Til særlig god beskyttelse anbefaler vi vores flip-covers (downflip-cover eller sideflip-cover) og tough-coveret. Hvis du bare skal have et smart cover, som også beskytter mod stød er det helt rigtige valg et hardcase-cover eller et silikonecover.

Det rigtige mobilcover til de forskelligste mobilenheder

Hos Pixum finder det passende mobilcover til de fleste smartphonemodeller. Fra Apple iPhone 4 til Samsung Galaxy Note - Vælg din model og start med designet af dit helt personlige mobilcover.

Med onlinedesigneren er det let som en leg

Lav dit helt personlige mobilcover helt enkelt med vores onlinedesigner eller app. Her er det legende let , at lave dit helt eget design, uploade billeder og tilføje tekster. Sådan kommer du frem til et helt individuelt produkt - perfekt til at give som gave eller til at beskytte din egen mobil på en helt personlig måde. Dertil kommer at dit nye mobilcover er tilsnittet diit behov optimalt. Overbevis dig selv om det fremragende tryk og de individuelle designmuligheder. Lad din fantasi få frit løb og design nu dit ønskecover.